Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Истински български имена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Истински български имена

В едно руско предаване видях някакъв бивш военен с фамилия Непобедимий.В друго праване пък имаше някакъв с фамилия Дуракич...
    Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
      В едно руско предаване видях някакъв бивш военен с фамилия Непобедимий.В друго праване пък имаше някакъв с фамилия Дуракич...
      Тези фалимии идват, защото примерно дядо му е бил такъв "непобедимый" или "дурак". И го лепват като прякор и от там идват и фамилиите после. Същото като с професиите при нас. Калайджиеви и други такива. Никой в родата им не се е казвал "Непобедим" или "Калайджийко".
      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
        Палма Тараланска - адвокат
        Чувал съм някъде, че е въпрос на престижност в адвокатско-правната гилдия да си с име и фамилия, или поне едно от двете, незабравимо и уникално.
        това действало по някакъв странен начин на потенциалните клиенти и те се лепяли като мухи на мед върху ижеименуемия индивид..

Може и да е верно това, защото преди време моята адвокатка ( със съвсем нормално име беше жената ) работеше в една кантора с титана на юриспруденцията - Галилей Хайверов!!!!!!!!!!!

съвсем нормален човечец, обаче за него се чакаше много и се носеха легенди...

Коментар

Ами на кого ли е кръстен Джунейт Кантаров? Името е истинско - кандидат за европарламента...
          Ах, да също другия кандидат - Бойко Опърлаков...
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
            Чувал съм някъде, че е въпрос на престижност в адвокатско-правната гилдия да си с име и фамилия, или поне едно от двете, незабравимо и уникално.
            това действало по някакъв странен начин на потенциалните клиенти и те се лепяли като мухи на мед върху ижеименуемия индивид..

Може и да е верно това, защото преди време моята адвокатка ( със съвсем нормално име беше жената ) работеше в една кантора с титана на юриспруденцията - Галилей Хайверов!!!!!!!!!!!

съвсем нормален човечец, обаче за него се чакаше много и се носеха легенди...
            Явно имаше нещо такова. Онзи ден докато търсех един офис мернах адвокатска кантора и името на звънеца беше уникално.

Тия дни като отида да си взема билетите ще го запиша
            A2 (+)

Коментар

Жузефина
              Offroad + Enduro + Company + Barbecue + Beer + Camp + Chicks in tent = Life is life...

Коментар

Първоначално публикуван от Kokomunga Преглед на мнение
                Жузефина
                Жозефина. Така се казва и първата съпруга на Наполеон - Жозефина Бонапарт. Определено звучи величествено.
                A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Жозефина. Така се казва и първата съпруга на Наполеон - Жозефина Бонапарт. Определено звучи величествено.
                  Чак пък величествено... По-скоро секси, или поне, така са мислели родителите, избрали името...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

• До: Re: Истински български имена

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                    Добре де, откъде взе този списък?! Аз познавам поне ЧЕТИРИМА от него!
                    мда, известни са ми доста имена и на мен...

действително - факт е..

Коментар

Нали? Знаеш за какво става въпрос...
                      Баба ми се казваше Стойна, а и сега познавам жена с име Койна.

Коментар

Днес черно на бяло срещнах звучното име Пазар Пазаров.
                        A2 (+)

Коментар

Ха да не е било Лазар Лазаров
                          Николай Папазов

Коментар

Принципно му се падам някакъв наследник, но понеже съм зле с родствените връзки няма как да ви го обясня, та името е :
                            Господин Господинов Господинкин

Още от малък, когато го чух за пръв път, се зачудих как ли са обръщали към човечеца:
                            - г-н Господин Господинкин
                            а след като червените са дошли на власт с лозунга "всички сме равни и за това сме другари"
                            - другарю Господин Господинкин

Винаги ми било много странно
                            "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнение
                              Принципно му се падам някакъв наследник, но понеже съм зле с родствените връзки няма как да ви го обясня, та името е :
                              Господин Господинов Господинкин

Още от малък, когато го чух за пръв път, се зачудих как ли са обръщали към човечеца:
                              - г-н Господин Господинкин
                              а след като червените са дошли на власт с лозунга "всички сме равни и за това сме другари"
                              - другарю Господин Господинкин

Винаги ми било много странно
                              Старшината на ротата в под 24620 бе Господин Господинов ама за второто не се сещам , а някой да познава Христо Узунов Йорданов . Ако някой го познава да го поздрави от мен .
                              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Ето едно прясно - прясно - Парашкев Парахулев.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X