... макар и не съвсем успешно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Природата отвръща на удара...
Свий
X
-
От: Природата отвръща на удара...
Изпреварили са те с съседната тема "смях"
Ама и накрая вдигна калашника победоносно
А колко трябва да си проЗ, че да дадеш на маймуна зареден автоматСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Шимпанзето, определено се държа по-адекватно от другите примати. Всъщност, една от хипотезите е, че шимпанзетата са еволюирали Западно африканци. След дълги наблюдения и на двата вида, аз съм на същото мнение.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Аз виждам две възможни обяснения на случката:
1. Косматият пич е наемник от съседно на „червените потници племе” и е на интервю за работа. Уменията му, обаче се оказаха по-големи от очакваното и работодателите се изнесоха на съвещание дали могат да си го позволят.
2. Маймунът е командос от вражеско племе и е отишъл да си разчисти сметките, а „потниците” го улесниха като му дадоха оръжие.
Всеки да избира по съвест.JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0
Манол Денев
Коментар
-
Тези са без акъл....сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Коя от маймуните ти се струва фалшива !?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнениеСамо на мен ли ми се струва, че това е монтаж
Коментар
-
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеЧетири маймуни с по-малко акъл от една.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеПородата им е такава. Колкото повече се съберат на едно място, толкова по-свински мислят.
Коментар
-
Мноо ша та замола, да не обиждаш наште братя по душа- прасетата. За маймуняците, може да си говориш, каквото искаш, но за човекоподобните шимпита Бонобо- само добри думи да се чуват.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар