Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво? Скоби?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво? Скоби?

Браво на колегата! Само така!
    http://www.youtube.com/watch?v=2X_7d...eature=related
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

От: Какво? Скоби?

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    Браво на колегата! Само така!
    http://www.youtube.com/watch?v=2X_7d...eature=related
    И от мен браво !
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Като идея да се опълчим е ОК, но какъв пример ще дадем на подрастващите в случая ?!
      Далеч съм от мисълта, че е правилно да се поставят скоби, но от собствен опит съм видял, че в подобни(като на клипа) случаи излиза по евтино да си платиш... Лично аз съм имал подобен случай... С приятел отиваме да пием кафе, спираме, но няма кой да ни вземе парите(мацката била до тоалетна или поне така каза) и съответно като се връщаме след околко 40-45мин колата е със скоба(смс плащане не беше заработило още), обадихме се на телефона, който бяха лепнали на стикер на стъклото, дойдоха 3-ма младежи, с които влезнахме в лют спор и след около още 10-15мин убеждения свалиха скобата. Зададох им въпрос какво правим ако аз все пак съм платил, но някой е решил да ми свали билета ей така за кеф, те ми казаха, че пак съм закопчан, макар и невинен и с общи усилия достигнахме до извода, че бития е бит.... и няма кой да понесе отговорност.
      Браво и от мен, макар да не смятам, че това е начина !

Коментар

Аа, този колега е страшен..Много ме разсмя, само така колега..Той седя 5 минути и се чудеше как да я откърти и накрая му дойде идеалната идея.. :Д:Д:Д
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнение
          Като идея да се опълчим е ОК, но какъв пример ще дадем на подрастващите в случая ?!
          Далеч съм от мисълта, че е правилно да се поставят скоби, но от собствен опит съм видял, че в подобни(като на клипа) случаи излиза по евтино да си платиш... Лично аз съм имал подобен случай... С приятел отиваме да пием кафе, спираме, но няма кой да ни вземе парите(мацката била до тоалетна или поне така каза) и съответно като се връщаме след околко 40-45мин колата е със скоба(смс плащане не беше заработило още), обадихме се на телефона, който бяха лепнали на стикер на стъклото, дойдоха 3-ма младежи, с които влезнахме в лют спор и след около още 10-15мин убеждения свалиха скобата. Зададох им въпрос какво правим ако аз все пак съм платил, но някой е решил да ми свали билета ей така за кеф, те ми казаха, че пак съм закопчан, макар и невинен и с общи усилия достигнахме до извода, че бития е бит.... и няма кой да понесе отговорност.
          Е те за тва казах по-горе браво.

Коментар

Ааааааааааа, за колегата от Босна -РЕСПЕКТ. Обаче я вижте тука нашата кокона какви ги върши
            http://www.youtube.com/watch?v=VrI4SyMLWsk
            Само DIESEL !!!

Коментар

Хаххахах мацката е лудница
              Как не се усети като я превъртя назад не знам... Но определено ме разсмя на макс
              И да, как си заряза колата... Ако беше някой от нас(поне аз) щях да псувам и беснея в случай, че не съм се усетил де, а мацката с такова високомерие се изниза, евала
              Последно редактирано от caterpilar; 26-11-10, 21:16.

Коментар

Ааааааааааа, за колегата от Босна -РЕСПЕКТ. Обаче я вижте тука нашата кокона какви ги върши
                http://www.youtube.com/watch?v=VrI4SyMLWsk
                ХАхахаха, как си заряза колата на средата на пътя...То ако тръгне човек, да гледа, има да се смее...Но пък и тя, направо с мръсна газ потегли...
                За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                Honda Dominator 650
                088ЧЧ93979-->Борис
                0878956Ч38-->Борис

Коментар

Гадна, долна практика е това - ако наистина бързаш и си спрял за 3-4 минути .................. А иначе и тази помия ли я вършат от ''Паркинги и гаражи'', или е някой друг тлъст, гнусен Октопод?
                  Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнение
                    Хаххахах мацкара е лудница
                    Как не се усети като я превъртя назад не знам... Но определено ме разсмя на макс
                    И да, как си заряза колата... Ако беше някой от нас(поне аз) щях да псувам и беснея в случай, че не съм се усетил де, а мацката с такова високомерие се изниза, евала
                    Абе тя може и да се е усетила, ама да пробва - е га стане.
                    Само DIESEL !!!

Коментар

Ами при нас в Русе не съм се заглеждал кой, но на паркингите хората, които събират такса са от общинското звено "КООРС"(общинска охранителна фирма) и предполагам, че и скобите ги слагат те

Коментар

Абе тя може и да се е усетила, ама да пробва - е га стане.
                        Ако се е усетила искам лично да ида и да и стисна(целуна) ръката на тази мадама

Коментар

Всъщност /признавам, понятие си нямам/ как се заключва тази помия към колелото?
                          Само DIESEL !!!

Коментар

С ключалка Мише. В Дупница ги слагат /скобите/ новосформираната "общинска" фирма "Паркинги и гаражи".
                            Един познат от първите изгорели със скоби видя много зор докато я потроши, /а бяха я сложили на жена му/. Сега се е засилил да си направи по модела ключ при ключар и в свободното си време да ходи и да маха скобите. БЕЗПЛАТНО 1 Дано успее.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                              С ключалка Мише. В Дупница ги слагат /скобите/ новосформираната "общинска" фирма "Паркинги и гаражи".
                              Един познат от първите изгорели със скоби видя много зор докато я потроши, /а бяха я сложили на жена му/. Сега се е засилил да си направи по модела ключ при ключар и в свободното си време да ходи и да маха скобите. БЕЗПЛАТНО 1 Дано успее.
                              Аууууууу, шапка му свалям, кьорава скоба да не остане несвалена! Само удоволствието, че онези душмани ще псуват .
                              Само DIESEL !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X