Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Природата отвръща на удара...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Природата отвръща на удара...

То маймуняка е дресиран бе, не ви ли е ясно...
    Диво шимпанзе няма и да припари до хората, камо ли да прави човешко поведение(перченето с вдигнатия автомат).
    И всичко е режисирано, или поне са опитали да го режисират. И май са успели...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Никой не твърди, че маймуната не е дресирана. Познавам доста полудиви екземпляри готови на същото. Друго не ми се връзва. Всеки пушкодържач, след първият откос би направил рошавия на цедка. Нашите обаче му се скараха така, както аз реагирам, когато дъщерята ме замери с отворена кофичка кисело мляко.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Именно де.
        Ако знаеш, че маймуняка с пушка няма да ти стори нищо-точно така реагираш. Смееш се, и чак после се сещаш, "че трябваше да залягаме и да бягаме..."
        И на мен първото нещо което ми мина през ума като гледах за първи път клипа беше, че ей сега ще застрелят маймуната за да не ги гръмне по случайност.
        После като видях как вдига автомата над главата ми стана ясно.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
          ... дъщерята ме замери с отворена кофичка кисело мляко.
          Яко!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Ако вместо африканските църни в клипа бяха от нашите църни, и имаше такива коментари-досега темата да беше заключена...
            Аа, не мога да дежуря по цял ден в спама. Когато видя - тогава.

Нищо лошо в расизма, по принцип. Проява на лош вкус е да го ползваш, ако не си политик.

Коментар

Автоматът си има "усилвател" и патроните са халостни. Боен патрон не може да извади такъв пушек от АК. Иначе е интересно клипчето.
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Не особено издържано, но пък експериментите с децата си заслужава да се видят
                Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X