Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Алиса в страната на съдиите.

Свий

X
- 

От: Алиса в страната на съдиите.
След последната ми направена забележка, гледам да се ограничавам с писането в теми обсъждащи съдии, прокурори, адвокати и останалата с...ч. Само искам да попитам- тая персона в списъка с получаващи премии на края на годината ли е? Или е минала на "самофинансиране"?
Коментар
 - 

Ех, Свободата Санчо - Свободата!Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение...гледам да се ограничавам с писането в теми обсъждащи съдии, прокурори, адвокати и останалата с...ч. ..
пп
с..ч е средни честоти нали
 там слуша радио Алиса

байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
 - 

Един цитат от Мечо Пух : " Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед."Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение.... Само искам да попитам- тая персона в списъка с получаващи премии на края на годината ли е? Или е минала на "самофинансиране"?
Всъщност адаш при вас случват ли се такива чудеса: Да се даряват апартаменти, просто ей така от куртоазия на кандидат главни прокурори, мамини синчета да адвокатстват и да развиват невероятно успешен бизнес тип " Рога и копита " за стотици хиляди Евро, или да има пропуски от типа Вери Импортант Любовник, които са в сила да уволняват полицаи ?Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
))
Коментар
 - 

Адаш, навсякъде се случват. Разликата е до колко могат да наглеят преди да се събудят с надарен негър на съкилйското легло. С...ч да се чете "сволоч". Системата им е изгнила. Ама така е, като чакаш някой независим /тук да се чете "неконтролиран"/ да се самосезира /това те го четат ... в другия крачол а то си е живо харакири/. Лошото е, че по нашите земи, когато при някои народи са си правили харакири, нашите чорбаджииса имали широки крачоли. По лесно се местило... таковата. И по традиция ...
...
...
Какво сега, чакате да напиша, че някой си е направил харакири ли? И аз чакам, ама...
Коментар
 - 

Имах тук една позната адвокатка. Клиенти и водех. Един ден ми вика "Николай, мисля да ставам съдия, трябват ми няколко човека, които да се съгласят да минат нещо като интервю на тема "какъв човек е Х...", имаш ли нещо против да им дам твоя телефон?" Е, съгласих се, дължах и голяма услуга. След седмица се срещнах със Специален Агент Законов. Изкара ми акъла като се представи. Никой не ми беше казал, че интервюто ще се води от ФБР агент. След интервюто мислех да си сменя името на "Пелтеков". Добре, че идва с папка с написани кратки и ясни въпроси. Не знам колко помага, но тогава за първи път разбрах, че искат да говорят с твои дългогодишни клиенти преди да те допуснат да си съдия. Един от сигурните начини да те повишат в службата е да си ченге и да пипнеш съдия или политик за нещо криво. Да пускам ли You Tybe как ченге лепва нафукана политичка да кара пияна или сте го гледали?
Коментар
 - 

КАК!? не тъ разбрахПървоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение...Никой не ми беше казал, че интервюто ще се води от ФБР агент. След интервюто мислех да си сменя името на "Пелтеков". Добре, че идва с папка с написани кратки и ясни въпроси. Не знам колко помага, но тогава за първи път разбрах, че искат да говорят с твои дългогодишни клиенти преди да те допуснат да си съдия. Един от сигурните начини да те повишат в службата е да си ченге и да пипнеш съдия или политик за нещо криво. Да пускам ли You Tybe как ченге лепва нафукана политичка да кара пияна или сте го гледали?
   Службите проверяват ПРЕДВАРИТЕЛНО!? съдиите!? 
УЖАС !!! къде е независимостта, далаверата,червеното,синьото,нашия човек,скачените съдове?
Поздрави на Алиските и Зайчовците

байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Коментар
 - 

"Съдия от Апелативния съд в Бургас е предизвикал катастрофа, като е седнал зад волана след употреба на алкохол, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град."
http://dnes.dir.bg/news_comments.php...623608&tag_id=
Защо ли вече не се учудвам?Както се пееше в една песен:"Колко пъти, колко пъти?Един ли , сто ли......"
Вече наистина е смешно.Сигурно се е почерпил за бонусите!!
И тъй като е с имунитет , май не подлежи на наказателна отговорност,като обикновенните граждани.....
Започва наистина да става смешно....Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
Пламен Златарев 0888 66 03 18
Коментар
 - 

Аз съм хващал младши прокурор(ка) с алкохол, но не знам какво стана, защото оставих случая на КАТ. Колега задържа прокурор и го уволниха (по заповед на ЦЦ) и в последствие възстановиха (понеже има връзки в медиите и е известен член на наш синдикат), а друг преди няколко месеца задържа прокурор, но дежурния офицер отказа да го заключиПървоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнениеИмах тук една позната адвокатка. Клиенти и водех. Един ден ми вика "Николай, мисля да ставам съдия, трябват ми няколко човека, които да се съгласят да минат нещо като интервю на тема "какъв човек е Х...", имаш ли нещо против да им дам твоя телефон?" Е, съгласих се, дължах и голяма услуга. След седмица се срещнах със Специален Агент Законов. Изкара ми акъла като се представи. Никой не ми беше казал, че интервюто ще се води от ФБР агент. След интервюто мислех да си сменя името на "Пелтеков". Добре, че идва с папка с написани кратки и ясни въпроси. Не знам колко помага, но тогава за първи път разбрах, че искат да говорят с твои дългогодишни клиенти преди да те допуснат да си съдия. Един от сигурните начини да те повишат в службата е да си ченге и да пипнеш съдия или политик за нещо криво. Да пускам ли You Tybe как ченге лепва нафукана политичка да кара пияна или сте го гледали?
....

"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
 - 

Ти да не твърдиш, че има топла връзка между полиция и прокуратураПървоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение... а друг преди няколко месеца задържа прокурор, но дежурния офицер отказа да го заключи
....
. Виж, ако беше съдия - лично министърът щеше да дойде да го заключи
.
Та и информация от областна дирекция на полицията леко ме прави скептичен

Коментар
 - 

И какво излиза, правоохранителят ,спазвайки закона, установява нарушениеПървоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеАз съм хващал младши прокурор(ка) с алкохол, но не знам какво стана, защото оставих случая на КАТ. Колега задържа прокурор и го уволниха (по заповед на ЦЦ) и в последствие възстановиха (понеже има връзки в медиите и е известен член на наш синдикат), а друг преди няколко месеца задържа прокурор, но дежурния офицер отказа да го заключи
....
Правораздавателят "наказва" органа на реда за това ,че той си върши работата.
Ебах ти смеха....
В този ред на мисли , при хипотетична ситуация- ПТП между прокурор и съдия-тогава катаджията за да излезе чист, трябва да напише ,че патрулката ги засякла и е предизвикала ПТП....
Това ме развеселява, но всъщност изглежда доста тъжно за обикновенния гражданин......Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
Коментар
 - 

Имам коментар, но ще се огранича само до една дума- мърша...Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеАз съм хващал младши прокурор(ка) с алкохол, но не знам какво стана, защото оставих случая на КАТ. Колега задържа прокурор и го уволниха (по заповед на ЦЦ) и в последствие възстановиха (понеже има връзки в медиите и е известен член на наш синдикат), а друг преди няколко месеца задържа прокурор, но дежурния офицер отказа да го заключи
....
Ааа, и горния цитат го запомнете преди да скачате срешу полицаите. Не, че са безгрешни, но голямата помия идва от по горните етажи.
Коментар
 - 

споко пичуви
"Съдебната бласт предлага закон, да е забранена критиката и" от действащи министри.
Алиса чак такива чудеса не е виждала

Коментар
 - 

Сега вдяваш ли как се работи, като и когато си вършиш работата и когато не я вършиш, все си виновенПървоначално публикуван от optisprint teteven/Пламен/ Преглед на мнениеИ какво излиза, правоохранителят ,спазвайки закона, установява нарушение
Правораздавателят "наказва" органа на реда за това ,че той си върши работата.
Ебах ти смеха....
В този ред на мисли , при хипотетична ситуация- ПТП между прокурор и съдия-тогава катаджията за да излезе чист, трябва да напише ,че патрулката ги засякла и е предизвикала ПТП....
Това ме развеселява, но всъщност изглежда доста тъжно за обикновенния гражданин......
...?

"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
 - 

А бе и вашата не е лесна!Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнениеСега вдяваш ли как се работи, като и когато си вършиш работата и когато не я вършиш, все си виновен
...?
И понеже сме в хумористична тема:
Актуалната клетва в магистратските среди сега е :"Дано да те предложат за конституционен съдия!"
Щото всичките далавери на кандидатите лъсват до девето коляно......Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар