Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да си купиш джип на 14-ти февруари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Да си купиш джип на 14-ти февруари

По интересно е ако човека има досег с форума и сега сигурно при всяко излизане се оглежда, като обран евреин.

Коментар

Развеселих се за цяла седмица напред!!!
      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Абе....чудех се аз,що Иван търси лебеди нощес в Смолян,а то кво било!! Вие сте щури,признавам ви! Не че не го знаех де!!

А само информативно-кой плати бензина за Форда!!! Питам,не за друго,ама имам едно Поло за продаване-хем е зарито,хем и незнам бензин има ли!!
        088пет722пет99
        http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
          Абе....чудех се аз,що Иван търси лебеди нощес в Смолян,а то кво било!! Вие сте щури,признавам ви! Не че не го знаех де!!

А само информативно-кой плати бензина за Форда!!! Питам,не за друго,ама имам едно Поло за продаване-хем е зарито,хем и незнам бензин има ли!!
          На бензиностанцията естествено Пепи го плати но после оня педал извади кинти и си го плати че работата отиваше съвсем на дебело. А иначе за Полото става, ти поне си голем и можеш да носиш на...:
          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ако в предварителният разговор не ви е споменал къде и в какво състояние се намира джипа, продаваза заслужава да го .....
            Иназе е било забавно
            Газ 69 2.4i
            Густо майна, пътят свърши !!!
            GSM: О895 7О6О59

Коментар

Изпускате един много тънък детайл в разказа, а именно:
              Оставили са "най-младият" да разчиства, докато другите двама герои с "продавача" отишли до бензиностанция. След което, той си е платил горивото, че работата отивала съвсем на дебело. Ето един светъл пример, за това какво е за пред очите на "младите" и какво не...!

П.П. Забелязал съм аз, на Трифон Зарезан един рие друг пие
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                ....................... Питам,не за друго,ама имам едно Поло за продаване-хем е зарито,хем и незнам бензин има ли!!
                Не става! Много е близко и липсва набутвателно-развлекателният елемент на начинанието.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                  Не става! Много е близко и липсва набутвателно-развлекателният елемент на начинанието.
                  В чисто финансовата му част винаги може да се компенсира с повече гориво за Полото, щото то не пали с малко!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    В чисто финансовата му част винаги може да се компенсира с повече гориво за Полото, щото то не пали с малко!
                    И това не става. Колко повече може да събере Поло - да го напълни до подглавниците за камшичен удар ли?

ПП Разбирам да е нЕкое Ге.....
                    Последно редактирано от c_gul; 20-02-12, 15:51. Причина: дописване
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                      И това не става. Колко повече може да събере Поло - да го напълни до подглавниците за камшичен удар ли?

ПП Разбирам да е нЕкое Ге.....
                      С тая цена на бензина и Полото е динозавър, брат...

Обаче пъ таа тема си падна баш у раздело...

Коментар

Така е Марто на Трифон Зарезан работа се не върши.

А на Бат Пепо това не е бил неговия джип.Неговия го чака нейде другаде.

Поздрави и наздраве.....
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

И да го бяхме сурвакали продавача - все тая! Джипа нямаше да тръгне заради някоя и друга фрактура... Вече бяхме отишли! Бат Пепо се беше набутал... Някак си нямаше да е честно и нямаше да е в стила ни, просто да се врътнем и да си тръгнем... Трябваше да опитаме да го купим тоя джип и опитахме, ама не се получи... И тримата ринахме като за световно! Никой не се е скатавал... И да бях тръгнал за бензин - все тая! Джипа трябваше да излезе от там, а аз имах най-голям интерес да си тръгна колкото се може по-скоро от там! Затова и предложих да остана и да продължа да рина! Прецених, че трима възрастни мъже все някак ще се оправят с пълненето на една туба с бензин! Вярно - справиха се... Аз през това време превключих на режим "Японски багер" и подготвих терена до колкото позволяваха условията и инструментите... Много смешен момент беше, когато наляхме бензина и собственика опита да запали... Преди да врътне ключа аз и Бат Пепо си свалихме шапките и прекръствайки се ударихме по една молитва - ей така в пълен синхронн, без да се наговаряме... А иначе относно празника - жената към 22,30 ми се обади да ме пита знам ли коя дата е и какво правят нормалните хора на този ден..?!! Аз и казах, че знам и въпреки това не пия, а рина сняг някъде на майната си, качен върху предния капак на джип, който се опитваме да купим... Това ще ми остане един от веселите и щури спомени за цял живот! Да сме живи и здрави! Бат Пепо вече си намери джип и очакваме съвсем скоро да почерпи по случая...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                            Да сме живи и здрави! Бат Пепо вече си намери джип и очакваме съвсем скоро да почерпи по случая...
                            Амин!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                              Изпускате един много тънък детайл в разказа, а именно:
                              Оставили са "най-младият" да разчиства, докато другите двама герои с "продавача" отишли до бензиностанция. След което, той си е платил горивото, че работата отивала съвсем на дебело. Ето един светъл пример, за това какво е за пред очите на "младите" и какво не...!

П.П. Забелязал съм аз, на Трифон Зарезан един рие друг пие
                              Е те тука, ама ИЗвъобще не си прав. В интерес на истината аз предложих на Марто той и Пепи да ходят за бензин. Марто категорично ми отказа, той да си каже защо. А имаше и леееко приключение когато се върнахме с тубата. Първо изобщо не друснах в дупката която си е колкото да скрие малце повече от половината търкале, и второ Пепи ме изднУдИ да спра на изкачване по т.нар.уличка. А питате ли ме после как се тръгва по нагорното с гуми за мъгла, щото мястото, може би и единствено, където може да се обръща си беше доста нагоре, па и там метода на обръщане е почти на место и със сичката гассс. Добре че червеният бобслей има двигател и яко върти всички гуми на място. Абе купон си беше.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Бат Пепо вече си намери джип и очакваме съвсем скоро да почерпи по случая...

Щом е намерил бързайте да го вземете преди да се е стопил снега.Вече сте с опит и ше ви е по лесно

А думата почерпка как хубаво звучи.......................
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X