Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голфаджийчета от всички страни...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Голфаджийчета от всички страни...

Незнам но за мен Голф 2 е супер кола!Издаржлива и много,ама много траина колица!Имах такав!Повярваите ми 3 години само масло и ремаци съм сменял!А километрите кадето минах с него хич не бяха малко!А за диягнозата!!!!!!Нема нищо по натокано к"ат голф с ПК регистраця!ПК ли е значи и до 320км вдига!
    Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
    LZ1NES

Коментар

Голфа не е лоша кола, само е малко срамна. То добре, че има безсрамници да ги карат.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Именно,диагноза...Защото в Германия ,,голфаджиите''карат предимно БМВ Е36.И то с всички задължителни елементи на ,,пернишкия'' тунинг(по никакъв начин не искам да обидя колегите от Перник!)И са от предимно югоизточен произход...
        Даа и в България вече е така. През ден виждам от тази порода (с диагноза) люде, които се състезават предимно със себе си.

Наскоро един приятел с БМВ тества едно пунто за жена си. То жалното беше 60 к.с. Но моя приятел рязко настъпваше газта и сменяше скорости... Той така си кара... Нищо, че жалното Пунто само сменяше звука и нищо повече

Коментар

6 години карах "Голф" двойка, 1,3 бензин/газ.Карбуратор.
          Е нема друга такава идиотоустойчива колица.Бях изпилил главата с 2 десети, от това ли, не знам, но поддържаше 180км/ч, макар че беше с 4 скорости.И можеше още, ама не се престрашавах да настъпя газта "до ламарината".При нормално каране-7/100 газ.Последната година истински се старах да и "видя сметката", карах с масло и антифриз наполовина от нормите, но "Голф"-а оцеля.Даже вървеше повече, щото на двигателя му е по-леко.Сега го кара брат ми.И понеже си го "гледа",22-годишния "Голф" работи перфектно.

Коментар

Преди десетина години имах служебни Голф 2 и З. Добра кола си беше за ония години.След това имам около 800-900 хил км.но Тойота корола,Пежо 306, Сеат толедо 20V, и на най-смешната кола за мен Ситроен C4.
            Сега карам Голф 5 с двигател TSI и съм с прекрасни впечатления.
            Компактна количка, около 8 сек -до 100, поддържа 220 ,добре стои на пътя...
            Наистина го има синдрома "голфаджийче",но не са малко джигитите и с ауди 80,калибра,вектра или подобни.
            Тук обаче ще стане въпрос за обща култура и възпитание, което не е темата тук и сега.
            Далеч се стига не като се бърза, а като не се спира...

Коментар

Не знам какво толко странно има, като цяло VW и VAG групата са много здрави автомобили(отделен е въпроса, че с годините еволюират и стават все по чупливи и по скъпи)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X