Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тук ще пишем кой как се напил!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Тук ше пишеме кой как се напил !

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Аз пък мога да разкажа как ти се напи.
    Чшшшшттт,няма ме срамиш!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

От: Тук ще пишем кой как се напил!

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
      Аз имам едно култово напиване от студентските години (имам стотици, ама това е за филм):

Имах една колежка (задочно учеше в началото) точно копие на Гала, на млади години (още даваха Невада и беше много актуална). Момата беше от Бургас и ходеше с някаква лоша мутра, а е сърбеше - две не вижда. Целия свободен университет и се точим, ама нейния главоч много ревнив - проверява я по мобифона, изненадващо идваше и на място - луда работа... Тая не издържа и не знам как но мина редовно. Това и чаках - свалка, свалка, свалка и една вечечер тая се предаде - кани ме в стаята си, а ние сме на дискотека и на мен ми се пие - две не виждам.. Викам и - ти се прибирай, аз ще дойда след малко. Това ме издигна в очите на поне 50 човека нея вечер - наистина всичко живо и бе навито, а аз останах да си допивам... Не знам как съм си допивал, но се нарязах като гъз! Отивам и в стаята на момата - оная сънува десети сън вече.. Хлопам, тропам, става оная и ми вика да си ходя, било станало много късно, друг път и такива ми ти работи, ама аз я заплаших, че ако не отвори врата - влизам с касата... Хили се онази, отваря, събличам се дибидюс - ше се любиме един вид, при което аз си лягам в нейното легло и умирам, а момата остава права в средата на стаята като майка и я родила и ме гледа тъпо (предполагам). На сутринта усещам, че някой яко ме бута и в просъница чувам, че се блъска яко на вратата.. Момата бяла като платно ми вика - бързо ставай, ония от Бургас е и ще ни изтрепе ако те хване тука.. Аз още пиян като дъска и викам да отваря врата и да го мятам главоча, че ми се спи. Тая отваря вратата на балкона (действието се развива в общежитието на АОНСУ на златните), хвърля ми дрехите на съседния балкон и ме изблъсква на балкона, затваря вратата и дърпа пердето. Аз по кур в 7,30 на терасата... Прескачам в съседния балкон да си взема дрехите и в този момент долу спурат автобусите с преподавателите.. Аз решавам да симулирам утрешна гимнастика, като постепенно асимилирам, че всички даскали ми се смеят, аз съм единствения по балконите - гол като пушка съм и правя упражнения... Облякох се до колкото мога, обръщам се и какво да видя - бил съм на балкона на стълбищната площадка (даже не е имало стая зад гърба ми). Такива ми ти работи
      П.П. Блъскали по вратата да я вдигат за лекции колежки.. Не била мутрата!

Коментар

Аз пък преди две седмици бях на двудневна разходка. Вечерта в едно приятно хотелче в Плиска беше як купон. Разградлии бяха осигурили агне, опекоха го добри майстори, и всичко започна уж нормално. Масите отрупани, ахаа да паднат, хората от готини по-готини, и човек се отпуска.
        Появи се микрофон, и започнаха да пеят с музиката. По едно време искат и аз да пея, ама като се знам-дърпам се, че не искам народа да се разбяга. Рано беше още, към 1-1:30...
        След още малко пиене вкарах достатъчно ноти и взех микрофона. Пях Nothing else matters, Черната овца, и не помня колко още. Луди хора-ръкопляскат и викат браво, и искат още. Явно голям смях пада, ама то така е като се напие човек...

На сутринта ме беше срам да погледна хората, ама то си има една поговорка-"Ако на сутринта не те е срам-значи купона не е бил на ниво."
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле, я качи онзи клип където се опитваш да кажеш нещо.
          GSM 0877 08 99 19
          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Елате в Клубът Ми, и няма да ви е срам: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=143796
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            -----------------------------------------------
            Питието определя съзнанието....
            -----------------------------------------------
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Аз пък преди две седмици ."
              ЕВАЛА Коле, за Nothing else matters, с другите не знам колко си се изложил, но точно с тази на дали, дори само да си свиркал по време на песента.
              MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
              (А1+)
              О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Елате в Клубът Ми, и няма да ви е срам
                ЕЕЕЕ ти си на всякъде бре с тоя Клуб,като гаднамстайл си бре
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Като сме почнали на вечерни откровения да кажа, как отказах алкохола. За купона няма да разказвам, че и не помня. Помня само началото. Събрахме се една зимна вечер, в края на 1997-ма да празнуваме рожден ден на трима приятели. Понеже бяха през ден и решихме да ги празнуваме в един ден. И нали нямаше къде да се съберем, това стана във фоаето на младежкия дом в Ямбол. Е, в 20 часа го затварят и се налага да продължим отпред. После всички на дискотека, ама аз не стигнах до нея. По чужди думи съм бил много зле и ме съблекли по къс ръкав и ме оставили да се охлаждам в една пряспа сняг. Един от малкото случаи в Ямбол да има натрупал сняг се пада тогава.
                  Сутринта се събуждам на една таванска стая и се чудя къде съм. Гледам на леглото до мен една риза. Викам си, я на Шекера ризата, значи съм на неговия таван. Погледнах през прозореца, на Шекера блока отсреща?!! А де, е ако не съм на Шекера на тавана, къде съм??? 10 минути се чудя и не мога да схвана, какво става. На масата намирам един боб яхния с две филийки хляб и докато го унищожавам намирам следната бележка, оставена в единия край на масата. ( Бележката е някъде в моята стая, но не мога да я открия. Просто знам, че я прибрах, защото ме разтърси. За това ще карам по памет.)
                  " Генчев, оставила съм ти боб, в нас само това имаше. Нашите ще ходят на село в 11 часа. До тогава, ако станеш може да си пуснеш радиото, някое от копчетата в часовника(часовник с радио, като по филмите за онова време). Ама не му разбирам. Или телевизора(от портативните руски), ако работи. Оставила съм ти и една книга да почетеш.( Заглавието на която е "Сталин - легенди и истини." И книгата е в нас. Какъв егоист съм,а?)"
                  Отдолу беше името на девойката. И сега имам слабост към това име. След като се наядох дойде и ми отключи. Поговорихме и аз си тръгнах. Докато се прибирах размишлявах. От тогава до 2008-ма не бях близвал алкохол с изключение на рожденни дни и други празници, е и в казармата няколко пъти. От 2008-ма до миналата година пиех по бира две, но след като бях приет в "Бара" започнах да се черпя виртуално, Та наздраве!
                  П.С. Жоро, примири се, всички знаем, че първата степен на осъзнаване на проблема е отричането. И създаването на клуб на ТрезвеникЪт.
                  Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                    "
                    Отдолу беше името на девойката. И сега имам слабост към това име.
                    Еех, Генчев, Генчев...

Откога ти разправям, че си мека душа и наивник, ама все така си я караш...

Тази мома, ако още не я е грабнал някой е твоя, да знаеш.
                    Ама трябва действие, а не да спиш

@ Тони-абе пак си се изложих. Няма значение от песента, важно е колко може човек да пее(по-скоро да не може), и колко ноти си е вкарал.
                    Ама когато компанията е добра-стават такива неща.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Еех, Генчев, Генчев...

Откога ти разправям, че си мека душа и наивник, ама все така си я караш...

Тази мома, ако още не я е грабнал някой е твоя, да знаеш.
                      Ама трябва действие, а не да спиш
                      Аз вина нямам, че съм се метнал на човек като теб, не на теб. А докато се ослушвах я отмъкнаха, като се осъзнах, какво ми причини срамежливенето половин час се самобичувах в един бордюр. Ама, то... нали се сещаш. Как да е, за нея само хубави неща.
                      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Стига уееее аз добре че съм въздържател на чашката снощи си пинах нормално водица до към 4;30 и днес съм бодър косъм само дето ме мързи да си зема кафето от машината.(а и съм наработа което е странно) Яжте пийте и се веселете но винаги с мярка.
                        Аммм И Коле виж имам една приказка която я казвам доста често "колкото повече се излагаме толкова повече се издигаме'' така че в такива моменти хйч да не ти е Хайде спорен ден от мен.
                        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Марто ме размаза. Ще ти излезе прякор "Гимнастика"
                          Не пия почти нищо по здравословни причини, но съм в сесия тези дни:
                          24-бъдни вечер, Е бъдни вечер е все пак, ракия, вино...
                          25-коледа, много е зле, Ама е коледа.. Ракия, вино, уиски...
                          26-иде ми да умра...Семейна сбирка у дома с родители, баби, братя, сестри, скромно двадесет човека. Няма как домакина да не пийне... ракия, вино, уиски, бейлис.
                          27- имен ден на тъщата на нейна територия, незнам кой съм и къде съм, ама не може, Тъща е все пак....ракия, вино, уиски...
                          28-тудей, ставане в 6.00 за работа ....що не умрях на 26ти...
                          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Как беше минало незапомнено време Най лютото ми напиване е в казармата . Нова година на летище Толбухин (Добрич) почнахме от сутринта на 31 с домашно вино някъде към обяд свърши и полегнахме да починем . Надвечер продължихме с домашна ракия която стигна до малко след 12 часа и извадихме бойната готовност водка ВВС чист спирт разреден с компот или дестилирана вода . С нея изкарахме до сутринта тя никога не свършваше . Лошото дойде после три дена се опитваш да повърнеш ама няма какво всичко е излязло още в началото . По някое време някой донесе каса бира та с нея нещата се оправиха От тогава повече от 22 години минаха но такова напиване като тогава не ми се е случвало .
                            Последно редактирано от sek.1; 28-12-12, 09:11.
                            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Последната година в университета отиваме да празнуваме 8 декември в Априлци. Качваме влака от Русе на 7 и нали съм си селянче, ветеран във влако-пътуването ще показвам на колегите как да си уплътнят времето във влака - та уплътнявах времето уплътнявах, едни идваха други си отиваха, аз така хубаво се уплътних че на Горна Оряховица едвам сколасаха колегите да ме прикачат във другия влак . От там на там спомени нямам. Ставам на 8 ми в някаква хижа, обаче никак не ми се живее - мнооого лош махмурлук имам, та цял ден и цяла вечер нищо - от стаята в тоалетната и така много пъти. Колегите отбелязват подобаващо последния ни студенски празник заедно, аз само гледам тъжно. Ставаме на 9 ти, аз кукуряк повечето колеги на моето дередже от миналия ден - не щат и да чуят за алкохол. Айде пак във влака и историята се повтаря - пак се натрясках и на връщане, та така прекарах 8 декември на 7 и на 9
                              Три дена глупави експерименти икономисват половин час четене!

Коментар

Едно от последните ми беше преди няколко години на едно обучение дето ни бяха събрали народ от 20-ина назионалности. Пуснаха ни за Коледа и Нова Година по домовете и като се върнахме в началото на януари всеки беше домъкнал по нещо "нашенско" - азе бях със сливова. Е, една събота се събрахме да видим кой, какво и колко. Та имаше българска сливова, казхстанска водка, узо, ракъ, шнапс и прочее. После, както се очаква не помня... Две седмици ме държа махмурлука, ама то пък се оказа, че ми било лошо щото съм вдигнал много високо кръвно. От тогава съм на хапчета за кръвно и така и не знам дали това пиянство го отключи, или просто двете събития съвпаднаха...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X