Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Любопитни клипчета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коментар

• Ако се абстрахираме от мЙеканЙетУ...
      Адски прав е набор0:

Почти всичко, което бих казал малко по-твърдо
      Враг усраине

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Абсолютно е прав човека . Понеже съм енергетик и отговарям за нашата подстанция а тя е резервна по кръга като се наложи маневра ми се обаждат на мен в действителност ситуацията с аварийните екипи е трагична . Свободни места има включително и за началник смяна и дори и с моята специалност която не е електрическа щели да ме назначат веднага ако искам . Когато бяхме зимата с колегата дежурен влекач на Витиня със скапания руски Урал никога прохода не е затварян но понеже не сме от хората на човека фактурата за декември ти я плащат на 24 май и след 10 години мъки ги зарязахме .

• Коментар

• Летящ хлопел

Враг усраине

Коментар

• Absolut
          Absolut коментира
          Редактиране на коментар
          Сега ще трябва да се оглеждаме не само напред-назад, наляво и надясно, но и нагоре и надолу?

• Коментар

• Коментар

• Нещо, което ми дойде по "лицекнигата":
            https://www.facebook.com/reel/1867438700347368

Коментар

• Absolut
              Absolut коментира
              Редактиране на коментар
              Ха,ха - шнорхела за двигателя не осигурява въздух на водача.

• https://www.youtube.com/shorts/Rnf0jKS0HdA
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Коментар

• Можех да го извадя но да уважим източника:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/...o/2313599.aspx

Накратко това е видео как влизаш в магазин в Хърватия и излизаш в задният двор на Босна
                Не е т@шак, мястото е съвсем истинско.
                То не е и нужно убеждаване само като се види как границата минава по права линия през средата на гр.Меткович
                Враг усраине

Коментар

• Alexr
                  Alexr коментира
                  Редактиране на коментар
                  Преди, много, много години, карах в едно гранично село в Словения и търсех КПП да мина в Хърватия. От ляво, преките бяха преградени с едни кашпи с цветя някъде две, три или четири къщи дистанция от главния път по който се движех. Като не бяха някакви не преодолими кашпи, а така на стандартна селска улица сложени по три кашпи 50х50 сантиметра. Между кашпите спокойно минаваха пешеходци и велосипедисти. А може и някоя по-тясна малолитражка. Това беше словенско-хърватската граница.

• Esper
                  Esper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Човекът, който ми го показа спомена, че това далче не е единственото такова място в региона.
                  Просто е популярно по някаква причина.
                  Хърватин е но по някакво стечение на обстоятелствата живее в татковИната.

• Шофирай трудно

Коментар

• В това клипче разказват как правят резервни части за "Вилис"-ите от Втора Световна Война.

https://www.youtube.com/watch?v=LhJ4-ZKYas0

Коментар

• Дори маймуна може да бъде научена, че крепежите на колелата се завиват на ръка (поне първоначално), а не се набиват с пневматичния винтоверт!

Коментар

• Karushev
                      Karushev коментира
                      Редактиране на коментар
                      В Самоков, преди около 10 год. на Патрола с пневматиката само прикараха, и ми ги стегнаха с динамометричен ключ. На следващия ден вече притежавах и аз такъв.

• Грешка
                    Последно редактирано от Alexr; 27-11-24, 11:26. Причина: грешка

Коментар

• Коментар

• Alexr
                        Alexr коментира
                        Редактиране на коментар
                        Без селското стопанство ще сме гладни, трезви и голи. Даже една цигара няма да може да запали човек.

• Absolut
                        Absolut коментира
                        Редактиране на коментар
                        Така е! И точно селското стопанство съсипаха най-напред, с реституционните закони от 1992 и 1999.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X