От известно време наблюдавам една камера в Лондон.Сайта е на звукозаписно студио(или поне така си мисля).Но ми е интересно какви ги вършат хората които минават по пешеходната пътека,спират замръзват на място,снимат се ,правят чупки като на една от песните на Фил колинс.Каква в традицията?http://www.abbeyroad.com/Crossing
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква е традицията?
Свий
X
-
От: Каква е традицията?
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеТрадицията е от обложката на едноименния албум на Бийтълс - Abbey Road.Мерси много!А хем работих известно време в Лондон а съм пропуснал тази атракция.
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеЗагледах се как всички коли спират на пешеходната пътека... Много ми е "чуждо" усещането.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеЗагледах се как всички коли спират на пешеходната пътека... Много ми е "чуждо" усещането.
П.П.-Ма доста се нагледах на чудаци и чупкаджий на тази пътека!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеЗагледах се как всички коли спират на пешеходната пътека... Много ми е "чуждо" усещането.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение....Каква в традицията?...
Послушай все пак, може да ти хареса "забранената музика" - за културата "Бийтълс" ще стане много дълга темата..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеЯвно си от следБийтълсовите поколения...
Послушай все пак, може да ти хареса "забранената музика" - за културата "Бийтълс" ще стане много дълга темата..HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар