Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако си мислите, че имате страхотни допълнителни фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ако си мислите, че имате страхотни допълнителни фарове

вижте това:

Прикачени файлове
    Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 13:31. Причина: неработещ линк.
    Ние не сме неутрални!

Re: Ако си мислите, че имате страхотни допълнителни фарове

Това е за да балансира липсата на лебедка
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Е че тези са ралейни. Не знам само какво правят на това нещо? Не ми прилича на Патрол WRC
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И аз го видях тва днеска в мобилето ама много грозно! Може да е ефективно и да правят ден пред теб, ама какво правим когато требва да вдигнем капака???
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Аз този го познавам, ползваше джипа за лов, ама имам чувството че не е влизал в гората. Синът му беше карт - състезател и обърна едно паджеро (от скоростта разбира се) пред къщата ми в гр. Пирдоп - Джипа на пръв поглед е добре, ама имам чувството че има някакви проблеми, щом тоя вече дава джипа, да го кара и синът му
          Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
            И аз го видях тва днеска в мобилето ама много грозно! Може да е ефективно и да правят ден пред теб, ама какво правим когато требва да вдигнем капака???
            А, капака се вдига само преди продажба
            B+

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
              +1

Коментар

Между другото останах с впечатлението, че тези светлини не пречат трудно да се вдига капака - веднъж - дваж го виждах, че има проблеми пред мойта къща. Освен това две педи напред излизат тези светлини - да не говорим и колко тежи това туловище - къса база 2400кг - мерено на електронен кантар
                Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Пък после американските коли били тежки. Дайте да премерим моята или на Севдо Гранда да видим дали ще има и 2 тона
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                    Пък после американските коли били тежки. Дайте да премерим моята или на Севдо Гранда да видим дали ще има и 2 тона
                    Гранд Чероки 5,2 :Снаряженная масса, кг 1815 Полная масса, кг 3500
                    Експлоръра може и да има 2т , защото 6 цилиндровия го дават 1971 кг , а твоя е осмак , но пак е под 2400 кг.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                      Гранд Чероки 5,2 :Снаряженная масса, кг 1815 Полная масса, кг 3500
                      Е то излиза че черокито товари повече от бус ...нещо не е така

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                        Е то излиза че черокито товари повече от бус ...нещо не е така
                        Предполагам е правописна грешка. Би трябвало да е 2500 , но ето линка откъдето го копнах.

http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?id=9010

Коментар

Упс , дублира се поста.

Но пък ей сега проверих за Патрола , та него го дават снаряжена маса 2055 кг , а пълна пак 3500 кг.
                          Последно редактирано от cveti; 05-05-08, 13:32.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                            Предполагам е правописна грешка. Би трябвало да е 2500 , но ето линка откъдето го копнах.

http://www.avtomarket.ru/scripts/info/tech/?id=9010
                            Нещо много правописни грешки ...

Снаряженная масса, кг1720Полная масса, кг3300

Тия 3 тона и 300 пълна маса са за Галопера?!?

Като им гледам картинките за Нисан Патрул - пълна мешавица между GR и 260-ка ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

В Autosieger нисана (GR къс) го дават 2311 кг , а гранда 2055 кг.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X