От: Как за пореден път се опитах да си убия колата...
Днес след като десния амортисьор влезе в багажника се наложи да го поразхвърлям малко. Оказа се че подкалника около гърловината на резервоара е доста прогнил, в следствие на зле направен стар удар. Единствения начин да стигна до там беше да отстраня част от калника. Без да се замислям за по малко от пет минути го разпрах като консерва...
Последва кърпене, заваряване, антикор и обратно сглобяване на пъзела...
Като всичко това естествено нямаше как да се случи без зоркия и строг контрол на двете ми котки в гаража, които не пропускат нито едно мое движение...
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Бе само са фалиш ма зад шлема май е Йенку
Ей кога успя да я надялкаш ?
Само си чакал да тръгна и захапа флекса
Ми помага човекОТ, бре- нЪл сме колеги, ти само ми разглоби мотора и изчезна. Ама другия път ще ти демонтирам кормилото и докато не го направиш няма тръгване
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Бе мене ма фана страх , че ако ти го направя ше си строшиш празната тиква и няма да мойм ти гледам идйотиите по състезанията!
Ко не ми верваш си виж снимката дет си истипосал (аватара)
Аз ти мисля доброто пък ти геврека ша ми крадеш!
П.п.
Аз мойм си карам и с тръбния ключ вместо вулям бре ампииии
Ти жугули на каса, туба , гума и т.н. не си ли карал ?
Стига си ревал , тия дни и тоя гроб ще изреве !
Ама като тръгнеш първия път дай на Йенку да ти натресе една лопата у каната че ...
Ти жугули на каса, туба , гума и т.н. не си ли карал ?
Стига си ревал , тия дни и тоя гроб ще изреве !
Ама като тръгнеш първия път дай на Йенку да ти натресе една лопата у каната че ...
Ако на Йенку му е жал,аз мога качествено да го вкарам с лопатата в правия път./доказано на Сливен 2012/
Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар