Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси към Стефан.......и други умни глави!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпроси към Стефан.......и други умни глави!

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Ъ-ъ, космонавтите не повръщат. Носят си хапчета. Космическата болест държи примерно седмица. Много малко не ги хваща.

Тамън снощи по любимото ти Дискавъри обясняваха баш за тази работа. Повръщали си (повечето). Затова първите 72 часа не им давали да излизат в открития Космос.

Коментар

Тя стана една...

"Вносни" въпроси и мен ме мъчат. Например: "Защо никъде не продават храна за котки с вкус на мишка?".

И на кого Бог е казал "Да бъде светлина!"? (Ако го е казал на себе си, значи си е говорил сам и това обяснява много неща за съдбините на човечеството.)

- - -

Но има и родни подобни въпроси. Защо тъй често говорим наопаки:

"В известен смисъл" = В неизвестен смисъл

"Донякъде съм съгласен" = Не съм съгласен, ама и не искам да се караме.

"Бих казал..." = Не че съм имал намерение да кажа това, обаче... = Не бих казал

"Обади се някой път" = По-добре не се обаждай никой път

И тъй нататък...

---

Освен това защо като се зарадваш на стар познат му му викаш: "Оооо, къде се губиш бе?!"

А на някой, който те е вбесил, викаш: "Абе, ти къде се намираш?!"

Нали намирането е по-хубаво от губенето - значи повече подхожда за по-приятни хора.

- - -

Въпросът с въпросите винаги е стоял сложно.

Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        Други питаници от братята хамериканци:

Защо след двоен хамбургер и големи картофки си поръчваме диетична кола?

Защо питките за хот-дог са по 10 в пакет, а кренвиршите - по 8?

Защо разсносвачът за пици идва по-бързо от бърза помощ?
        За успокоение на гузната си съвест, сигурно ( аз обаче предпочитам нормалната, а пък в Макдоналдс и подобните му още не съм влизал, сигурно щото предпочитам повечко кюфтета и по-малко хляб)!

Нямам отговор! Американски му проблем някакъв си!

Сигурно щото повече разчита на бакшиша отколкото на заплатата, за разлика от шофьора на линейка!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Отговарям само на някои въпроси, щото то аз да не съм всезнайко я!
          [quote=disem;201616]Възможно ли е да се напиеш до козирката, ако ти е паднала шапката?

Възможно е козирки има пред всеки блок, и по автобусните спирки също!

Защо Мис Вселена е винаги от Земята?

Ми съдийското жури винаги е от земята, затова!

Някой знае ли какво сънува ситата кокошка?

Да, кокошката наверно знае!

Как трябва да казваме на черното бельо?

Зависи дали е черно "по рождение" или се изчернило в последствие! В първия случай може и да е секси, ама във втория случай си е мръсно!

Китаристът на "Ролинг Стоунс" и наркоман рекордьор Кийт Ричардс наскоро призна, че преди години смесил прахта на кремирания си баща с кокаин и го всмъркал през носа си. Това означава ли, че е неуместно, ако кихне, да му кажем "Наздраве!"?

Няма вероятност да ми се наложи да си отговарям на този въпрос!

По принцип имаме газ, спирачка и съединител. Но колко педала има в колата на Азис?

А колата на Азис автоматик ли е, или е с нормални скорости?

Не е ли кофти да кажеш на някого да ходи да се гръмне и той да се окаже терорист?

Ако се докарам до там че да кажа на някой такова нещо, по-кофти ще ми стане ако не изпълни заръката ми!

Ако Венера се разболее от най-обикновена настинка, това води ли се за венерическа болест?

Тая пък горката и ръце нема, та ще гледам да не се въртя пред нея като ще киха!

Какво ли ще си помисли Ханибал Лектър, ако му предложите шопска салата?

Той Ханибала сам си взима, не чака да му предложат!

Защо пилотите камикадзе носят предпазни шлемове?

Щото там умирачката че не е от значение, не е, ама момента на умиране е много важен!

Не е ли опасно, ако 200-килограмовият Шакил О'Ниил си падне по някоя мадама?

Бе то каквито мадами има, да не стане опасно за Шакчо!

Ако родите с цезарово сечение, резонно ли е да кажете на доктора: "И ти ли, Бруте?"

Опазил ме Господ от такваз беля ! Да му мислят жените!

Ако имаше живи същества на Луната, щяхме ли да им казваме лунатици?

Ми то имаше, ама им казваха американци!
          "Do not correct a fool, for he will hate you;
          Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
            Аз па да те питам теб, как така се престраши и си сложи своя снимка на аватара. Защо пенсионира бебето?
            Че защо да ме е било страх
            Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Тая си беше там преди бебето, ама ти си забравил
            Той Куадрата отговори...ама как помни?!? Наистина това ми беше първото аватарче в тоя форум, а бебето... в отпуска е и на него му се ходи по горите
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
              И на кого Бог е казал "Да бъде светлина!"? (Ако го е казал на себе си, значи си е говорил сам и това обяснява много неща за съдбините на човечеството.)
              Ако Бог наистина е всемогъщ, то тогава може ли да сътвори толкова голям камък, че дори той, въпреки всемогъществото си, да не може да повдигне?
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Какъвто и да е отговора на тези въпроси .... все ми е тая!
                Вероятно 'щот съм тъп ..... а?
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                  Ако Бог наистина е всемогъщ, то тогава може ли да сътвори толкова голям камък, че дори той, въпреки всемогъществото си, да не може да повдигне?
                  Що да не може?Веднага се превъплъщава в Божеството Повдигащо Камъни,вдига го,предишния беше голем простак,що го е издр..кал тва,а ако не бех аз,а?Чудесно е да си бог,разправят.На едни 2 места.В парламента и на 4 километър.И всичките се оказва че са прави.

Коментар

Сигурно е пълна тъпотия да си бог. Ше издъхнеш от скука. Нали знаеш всичко - квото и да чуеш и да прочетеш - вече го знаеш. Ако си и безсмъртен не моеш и да пукнеш. Нито от тъпотия, нито щот така. Аз за кво не ставам бог?

Коментар

Не мога да доложа.Чувал съм само.Не съм(за сега) нито от едното място ,нито от другото.Но,като гледам какво правят,маи наи готиното да си бог евъзможността да правиш секви простотии,и то безнаказано.Със творчески замах.Струва ми се ,че хич не скучаят.Може пък да не е чак толкова безинтересно,знам ли?

Коментар

Де да ги знам. Траят си. Ние чунким говорим примерно с пияни негри. Квото и да кажат - все ще е тъпо.
                        Егати боговете. Нали са богове - трябва вече да са направили всички простотии. Само човешката глупост е безкрайна. Това сигурно е и единственият реален модел на математическата безкрайност.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Само човешката глупост е безкрайна. Това сигурно е и единственият реален модел на математическата безкрайност.
                          Е това е за нобеловка!

Коментар

Стигнахме до най-висши материи (като парадокса на Тома Аквински за всемогъщия Бог) и какво ли още ни чака.

Има обаче и важни оф-роуд въпроси, които плачат за спешен отговор. Сещам се поне за един:

Каква лебедка е най-подходяща за оф-роуд пътешествие в Сахара?

Поздрави!
                            Искам България чиста!

Коментар

Защо след двоен хамбургер и големи картофки си поръчваме диетична кола?- за да събудим зас палата си съвест и успокоим надалото на килограми съзнание.

Защо питките за хот-дог са по 10 в пакет, а кренвиршите - по 8?- защото бог е българин и осем кремвирша ще му стигнат ама с осем питки няма да нахрани българите заселили Америка.

Защо разсносвачът за пици идва по-бързо от бърза помощ? Защото освен парите за пицата ще получи и бакшиш.

Само въпросът за жените и плажният волейбол не е доуточнен- жените с цял бански ли или по монокини, щото по размера на чашката може да се разбира и номера на състезателката.
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ето няколко въпросчета, но с отговори:

А защо дядо Коледа носи подаръци само на послушните деца? /той пък откъде знае дали слушам, пък!/
                                За момченцата ползва справка от националния статистически институт. Само подаръците за послушните момченца се поемат от държавния бюджет. При момиченцата е по-особен въпроса. Ако момиченцето е послушно, дядо коледа му прави подарък. Ако пък е непослушно…ми, то прави подарък на дядо коледа.

А за какво говорят дъждоносните облаци на планинските върхове, като се сгушат в тях?
                                “Дай едно двойно голямо “Musala Dew” без лед, че бързам към Тутракан - обещал съм на Минчо Празников дъжд в 17.35 часа”

А защо хубавите ябълки са за прасетата?
                                Прасетата са известни като съвършени джентълмени и естети. Никое уважаващо себе си прасе, не би се унизило до там, че да се задоволи с грозна ябълка.

А защо джиновете изпълняват само по три желания?
                                Първо желание - за да се убедиш в чудодейната им сила (”дали наистина е вълшебен тоя джин?!?”)
                                второ желание - за да усетиш опиянението от безграничните възможности (”ехаа, мога да имам всичко!”)
                                трето желание - за да загубиш душата си в мрака на съмненията (”дали не трябваше да избера друго?!?”)

А защо островът на децата се нарича “Ничий”?
                                “Ничий” е, защото все още никой възрастен не е успял да го вкара в регулация, парцелира, изкара нотариални актове и застрой. Работи се по въпроса.

А какво е тайна?
                                Потенциална клюка.

А защо дяволът има опашка?
                                За да има за какво да го дърпат хората, когато изпаднат в греховно настроение…(ако нямаше опашка…щеше да си е чиста перверзия дърпането)
                                Последно редактирано от cveti; 12-12-07, 21:40.
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X