От известно време наблюдавам една камера в Лондон.Сайта е на звукозаписно студио(или поне така си мисля).Но ми е интересно какви ги вършат хората които минават по пешеходната пътека,спират замръзват на място,снимат се ,правят чупки като на една от песните на Фил колинс.Каква в традицията?http://www.abbeyroad.com/Crossing
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква е традицията?
Свий
X
-
От: Каква е традицията?
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеТрадицията е от обложката на едноименния албум на Бийтълс - Abbey Road.
Мерси много!А хем работих известно време в Лондон а съм пропуснал тази атракция.
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Ще ти стане много познато усещане ако нацвъкат толкова камери - машини за пари и по познатите ти пешеходни пътеки.Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеЗагледах се как всички коли спират на пешеходната пътека... Много ми е "чуждо" усещането.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Те явно си е знаят тази пътека че е по "натоварена" и са по внимателни водачитеПървоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеЗагледах се как всички коли спират на пешеходната пътека... Много ми е "чуждо" усещането.
П.П.-Ма доста се нагледах на чудаци и чупкаджий на тази пътека!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
По-интересното е, че когато пешеходците не пресичат на пешеходната пътека, автомобилите не си дават много зор да намаляват. Що така?Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеЗагледах се как всички коли спират на пешеходната пътека... Много ми е "чуждо" усещането.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Явно си от следБийтълсовите поколения...Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение....Каква в традицията?...
Послушай все пак, може да ти хареса "забранената музика" - за културата "Бийтълс" ще стане много дълга темата..
Коментар
-
Да,от следБийтълсовото съм,но слушам само рок и хард рок.Това за мен и истинската музика!Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеЯвно си от следБийтълсовите поколения...
Послушай все пак, може да ти хареса "забранената музика" - за културата "Бийтълс" ще стане много дълга темата..HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар