Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Супер ми е дъщеричката...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Супер ми е дъщеричката...

СУпер ми е дъщеричката!
    На близо 18 години е!
    Ама е малко зле с представата за околния свят. Всяко нещо явно за да го прецени, оцени осмисли и т.н май се налага да го оближе. На вкус незнам как е.
    Но за подготовката по разчитане на фунфаменталните проблеми на микрокосмоса, който обитава явно са ми нужни възможности за боравене с константни и променливи величини от неизвестен порядък за мен.
    Накратко Тя е тъпа. С главно Т Ъ П А.
    Не харесва България, защото някак си не я харесва.
    -Познаваш ли България?
    - Ммне, но защо ми е като не я харесвам!
    Ето книга, прочети и разбери нещо за родината си!
    -Защо ми е ?
    -Ами за да Я разбереш и харесаш!
    -Добре де ще чета въпреки , че от сега си знам че нищо няма да разбера за места които никога няма да посетя, пък и кой ли ще ме заведе? А и трудно ми влизат неща в главата.
    -Ами аз. Ще те кача на мотора и ще посетим поне нещо в близост до града ни.
    - Ти татенце си луд. Как с мотора, да се изръсим някъде и да се пребием? Хаха не ти е добра идеята. Навремето ходих някъде около Асеновград май с баба беше и там...крепост на един местен... мисля, че е едно горе долу от добрите хубави места в България. Значи много по-хубави няма. Нали?
    -В понеделник те изпитвам по книгата!
    -!? И това значи ли, че ще трябва да отговарям на някакви въпроси свързани с неща, които трябва да запомням от тази книга. Как се казваше, "Най-интресните места на България".
    -А, не само по памет ще трябва да ми пресъздадеш горе долу, къде се намира мястото и какво представлява. Нещо там къща или камък с или без вода край него. Разбрали? И мила ми дъще това, където от камък тече вода и става от височина се нарича водопад.
    -Аз пък мислех, че е нещо свързано с природните бедствия и че трябва да се седи по далеч от такива места. Чувала съм за водопади има ги по цивилизованите страни и при някои други, даже знам за и за един в Кърджали. Или нещо по новините казаха за това какво ще стане с водата им в язовира ако избухне.
    -Не това може да е след терористичен акт, с фатални последици за града,насочен към язовир "Кърджали" над града.
    -Винаги съ знаела, че язовирите са под водата, а сега язовира бил над града. Къде е града под водата ли?
    -Не! Чети! И в понеделник ще те изпитвам!
    -Добре де. Щом настояваш. Щом искаш ме изпитвай. Ама да знаеш че имам и други неща да чета. Като Клетниците например...
    -Къде ти е списъка с книгите за лятото, че като гледам нищо не си направила за себе си през тази ваканция.
    -В майка ми е. Тя ми има зъб и на мен няма да ми го даде. Вземи го ти ако ти стиска.
    -И какво има в списъка.
    -Дълъг е неможах да го дочета до края, но май всичките книги там са дебели...и някой доста скъпи.
    -?!
    -Гледах в интернет за Дядо Горио, че го продават и то непреведен за 4000 евро. Ний я нямаме тази книга нали.
    - Да. Що?
    -Ами понякога забравям да заключа вкъщи и се притесних.
    -Спокойно мило детенце. Няма страшно. Тати е тук и те пази.
    -Те всички казват че пазят ама...една приятелка на 14 години и бе първия аборт.
    -От баща й!!!???
    -Не от един друг боклук. И как си помисли, че може да е от баща й, това е извратено!?
    -Няма проблем. Има всякакви гадове по света.

-...А да знаеш тате оня ден бяхме на едно кафе и класната как се изцепи...
    Последно редактирано от ПЛАМЕН ТЕНЕВ; 22-07-11, 00:30.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

От: Супер ми е дъщеричката...

Верно ли бре? Моята е на 8 год. Ама ще порасне. Още сме на Хана Монтана. Една тинейджърка с дебели глезени.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Боже опази.Ние сме върли националисти, което определено е по-добрата крайност.
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Верно ли бре? ...
        И с теоремата на паскал имахме драма.
        -Намери в интернет, нали и без това живееш във фейсбука.
        -ДООбре.
        Речено сторено...
        -Тате ама то излизат всякакви Паскали, Паскал Блез, Паскал Деандрес, Паскал Хижа. Кой точно е нашия случай?
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

От: ТЪПА МИ Е ДЪЩЕРЯТА...

Все още нищо не е загубено Тате има възможност да навакса пропуските. И вместо книга, съботно-неделни разходки. А най-добре книгата да се използва тематично. Набелязвате маршрут, събира информация за мястото и вече подготвена , прави една приятна и образователна разходка с тати

Коментар

Тези екскурзии от една възраст нататък, за съжаление могат да се случат само след заплаха с физическа/финансова угроза или директно натъпкване в колата и заключване на вратите отвън отвън. Колкото и да са ни добри отношенията, приоритетите ни доста се разминават.
            ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
            LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
              Тези екскурзии от една възраст нататък, за съжаление могат да се случат само след заплаха с физическа/финансова угроза или директно натъпкване в колата и заключване на вратите отвън отвън. ...
              Самата истина!
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Не мисля , че точното определение е "ТЪПА" ! По скоро- "крайно незайнтересована" .Това е новата супер , мега ,гига фешън култура развиваща се под мотото " Все ми е тая".
                Повсеместна апатия към всичко различно от секс , наркотици и ФОЛК енд рол . Ако си различен от тълпата веднага биваш игнориран и обявен за "задръстеняк" доживот ,а това на 18 не можеш да си го позволиш . Съвет за справяне не мога да дам . Ти си знаеш човека ....
                Последно редактирано от Тихомир; 22-07-11, 11:27. Причина: пр.гр.
                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                WJ 4.7

Коментар

Адаш, ти колан на гащите нямаш ли !?
                  Понякога помага да се променят интересите на тийновете в посоката посочена от колана.
                  И не, няма да избяга от къщи, или по-точно - ще се върне след 4-5 дни.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

А защо трябва да й е интересно това, което баща й мисли, че трябва да й е интересно?
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Почти съм обеден ,че Пламен Тенев се бъзика с написано в първия му пост !
                      Лудак

Коментар

И аз съм сигурен, кой ще си каже за детето че е тъпо. Просто е още малка, ще порасне . . .
                        Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Да и аз мисля че нещо ни клати. Или поне с възрастта на дъщеря си. На 18г отдавна трябва да са минали през Клетниците и да са забравили за списъците с книги за лятото. Вместо списъците с книги за лятото проблемите щяха да са с роклята за бала и избора на университет за по нататъшното си обучение.

А дори от моята камбанария днешните по-млади ми изглеждат силно незайнтересовани, а повечето дори леко деградирали. Това кой колко е изпил или изпушил е сред основните теми на разговор.

Ама какво ли разбирам и аз, набор 90 съм.
                          Иван Маринов
                          Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                          ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнение
                            ........а повечето дори леко деградирали.
                            Ама моля ви се, как повечето?!! Всичките! Колебая се дали трябва да се разстрелят или да се претрепят с тояги. Ванко, ако наистина си на 20, не ми се мисли как ще се събираш в кожата си на 40.
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Дано си се бъзика само.Но да има и нещо вярно,не е единствен случай.Малката ми щерка /5г./се качва на джипката безусловно на разходки, за разлика от голямата/11г./-при нея се налага известно убеждаване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X