Обява

Свий
Няма добавени обяви.

10-те най-грозни коли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: 10-те най-грозни коли

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Citroen Ami. На времето си - няколко години поред най-продавана кола във Франция.
    Николай комбито е приемливо , ама този!
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
      Знаех си, че има нещо необичайно в произхода на Мултиплата.
      Щом е рисувана от американец и аз не я харесвам вече
      Ама той е създал и това:
      http://www.youtube.com/watch?feature...&v=kTYiEkQYhWY

така, че нещо ме съмнява...

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:demotivation.us_EVERY-TIME-YOU-FEEL-LONELY-AND-UGLY-Think-about-Fiat-Multipla.-There-are-people-.jpg
Прегледи:1
Размер:55.7 КБ
ID:5498611
        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ситроен Ами е един от клонингите на легендарното 2CV:

Друг известен клонинг на 2CV е Mehari:

също доста грозноват, обаче е бил впечатляващ оф-роудър.
          "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първото, грозно или не, има някакъв чар. Боядисано като осичка - още по. Несравнимо е с multipla-то.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Първото, грозно или не, има някакъв чар. Боядисано като осичка - още по. Несравнимо е с multipla-то.
              Мултиплата е кола за душата
              Не за очите

Коментар

Пичуви - красивите коли, са като красивите жени... Не всеки може да си ги позволи и не всеки може да ги оцени!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  Пичуви - красивите коли, са като красивите жени... Не всеки може да си ги позволи и не всеки може да ги оцени!
                  aaaa това важи и за "грозните" - даже с още по-голяма сила
                  и даже не си и помисляйте да слагате Ситроен 2CV при грозните - това е като... първата студенстка любов...

Обаче намерих благодарение на Паджеровод,
                  една дето ми обърна червата тази сутрин,
                  (почти колкото и ССанг Йонга дето бегам като го видя)
                  внимание, опасно за хора със СЛАБИ НЕРВИ

Име:Aston Martin Lagonda1.jpg
Размер:65.9 КБ
ID:5498667

и даже вариант комби

Име:Aston Martin Lagonda2.jpg
Размер:67.2 КБ
ID:5498666

Оказа се Aston Martin Lagonda... Леле колко мъка има по белия свят... Или богатите също плачат...
                  Последно редактирано от ivied; 04-07-13, 14:01. Причина: Aston Martin Lagonda

Коментар

Като видях темата, и цифрите в анкетата, директно тръгнах да търся под кой номер е Фиат Мултипла... Явно не съм единствен
                    Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Ааа, Лагондата е голяма грозотия, ама знаеш ли, че е била най-скъпата кола в Света, когато е пусната? По-скъпа и от Ролс и Бентли . За някои и интериора и е грозен, обаче аз пък си падам по такива, намирам го за стилен:

и даже не си и помисляйте да слагате Ситроен 2CV
                      Аз не го слагам при грозните (въпреки че прякора му е "Грозното пате"). То си е много стилно. Дал съм го да се види от къде произлиза грозното "Ами", явно тогава това е било модерното в еволюцията на дизайна...
                      "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
                        За мултипла-то спор няма. Майкъл май е единствен му е изчанчен вкуса. Винаги съм се чудил,как може да се сътвори толкова грозна кола,независимо колко е удобна и просторна... тя просто събужда у хората реакции,които едва ли са търсени от производителя. Не ми е ясно,обаче какво подяволите търси Джук-чето в тая класация. Джука е суперррр... адски красиво животно... а пък Нисмото на джука е.... легендарно вече...
                        аз също харесвам Multipla! и м/у другото точно па джука ми е много грозен - само корейските франкенщайни ми го изместват в личната класация
                        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Периодична актуализация

Име:10Ugly0407_1.jpg
Размер:45.7 КБ
ID:5498669

Коментар

В моята класация Санг-Йонга се изкачва до второ място, а отборно със сигурност ще бие фият и реното с 2 та модела.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                              Дайте да си пускаме снимки на жените. И да гласеваме чия е най-грозна.

Ама после няма да се сърдите.
                              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Лагондата много ме кефи... и като интериор и като екстериор... явно и мултиплато е красиво...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X