Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси към Стефан.......и други умни глави!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси към Стефан.......и други умни глави!

Възможно ли е да се напиеш до козирката, ако ти е паднала шапката?

Защо Мис Вселена е винаги от Земята?

Някой знае ли какво сънува ситата кокошка?

Как трябва да казваме на черното бельо?

Китаристът на "Ролинг Стоунс" и наркоман рекордьор Кийт Ричардс наскоро призна, че преди години смесил прахта на кремирания си баща с кокаин и го всмъркал през носа си. Това означава ли, че е неуместно, ако кихне, да му кажем "Наздраве!"?

Защо думата синоним няма синоним?

По принцип имаме газ, спирачка и съединител. Но колко педала има в колата на Азис?

Не е ли кофти да кажеш на някого да ходи да се гръмне и той да се окаже терорист?

Ако Венера се разболее от най-обикновена настинка, това води ли се за венерическа болест?

Въпреки усилията на Ватикана да сформира собствен футболен национален отбор ФИФА все още не го признава за официален. Един от проблемите е, че според законите на асоциацията дори консервативните монаси трябва да играят по екип, а не с любимото си расо. Хм, това не е ли расова дискриминация?

Какво ли ще си помисли Ханибал Лектър, ако му предложите шопска салата?

Защо думата "съкращение" е толкова дълга?

Защо пилотите камикадзе носят предпазни шлемове?

Не е ли опасно, ако 200-килограмовият Шакил О'Ниил си падне по някоя мадама?

Ако родите с цезарово сечение, резонно ли е да кажете на доктора: "И ти ли, Бруте?"

Ако имаше живи същества на Луната, щяхме ли да им казваме лунатици?

Ако някой ме изплаши до такава степен, че да ми изкара ангелите, мога ли, докато са навън, да им кажа да вървят по дяволите?

Защо имаме недостатъци, а нямаме достатъци?

В царството на циклопите всички ли са царе?

Защо има толкова много лекоатлети тежкари и лековати тежкоатлети?

Как се чертаят положителни и отрицателни черти?

Защо цялата олимпиада не се състои само от непрекъснат женски плажен волейбол?

Дали най-великите псувни не се раждат в Космоса? Представяте ли си какво настава, когато някой космонавт повърне в международната космическа станция?

Ако ям само маргарин, това означава ли, че никoй няма да може да ми свети маслото?

Могат ли сиамски близнаци да страдат от раздвоение на личността?

За стриптийзьорките важи ли поговорката "По дрехите посрещат - по ума изпращат"?

До: Въпроси към Стефан.......и други умни глави!

Понякога май ти трябва "по-умна глава", когато задаваш въпроса..
    sigpic

Коментар

Други питаници от братята хамериканци:

Защо след двоен хамбургер и големи картофки си поръчваме диетична кола?

Защо питките за хот-дог са по 10 в пакет, а кренвиршите - по 8?

Защо разсносвачът за пици идва по-бързо от бърза помощ?

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
        Защо след двоен хамбургер и големи картофки си поръчваме диетична кола?
        х"американски отговор - Такава е модата !!!
        /това и аз го знам/
        sigpic

Коментар

Аз пък пия кола лайт по простата причина, че предпочитам пепси и кола лайта се доближава повече на вкус до него . Нормалната кола хич не ме кефи .
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Добре правиш. Така освен неизбежната доза въглеродна киселина и всякакви оцветители, смукваш и една прилична доза Аспартам на Мутрасуийт. Иначе вредата от изкуствените подсладители и разправиите, че конкретно Аспартамът май води до повишен риск от мозъчен тумор и левкома, а след поглъщането му започва да прави метанол е интересна подробност.

Коментар

Изпревари ме колега и аз съм въздържател на Аспартам откакто прочетох няколко неща преди около 2 год.
              Въпросите са много да се разглеждат наведнъж.

Коментар

ObersturmbahnfuehrerДо: Въпроси към Стефан.......и други умни глави!
                Добре правиш. Така освен неизбежната доза въглеродна киселина и всякакви оцветители, смукваш и една прилична доза Аспартам на Мутрасуийт. Иначе вредата от изкуствените подсладители и разправиите, че конкретно Аспартамът май води до повишен риск от мозъчен тумор и левкома, а след поглъщането му започва да прави метанол е интересна подробност. Днес 15:09
                Прозвуча ми като реклама - така си искал да изглежда , нали!
                !

Коментар

Все едно пък останалите неща дето ги ядете са по-безвредни
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Е, стига с тая банална логика. Тогава пий направо антифриз, щото във водата имало варовик и е все тая.

Коментар

Ми аз знам една максима "който не пие и не пуши (разбирай не пие кола и т.н.) ще умре по-здрав"

майтап да става
                      Всички сме смъртни и май най-доброто което можем да направим е да си изкараме "преброените" дни по-приятно без да пречим на останалите, пък ако "приятното" включва Кока-Кола - нека да е

Коментар

Имаше един лаф:
                        "Дай да не се женим, защо то ще ни нае**т жената !"

Каквото си сложиш в устата и на х** , това ти остава !
                        Р.П.(RFF) 0898677590
                        Пътна помощ
                        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ъ-ъ, космонавтите не повръщат. Носят си хапчета. Космическата болест държи примерно седмица. Много малко не ги хваща.
                          Обаче се бръснат пред прахосмукачката. За да не се разлети квото не трябва къде да е, преди да го прибере вентилацията.
                          Уф. На всичките ли трябва да се отговаря?
                          А кока-кола не пия. Кво като е американска, пак си е магарешка пикня.
                          Фюрере, спирачната течност е по-близо да кока колата. И преобразувателя за ръжда. Ортофосфорна киселина форевър! Друг път това да ги черпиш любителите на това, което ще бъде забравено седмица след като рекламният му бюджет падне под 10 милиарда годишно.
                          Антифриза си е наше си пиене. Мани ги тия с полюциите.

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                            Понякога май ти трябва "по-умна глава", когато задаваш въпроса..
                            Аз па да те питам теб, как така се престраши и си сложи своя снимка на аватара. Защо пенсионира бебето?
                            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                              Аз па да те питам теб, как така се престраши и си сложи своя снимка на аватара. Защо пенсионира бебето?
                              Тая си беше там преди бебето, ама ти си забравил
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X