Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво? Скоби?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво? Скоби?

В интерес на истината ежедневно ги провокирам скобаджиите. Но дали не могат да сложат скобата на 16" кобра или пък нещо друго, но досега не са ми слагали. Иначе в джипа имам две кирки, лопата, тръба 1" 1м. лопата и други сгоди за сваляне на скоби. То и джипа е целия в кал, сигурно не смеят да не се изцапат.
    Сега се сетих имам и Хай Джак, ако пробвам с него да я разтегна скобата дало ще се получи ?
    Последно редактирано от vladstudio; 26-11-10, 23:31. Причина: Идея за Хай Джак
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
      В интерес на истината ежедневно ги провокирам скобаджиите. Но дали не могат да сложат скобата на 16" кобра или пък нещо друго, но досега не са ми слагали. Иначе в джипа имам две кирки, лопата, тръба 1" 1м. лопата и други сгоди за сваляне на скоби. То и джипа е целия в кал, сигурно не смеят да не се изцапат.
      Сега се сетих имам и Хай Джак, ако пробвам с него да я разтегна скобата дало ще се получи ?
      Значи скобата е само така да се каже ''стисната'' за гумата /колелото/? Питам, никога не съм виждал отблизо такова нещо. Незнам и как действа.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Имах един приятел...имаше си персонална скоба. Като спреше някъде си я слагаше... Иначе тези със скобите са като първолаци сравнение с гнусните пирати с паяците.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
          Значи скобата е само така да се каже ''стисната'' за гумата /колелото/? Питам, никога не съм виждал отблизо такова нещо. Незнам и как действа.
          Да, най-образно казано. Така е поставена, че да пречи на движението на гумата и да не можеш същевременно да я демонтираш /гумата/. А това че не си виждал отблизо това велико творение не бива да те прави тъжен.
          Прикачени файлове

Коментар

Винаги съм се чудил , дали имат законово право да те санкционират, ако я накълцаш с флекса . Аз си имам инвертор в колата и малкия флекс си бачка на него, за съжаление в Пловдив директно вдигат с паяци или лепят лепенки .
            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
              Да, най-образно казано. Така е поставена, че да пречи на движението на гумата и да не можеш същевременно да я демонтираш /гумата/. А това че не си виждал отблизо това велико творение не бива да те прави тъжен.
              Това се реже с флекса за секунди. А иначе след колко време минават да ''проверят'' дали собственика не е дошъл и се вайка? И ако /да речем/ остане колата на мястото, а човека не дойде цял ден какво става после?
              Само DIESEL !!!

Коментар

Аз пьк се чудя защо се застопорява кола на място което не е за паркиране?Неправилно спряла и вместо да я вдигнат и разкарат от там те я закопчават и решават проблема с това.Пари ли правят?Няма ли да е по-изгодно да я вдигне паяка и да я разкара от там,а глобата да е 20 пьти повече от скобата?Кьде е логиката мадамата да си зае...такова колата на улицата?На кого помага това?Ако я бяха вдигнали целия тоя екшьн щеше да се избегне май.

А иначе 123ти кефи на макс.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Цялата дандания е за пари естествено. Като ти сложат скобата би трябвало да ти лепнат и стикер с тел. на който да се обадиш, да дойде дежурният и след като платиш да те отключи. Паяка е с повече приходи и съответно с повече разходи. А това си е на почти 100 % печалба, кой ти гледа дали пречиш или не. Куриоза е че в Дупница например ако ти сложат скобата в 15.00 часа примерно, /а синята зона е до 18.00 часа и после е безплатно/ то в 18.00 идват и те отключват за да си вземат скобата за следващия ден. И ако ти се появиш при колата си в 18.30 примерно тя вече е без скоба. Абе идиотизми колкото искаш !

Коментар

300 до около 500 кинта е паяка тук и няма фифел да я спра на забранено,а те да я вьржат там за цял ден.Ако е малко нарушението / на който му е смешно да не чете / като примерно спрял с муцуната в обратната посока на движение или по нашенски спрял на отсрещния тротоар...........ти лепи 35 кинта глоба на прозореца.Спрял на наклон,не завьртял гумите по наклона и пак 40 кинта глоба.Спрял на място за 2 часа престой,минава един келеш с триколка и на прьчка има забоден тебешир,драсва ти едната гума и след 2 часа ако пак види драснато и не си мрьднал колата ..........пак 40 кинта.

Да я забода обаче в забраненото и те да я вьржат там за цял ден не виждам логика.Тук паяка я отнася за минутки и цака за всяко едно нещо,че цака и на час престой за паркинг все едно аз сьм я паркирал там.Като си купиш скапана кола и след втория ден няма смисьл да я прибираш,тя струва по-малко от глобата.

Трима с тебешири и колелета повече работа ще свьршат май.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Както обикновено монетата си има две страни. От една страна всички виждаме по какъв безобразен начин се паркира. Поне в столицата. Например минавайки по Стамболийски между Св. Неделя и Ботев виждаме, че от Общината са си поиграли и са определили съвсем коректно местата за паркиране в синята зона. А колко автомобили са паркирали правилно там обаче??? Макар, че има достатъчно място в начертаните клетки не рядко виждаме коли заели по 2 места, коли настъпили маркировката (което моментално означава, че съседното място може да се ползва с голямо затруднение), отнеха част от тротоара, за да има освен зона за паркиране и възможност две колони автомобили да се движат спокойно, т.е. да си има проходимост, очертаха съвсем коректно зоните около пешеходните пътеки, където по закон е забранено паркирането и т.н. Какво наблюдаваме? Пълен хаос, който няма да коментирам в детайли - който минава често оттам знае, а аз ще взема и да поснимам май. В такива моменти се ядосвам, че служителите на общинската фирма нямат повече правомощия и да санкционират всеки, който не спазва правилата. Всеки. Например това, че е спрял на синя зона, но настъпал съседната линия и прави ползването на другото място невъзможно не означава, че е паркирал правилно. Санкция! Както е навсякъде. И т.н. и т.н. - примери да искате. От друга страна адски много ме дразни избирателния подход. Измежду три паркирали неправилно автомобили избират или най-сиромашкия, или този с несофийски номера. Или това, че около МОЛовете има адски много паркирали коли на забранени за това зони и никой не ги докосва даже. Или например факта, че паркирайки на синя зона до градската галерия между други паркирали коли и коректно пуснал си SMS идва някакъв мръсоляв тинейджър отнякъде и вика "махнете си колата тука ще снимаме "Стъклен дом". Аз го запитах първо кой е той и ако е служебно лице да се легитимира и ако тази зона е снимачна площадка, защо не е отцепена както си му е реда и какво да правя с вече заплатения паркинг. Той ме погледна и каза "извинете" и се отдалечи в нищото. Казвам в нищото, защото наоколо нямаше ама никакъв признак, че ще има такова мероприятие. Връщам се след няма и час и колата я няма! Звънкам в и установявам, че е на наказателен паркинг. Отивам там и след около 30 минути разправии резултата е платен наказателен паркинг, въпреки пуснатия SMS. Колата е била вдигната по сигнал, защото е пречела и създавала затруднения. А коли около мене колкото искаш и дори като се върнах на моето място си имаше паркиран друг автомобил. Питам "на кого е попречила кола, която е паркирана по реда и правилата" и отговора беше - "не знам - имаме сигнал". Питам ги как установихте, че колата е неправилно паркирала - отговора е същия - имаме сигнал. Ето такива неща ме дразнят.

Иначе правилото е - неправилно паркирал автомобил - паяк, правилно паркирал автомобил на определената за това зона, но неплатил или просрочил - скоба.
                      Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Воината между управата в Хасково маи ще премахне скобите.
                        http://haskovo.info/index.php?option...15710&Itemid=2
                        LZ1HAH
                        0888705588

Коментар

Подкрепям напълно CAESAR, като само ще прибавя...лятото в горещ слънчев ден, ми вдигнаха колата(спрял за секунда на автогарата), вътре с кучето. Даже нямам предвид стреса, който вероятно е преживял, но никой не му беше отворил дори прозорец. Добре че е близко наказателният паркинг...
                          Понеже знам, че няма смисъл от разправии, се постарах и им скъсах качествено нервите(в това съм много добър). 5 души в кабинката трепераха от яд, като си тръгвах...най ги заболя, като ги питах какво им има,та не са могли да си намерят достойна работа...
                          Е затова по-горе писах, че са пирати. Набелязват жертвата, грабват я на абордаж....никаква идея за основното им задължение, да отсраняват само колите, които пречат...

Коментар

А има ли начин тези, дето работят тази долна работа да ги откажем от това им занимание? Ама така, че всеки път, когато отиват на смяна, да им се гади, да ги тресе тих ужас.
                            Само DIESEL !!!

Коментар

Това ще помогне ли ?
                              А и едва ли от тях зависи нещо все пак и те за хляб работят .
                              Виж да се окаже, че в един момент всички скоби са нарязани и ги няма е по-весело .

Сега видях, ако имаш предвид случая с кучето съм съгласен.
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

У наше село по едно време бяха започнали да слагат скоби, ама ...... свършиха .... за няколко месеца ....

Нарочно дебнеха .... слагаха дори и на автомобил с работещ двигател и с отворени врати!!!

Нарязаха ги ... с флексовете.
                                Не знам кой е ... не съм видял, Гос'ин полицай ....
                                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X