Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Любопитни клипчета
Свий
X
-
-
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Щом така загрубяха нещата (демек станаха сериозни) в тази тема, ето едно клипИЩЕ, не е клипче:Първоначално публикуван от siem Преглед на мнениеКой разбрал- разбрал. Другите: "не се и опитвайте"
Па, който разбрал, разбрал ©️
Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена ©
Коментар
-
Нямам намерение да убеждавам, никого в нищо. Нито да споря с когото и да било.
Преди време говорих, че е добре, човек да има някакви, поне минимални запаси в дома си. Такива като теб, ме обявиха за откачен "препър" и какъв ли още не.
После дойде пандемията, и когато в началото и рафтовете на магазините се поизпразниха, мнозина взеха да "вият като линейки". Аз можех да си позволя тогава 3 седмици да не излизам от дома, ако се наложи.
После заговорих за златото. Тук много взеха да ми обясняват, че злато не се яло и колко съм бил проЗд....Да ама не. Купих евтино и продадох скъпо.
После се опитах да заговоря за фондовите пазари. Е този път се спрях доста бързо и на време! Вероятно сбърках, но с времето прага ми на търпимост доста намалява.
Та мислиш, ли че на фона на всичко това, ще взема да споря с когото и да било и да "нося от 9 дерета вода" за да блесна в очите на слепите.
Освен обичайните "умници" с десетки хиляди постове има и една друга категория хора, който четат, гледат мислят и действат. Заради такива изобщо все още си правя труда да повдигам такива теми.
-
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар