Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Алиса в страната на съдиите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Алиса в страната на съдиите.

Значи - синът ми взе назаем от баба си назаем някакви си 95 000 Евро и ми ги даде на заем на мен.
    Аз пък от своя страна ги предоставих на баба му като заем.
    Не щеш ли в същия момент, синът ми случайно намерил зад пердето едни 100 000 Евро, забутани и взел, че ги върнал на баба си.
    Така тя се оказала със 190 000 Евро, които пък ги предостави на мен като заем и аз да върна на сина ми, той пък дал на заем на баба си.....

Абе ..... Бабината ви трънкина.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

От: Алиса в страната на съдиите.

Прокурорите, Николов, прокурорите. По-оборотни са, "господари на процеса" са. От тях зависи или не дали ще стигнеш изобщо до съд, пък ако стигнеш, може една-две грешки така в обвинението да са допуснати, че съдът да няма какво да направи, освен да те оправдае. Стига с тия съдиЙ, че сега ще ти скочи Даника, ако не сте я вече така обидили, че да не влиза във форума
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Е тука сме в хумора, няма сърдити.
      Защо прокурорите тая НаГушева - не е ли съдийка ?

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Прокурорите, Николов, прокурорите. По-оборотни са, "господари на процеса" са. От тях зависи или не дали ще стигнеш изобщо до съд, пък ако стигнеш, може една-две грешки така в обвинението да са допуснати, че съдът да няма какво да направи, освен да те оправдае. Стига с тия съдиЙ, че сега ще ти скочи Даника, ако не сте я вече така обидили, че да не влиза във форума

E Алиска Нагушкина нали си е баш от там.

Ама кажете кой е Заека и къде е Дупката
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Абе с тоя КС, станаха за резил.
          Понеже всички си знаят кирливите ризи едни на други, нещо им се развали заговора за мълчание.
          С две думи - Омерта-тата Ви алармира !!!

Коментар

Преди години имаше един директор на ОДП в един малко по малък град от София...Стана много богат човек..Започна проверка как така има толкова много пари..Официалният отговор на господина: "Майка ми и баща ми бяха известни адвокати и като починаха намерих под леглото един куфар с пари..." От тогава проверявам под всяко легло което спя
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
              Преди години имаше един директор на ОДП в един малко по малък град от София...Стана много богат човек..Започна проверка как така има толкова много пари..Официалният отговор на господина: "Майка ми и баща ми бяха известни адвокати и като починаха намерих под леглото един куфар с пари..." От тогава проверявам под всяко легло което спя
              Преди колко години това ? Защото или този е чел Гришам или трябва да съди Джон Гришам за плагиатство Сюжетът на The Summons (неизвестно защо преведен у нас като "Наследници") е точно такъв, само дето починалият родител е съдия (да си дойдем на думата) и синът намира 3 000 000 US$ не в един куфар, а в двайсетина картонени кутии от обувки.
              България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                ... Защо прокурорите тая НаГушева - не е ли съдийка ?

Защото в случая Алиса е в друга страна - "заместник-ръководител на Апелативната специализирана прокуратура" ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Толкова неща искам да избълвам , че чак се задавям ..., спирам!

Коментар

Преди колко години това ? Защото или този е чел Гришам или трябва да съди Джон Гришам за плагиатство Сюжетът на The Summons (неизвестно защо преведен у нас като "Наследници") е точно такъв, само дето починалият родител е съдия (да си дойдем на думата) и синът намира 3 000 000 US$ не в един куфар, а в двайсетина картонени кутии от обувки.
                    Поне десетина Приятно закръглен човечец с малки мустачки
                    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      Защото в случая Алиса е в друга страна - "заместник-ръководител на Апелативната специализирана прокуратура" ...
                      Както се казва в онзи стар виц: - И на тях да им ....

Коментар

Абе нали ви казвам-всички във властта са оплетени един с друг като свински черва. Направили са си ситема която не се събаря от провала на един или няколко човека. И не са само съдии и прокурори. Те са само част от машината.
                        Докато не се събори старата машина и не се сложи на нейно място друга-няма оправия.
                        Колкото и скандали и кирливи ризи да излизат...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Благодаря ти
                          Разбирам, че по своеобразен начин си се опитал да обясниш на специалиста Николов, че все пак има известна разлика между влак и велосипед. Независимо, че и двете са превозни средства и започват с "в".

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          ..
                          Докато не се събори старата машина и не се сложи на нейно място друга-няма оправия.
                          Колкото и скандали и кирливи ризи да излизат...
                          И е така и не е така.
                          Кольо, конструкцията на тази машината е на повече от 2000 години. Разработвана е и е доусъвършенствана за да работи "на полза роду" и конструкцията е защитена с международен патент.
                          Проблемът е, че при нас е пълно с "разбирачи", които се опитват да завъртят кранчето и тя да пълни само тяхната паничка, а отпадъците да падат в паниците на противниците. И като не могат да бърникат в конструкцията, клатят основите (чрез електората) и създават повод за подмяна на по-отговорните оператори със свои хора.
                          Тези "свои хора" се подбират или по еничарския принцип, или са откровени парашутисти. Важното е да са склонни да работят не за доброто функциониране на машината, а за поръчителя.
                          Това, че машината все пак работи, се дължи на тези, които си разбират от работата, изпълняват я добросъвестно и правят каквото могат да не допуснат вредни вмешателства във функционирането и. Защото като всяка машина, така и тази е с възможна двойна употреба - може да се ползва и като месомелачка.
                          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Момчета ,системата е стара...и това не е негатив...Системата работи...Проблема е в липсата на МОРАЛ...Загледай те се в лицата на тези хора ..който с едно решение съсипват човешки съдби..или решават въпроси от които зависи бъдещето ни..Не ви ли прави впечатление ,че много от тях са "снощни"...Ако се абстрахира човек от титлите им и се опитва да познае само по излъчването с какво се занимават тези хора ...какво бихте си помислили..Ама цялата ни държава е обърната пирамида..и ние всички носим вина...По прост пример ..Ако започнеш да отбелязваш в главата си хората които карат автомобили над 100 000 лева ...ще се окаже , че от 20 до 25 годишни келеши имат такива коли..Е как става това ...Всеки народ си заслужава държавата...Клише..но много вярно...

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                              ....И като не могат да бърникат в конструкцията, клатят основите (чрез електората) и създават повод за подмяна на по-отговорните оператори със свои хора.
                              Тези "свои хора" се подбират или по еничарския принцип, или са откровени парашутисти. Важното е да са склонни да работят не за доброто функциониране на машината, а за поръчителя.
                              .. Защото като всяка машина, така и тази е с възможна двойна употреба - може да се ползва и като месомелачка.
                              В подчертаното има противоречие. Своите хора са възможни само при крива конструкция и директното игнориране дори и на малкото нормална такава.

За месомелачката - много удачна аналогия!
                              Проблема е, че "нашата" машина е сделана и поне 50год. работеше по патента на Вишински/политоблизващите - най-високо/.
                              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                              Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                              Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X