Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не превишавай максимално допустимия товар!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Вие сте зли, и аз се махам от вас преизпълнен с печал!

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4
      Първоначално публикуван от Blacksmith
      Прилики и разлики между магарето и Уаза?
      Не съм чул за някой който да си е застрелял Уаз-ката за да не се мъчи при счупено окачване
      За УАЗ-ката не знам обаче един приятел си застреля Варбурга със съчми за сърни , като преди това замени (принудително поради изтичане) водата с червеното вино дадено му на одговорно пазене от селските роднини
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

познавам много хора, които са си застрелвали колата, обикновено при лов в комбинация със най различни омайващо упойващи средства

а магарето кон ми се струва, че е муле /кръстоска между магаре и кон/ много е едро за магаре
        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан

Това камионче доста са го претоварили. А споретмрн то и да си беше изпило магическата отвара пак нямаше да им голям ефект. А колкото до спора за Магарето и Уаза. Аз мисля( въпреки, че мама ми е забранила да го правя),че всяко не всеки би си прострелям магарето за да го омартви и не всеки би посегнал на Уазката си за да я накаже за каквото и да било "непослушание".

П.С. много са извинявам за правописните грешки ама още се уча да пиша на Фонетика
          SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
          +359 0878 888 874
          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

тоя камион има поне 80Т товароподемност и още 25% претоварване, според мен по - скоро са го натоварили неправилно, тежестта е от едната страна.

интересно ми е да видя как са решили проблема, не би могъл да вдигне лигена при това положение, защото ще се обърне, а това камъче трудно ще се махне от там само
            drive alive

Коментар

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Re: Не превишавай максимално допустимия товар!

Първоначално публикуван от Стефан

Нищо си му нема на хайванчето ...
                ... просто, т'ва си е ДзенБудистки
                начин да си олаби ресорите м/у
                две тържища. Философия ...

Те т'ва е ...
                Да живей куманизъма!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                  Е камион с по мазна хидравлика на волана няма
                  http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                  Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Бре! Аз мислех че легенът се дига само в снега да тежи отзад, а то било и зарад волана ... Човек верно се учи доде е жив ...

Коментар

Това с тухлите е много яко, но какво общо има хидравликата на волана
                      SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                      +359 0878 888 874
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

на мен ми е по-интересно ква машина му го е сложила това камъче на гърба?
                        Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

има и други изправени на "нокти":
                          B+

Коментар

......и други дето не им пука за допустимустта на товара:
                            B+

Коментар

Ебати епидемията. Мотоциклетистите май вече са се събрали в ъгъла и пушат нервно.

Коментар

Събърбана с бидончетата ме кефи...
                                Апропо, скоро четох една класация за най-мъжки и най-женски автомобил.
                                Та, Събърбана беше № 1 мъжки автомобил - 100% от купувачите му са мъже
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X