Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не превишавай максимално допустимия товар!
Свий
X
-
Горкото конче
Веднъж така ми бяха натоварили Уаз, че едвам се тътреще и приличаше на нещо подобно на снимката. Отпрет изглеждаше все едно щеше да излетиВсе пак и бяха натоварили тези гадове 2.6 тона картоф. 66 човала по бличо 35-40кг
SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)
-
Те не бяха мои а на едно приятел, но той после почерпи подобаващо мен с много алкохолни напитки и Уаза с 20 литра 95Н много и хареса неяната чат от почерпката(на уаза де)SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
Коментар
-
Те са дори по дълго с нас (Хората) от любимата ни на всички нас певица Лили ИвановаСигурно те са били тамън направени когато тя се е родила а нали е все още никой не е оспял да разбере на колко години е "вечно младата" Лили
SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
+359 0878 888 874
Коментар
-
Първоначално публикуван от JangoГоркото конче
Веднъж така ми бяха натоварили Уаз, че едвам се тътреще и приличаше на нещо подобно на снимката. Отпрет изглеждаше все едно щеше да излетиВсе пак и бяха натоварили тези гадове 2.6 тона картоф. 66 човала по бличо 35-40кг
Ако греша поправете ме!!!Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
.
И двете са много здрави-издържат на много як чанч!
И двете вървят на всякъде!!!
И двете могат много бързо да ти вдигнат нервите!
И за двете не изискват никакви грижи-само ги храниш и после зор!
Аеродинамичната им форма е сходяща!!!
Предаването и на двете е Щар по Щар,самоче на уаза е усъваршенствано и се изключва единия Щар!!!
Разлики:
Магарето има малко по привлекателен външен вид!!!
Тапицерията на седалките е от естествена кожа!!!
Седалките на магарето са по анатомични!!!
Уаза не запира насред мост,а и дори да стане все някак си ще го подкараш после,докато магарето като каже НЕ требе да строшиш едно ремърке дърва и па неще да тръне!!Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар