Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Истински български имена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Истински български имена

У казармата имахме един мл.сержант Гуджевъргов след една седмица спешно го преименуваха на Иванов.А с Телефонка на селото на баща ми ни дели един дувар и мани другото ами там се произнася Теливонкя има един Дарвин него няма как да го изопачат но следващия Йерусалим викаха му Мика и по галено Мекица с ударение върху Е то.Имаше една Софийка произнасяше се Совикя.А един род пък бяха Дупинини
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Имаше участник в предаването "Сделк или не", който се казваше Александър Македонкси
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
        Понеже градът ни е комунистически Ние си имаме човек с име Ленин имаме си и с име Сталин.Сетих се имаме и един Давид
        ....Бог да ги прости, но при нас имаше братя Ленин и Сталин....тцтц Как може хората да си осакатят децата веднага след раждането им....

Коментар

Мой съученик от гимназията: Вихрен Сербезов Мечкарски.
          А как се казва баща му, а дядо му?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Доктора които ми оперира "дерматоидната киста на опешната кост " се казва Ташков

Коментар

Във ВМЕИ-Варна имах преподавател - Гаго Точков. Подписът му беше такъв : гага с точка.
              Прикачени файлове

Коментар

Имам комшийка ,абе всеки и казва Тача,Тача,и си викам,такова ли е истинското и име,веднъж попитах баща ми,такова ли е цялото и име- не,казва се Тетрадка.За пръв път тогава чух такова име и ми стана смешно

Коментар

Говедарска
                  Душепатков
                  КОГАТО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО,НАМИРАШ НАЧИН.КОГАТО НЕ ИСКАШ-НАМИРАШ ПРИЧИНА.

Коментар

Палигорчев;Живодеров;Огнян Пламенов Въгленов и брат му Искрен

Коментар

Мойто село няма аналог:
                      Шопски,Попункьови,Шилеви,Бикарски,Щтракови,Юрукови,
                      Мишкови,Азманови,Дункови,Гърбеви,Киуфлийски...
                      Аз съм толерантен!

Коментар

Имах си съученичка одавна , одавна в гимназията - казваше се Железария. Голям срам береше с името и все искаше Жени да и викаме...

...А инак преди 2-3 години в отдела се бяха сабрали:
                        Лисичков, Котев, Чакалски и Мечков... само един Вълканов ни липсваше))))))))))

Коментар

а Максим според вас какво име е може ли да се каже че минава за българско или по скоро съвецко ?

Коментар

абе тя темата малко се поизкриви, та си позволявам един офф, който спокойно може да бъде махнат, ама...

в руско военно поделение старшината прави първи преглед на ротата
                            моабета е на руски, за по-вкусно възприятие

- Иванов!
                            - Я!
                            - Петров!
                            - Я!
                            - Сидоров!
                            - Я!
                            ....
                            - Черезстоборногузадерищенко!
                            - Я!

старшината замислено промълвява
                            - Нихуя себе фамилия....
                            -Я!!!!!!!!!!!!! е отговора от строя

Коментар

Когато съм се родил майка ми решила,че ще ме кръсти Тома на дядо ми.Но лекарите като се заинатили: Томолин може- Тома не.Накрая им показала в именника,че все пак и Тома е разрешено от партията(за мой късмет). Наскоро ми сподели това мама и трябва да ви кажа,че се изпотих!
                              Тома Томов
                              Вече с Kia Sportage.

Коментар

Гледам че сте пропуснали Ташо Коруев, Силвестър-Сталоун Рупецов и Шина Дупева.
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X