Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Супер ми е дъщеричката...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Супер ми е дъщеричката...

Трябваше да поясня, че книгите от списъка са на френски и испански заради чуждоезичното учебно заведение.
    А и за да си тъп, не е необходимо непременно да си прост.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Спокойно, аз от има-няма 2-3 години започнах по-сериозно да се замислям за тия неща, а вече имам доста бяло по косата.
      Александър

Коментар

Пламене, виж си подписите

Коментар

Мили мамо и татко

Вече от три месеца съм в университета

Извинявам се че чак сега ви пиша.

Тук нищо ново, всичко е наред, но все пак реших да ви пиша за да не се безпокоите.

Малко бях неразположена, но вече съм по-добре. Вече не съм в дълбока кома. Скачайки от прозореца на горящото общежитие си строших черепа и получих сътресение, но и това мина. В болницата лежах само три седмици, и с радост мога да ви заявя че зрението ми вече почти изцяло се възвърна, а и тия ужасни мигрени които ме караха да се гърча като червей в ъгъла вече ми идват максимум по веднъж на ден. Животът ми отново е почти нормален.

Всичко беше на късмет. Бензинджията от отсрещната бензиностанция видял всичко. Той е човекът който ме спаси - съблякъл ми дрехите да не ми стягат, прибрал ми документите и парите за да не ми ги откраднат, пак той повикал пожарникарите и линейката вече след това, когато се убедил че съм добре.

На всичкото отгоре се оказа достатъчно мил да ме покани да живея в стаята му на тавана над бензиностанцията, предвид че общежитието изгоря.

Стайчето е малко, но уютно - истинско гнездо на нежност и любов. С Абдулах се залюбихме лудо, и смятаме да се оженим възможно най-бързо.

Мамо, татко, толкова се радвам ! Знам че много ще го харесате. Винаги съм се радвала че сте хора широко скроени, и знам че факта че кожата му е по-тъмна от нашата, че това че е с други разбирания, възпитание, религия и житейски ценности няма да заблуди преценката ви.

Знам че ще го приемете с отворени обятия. Също както и родителите му, роднините му и братовчедите му. През първите няколко години ще трябва да живеят у вас, при нас е тясно, а като се нанесат и другите му жени с децата - съвсем няма да има място за роднини. По-нататък ще му мислим, но за сега ще трябва да живеят у вас.

За съжаление още ни бавят от кметството. На Абдулах му откриха някаква инфекция на предбрачния медицински преглед, и аз явно също съм я пипнала, но с конски дози антибиотици невъзможни неща няма.

Само се надявам да успеем да минем прегледа и да засилим сватбата преди бременността ми да си проличи. И, разбира се, се надявам антибиотиците да не навредят на плода. Абдулах твърди че няма да има проблем.

Баща му ги знае тия работи, човекът е много уважаван в племето си, знахар, шаман и дългогодишен наемен войник. Човекът писа че и на Абдулах майка му е блъскала всевъзможни илачи като млада, и ей на - всичко си му е наред, с десет пръста (шест на едната ръка и четири на другата), като на всички останали в племето.

Което ми напомня - по-горе нали ви писах че съм късметлийка. Огънят унищожи марихуановата угарка от която тръгна цялата работа, и с гордост мога да ви кажа че няма да ме изхърлят от общежитието за следващата учебна година, понеже нямат никакви доказателства. Малко ме гледаха накриво като откриха остатъците от спринцовките, и факта че първите пет пожарникаря които влязоха в стаята ми да гасят пожара излязоха надрусани с разфокусирани погледи малко ги озадачи, но аз в крайна сметка не знам нищо по въпроса.

Мамо, татко, сега като ви казах всичко - вече много ми олекна.

PS: Надявам се че и на вас ще ви олекне поне мъничко като ви кажа че общежитието не е горяло, не съм скачала от грам прозорец, не съм си цепила черепа, жива съм, здрава съм, не познавам никакъв Абдулах. Просто ми нацвъкаха двойки по химия, физика, математика, и ще повтарям сесията от до, та реших да ви припомня колко относително е всичко, и колко не си струва да се връзваме за дреболии като сесии и оценки.

Целувки, ваша Х

Преведено с украшения от френските форуми.

Та, с две думи: Всичко е относително - не се стягай
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            [I]*** *** ***

Та, с две думи: Всичко е относително - не се стягай
            Съотнесено към ценностната система - за един двойки, за друг - Салам Алейкум !
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X