Re: Ако си мислите, че имате страхотни допълнителни фарове
Е че тези са ралейни. Не знам само какво правят на това нещо? Не ми прилича на Патрол WRC
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
И аз го видях тва днеска в мобилето ама много грозно! Може да е ефективно и да правят ден пред теб, ама какво правим когато требва да вдигнем капака???
Don't hunt IF you can't kill
първо 0883 после 333 накрая 448
Аз този го познавам, ползваше джипа за лов, ама имам чувството че не е влизал в гората. Синът му беше карт - състезател и обърна едно паджеро (от скоростта разбира се) пред къщата ми в гр. Пирдоп - Джипа на пръв поглед е добре, ама имам чувството че има някакви проблеми, щом тоя вече дава джипа, да го кара и синът му
Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...
И аз го видях тва днеска в мобилето ама много грозно! Може да е ефективно и да правят ден пред теб, ама какво правим когато требва да вдигнем капака???
Между другото останах с впечатлението, че тези светлини не пречат трудно да се вдига капака - веднъж - дваж го виждах, че има проблеми пред мойта къща. Освен това две педи напред излизат тези светлини - да не говорим и колко тежи това туловище - къса база 2400кг - мерено на електронен кантар
Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...
Пък после американските коли били тежки. Дайте да премерим моята или на Севдо Гранда да видим дали ще има и 2 тона
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Пък после американските коли били тежки. Дайте да премерим моята или на Севдо Гранда да видим дали ще има и 2 тона
Гранд Чероки 5,2 :Снаряженная масса, кг 1815 Полная масса, кг 3500
Експлоръра може и да има 2т , защото 6 цилиндровия го дават 1971 кг , а твоя е осмак , но пак е под 2400 кг.
Коментар