Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голфаджийчета от всички страни...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голфаджийчета от всички страни...

Породата "голфаджийче" явно е разпространена ако не в цял свят, то поне на балканите.
    Оня ден, в съседна Гърция в продължение на 15-ина минути карах с 200 км/час след един Голф 2, дори не предполагах, че тия машинки могат да развият подобна скорост, нямам идея и как са се чувствали вътре двете хлапета, но явно породата "голфаджийче" не е само българска.

Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Re: Голфаджийчета от всички страни...

Въобще не трябва да се чудиш.От известно време и аз съм така-Глофаджия.
    Вярваш или не,Голф 1,3 карбуратор,на не'нам колко си години и километри,вдига 180км/ч...спокойно.Представи си тогава какво трябва да е GTI-ката...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Колата си е много правилна Въпросът е в начина на употреба... и в сините пръскалки, неоните и стикерите
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Въобще не трябва да се чудиш.От известно време и аз съм така-Глофаджия.
        Вярваш или не,Голф 1,3 карбуратор,на не'нам колко си години и километри,вдига 180км/ч...спокойно.Представи си тогава какво трябва да е GTI-ката...
        Соти,ако и турнеш един № ПК че ойде и над 200.

Коментар

имах 2ка 1.8 без проблем вървеше ,после я продадох на фирмата в която работя
          Знаете какво е служебна кола ,незнам колко народ е минал през нея и всеки кара душмански ,неможеше двигателя да изтине , за 2 години каране почти никакви дефекти,масла ,ремъци ,тук там някоя крушка и 2 амор. отдзад.
          И сега съм се замислил за някоя 3gti или 4
          "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
            имах 2ка 1.8 без проблем вървеше ,после я продадох на фирмата в която работя
            Знаете какво е служебна кола ,незнам колко народ е минал през нея и всеки кара душмански ,неможеше двигателя да изтине , за 2 години каране почти никакви дефекти,масла ,ремъци ,тук там някоя крушка и 2 амор. отдзад.
            И сега съм се замислил за някоя 3gti или 4
            колкото по нови стават, толкова по чупливи стават...
            LZ1RED

Коментар

Далеч не е само балканска Центъра на Париж. Сравнително спокойно движение... изведнъж свистене на гуми и ревящ двигател. Объщаш се и Голф. Малко по-късно същата картинка отново с Голф(друг, не първия) и така нататък Даже там тая порода се откроява повече, отколкото тук
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от GRAND Преглед на мнение
                Соти,ако и турнеш един № ПК че ойде и над 200.
                Замислил съм се да ида до Перник,да си зема един.И няма да го прехвърлям...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

А ето и научната обосновка на тази порода
                  Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                    колкото по нови стават, толкова по чупливи стават...
                    Да, петицата мога да потвърдя е некачествена история. От време на време карам такова рент-а-kар и е зле положението. Клати се като шамандура на пътя, целия интериор е ексклyzивно от пластмаса, ел.заключването ту работи - ту не.. абе бюджетно изпълнение.
                    VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

До: Re: Голфаджийчета от всички страни...

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                      Далеч не е само балканска Центъра на Париж. Сравнително спокойно движение... изведнъж свистене на гуми и ревящ двигател. Объщаш се и Голф. Малко по-късно същата картинка отново с Голф(друг, не първия) и така нататък Даже там тая порода се откроява повече, отколкото тук
                      Малко да живна темата за Голф-Манията, малко екслузивни кадри от съседна държава

http://www.vbox7.com/play:51f9c786

DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

До: Голфаджийчета от всички страни...

Шест години съм карал Голф 2,това е може би един от най-здравите автомобили правени някога.И наистина много върви-дори и без РК в регистрацията.
                        Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Навярно съм в грешка, говорейки за "порода". Вероятно много по-точно би звучало "диагноза"!
                          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Навярно съм в грешка, говорейки за "порода". Вероятно много по-точно би звучало "диагноза"!
                            Именно,диагноза...Защото в Германия ,,голфаджиите''карат предимно БМВ Е36.И то с всички задължителни елементи на ,,пернишкия'' тунинг(по никакъв начин не искам да обидя колегите от Перник!)И са от предимно югоизточен произход...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

А този пернишки голф колко ли ще вдига тогава...
                              Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение

Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X