Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво? Скоби?
Свий
X
-
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
-
От: Какво? Скоби?
Като идея да се опълчим е ОК, но какъв пример ще дадем на подрастващите в случая ?!
Далеч съм от мисълта, че е правилно да се поставят скоби, но от собствен опит съм видял, че в подобни(като на клипа) случаи излиза по евтино да си платиш... Лично аз съм имал подобен случай... С приятел отиваме да пием кафе, спираме, но няма кой да ни вземе парите(мацката била до тоалетна или поне така каза) и съответно като се връщаме след околко 40-45мин колата е със скоба(смс плащане не беше заработило още), обадихме се на телефона, който бяха лепнали на стикер на стъклото, дойдоха 3-ма младежи, с които влезнахме в лют спор и след около още 10-15мин убеждения свалиха скобата. Зададох им въпрос какво правим ако аз все пак съм платил, но някой е решил да ми свали билета ей така за кеф, те ми казаха, че пак съм закопчан, макар и невинен и с общи усилия достигнахме до извода, че бития е бит.... и няма кой да понесе отговорност.
Браво и от мен, макар да не смятам, че това е начина !
Коментар
-
Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнениеКато идея да се опълчим е ОК, но какъв пример ще дадем на подрастващите в случая ?!
Далеч съм от мисълта, че е правилно да се поставят скоби, но от собствен опит съм видял, че в подобни(като на клипа) случаи излиза по евтино да си платиш... Лично аз съм имал подобен случай... С приятел отиваме да пием кафе, спираме, но няма кой да ни вземе парите(мацката била до тоалетна или поне така каза) и съответно като се връщаме след околко 40-45мин колата е със скоба(смс плащане не беше заработило още), обадихме се на телефона, който бяха лепнали на стикер на стъклото, дойдоха 3-ма младежи, с които влезнахме в лют спор и след около още 10-15мин убеждения свалиха скобата. Зададох им въпрос какво правим ако аз все пак съм платил, но някой е решил да ми свали билета ей така за кеф, те ми казаха, че пак съм закопчан, макар и невинен и с общи усилия достигнахме до извода, че бития е бит.... и няма кой да понесе отговорност.Тази земя, по която тъпча сега,
Коментар
-
Ааааааааааа, за колегата от Босна -РЕСПЕКТ. Обаче я вижте тука нашата кокона какви ги върши
http://www.youtube.com/watch?v=VrI4SyMLWskАко ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Хаххахах мацката е лудница
Как не се усети като я превъртя назад не знам... Но определено ме разсмя на макс
И да, как си заряза колата... Ако беше някой от нас(поне аз) щях да псувам и беснея в случай, че не съм се усетил де, а мацката с такова високомерие се изниза, евалаПоследно редактирано от caterpilar; 26-11-10, 21:16.
Коментар
-
Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеАаааааааааа, за колегата от Босна -РЕСПЕКТ. Обаче я вижте тука нашата кокона какви ги върши
http://www.youtube.com/watch?v=VrI4SyMLWskЗа Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Гадна, долна практика е това - ако наистина бързаш и си спрял за 3-4 минути .................. А иначе и тази помия ли я вършат от ''Паркинги и гаражи'', или е някой друг тлъст, гнусен Октопод?Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от caterpilar Преглед на мнениеХаххахах мацкара е лудница
Как не се усети като я превъртя назад не знам... Но определено ме разсмя на макс
И да, как си заряза колата... Ако беше някой от нас(поне аз) щях да псувам и беснея в случай, че не съм се усетил де, а мацката с такова високомерие се изниза, евалаАко ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеАбе тя може и да се е усетила, ама да пробва - е га стане.
Коментар
-
С ключалка Мише. В Дупница ги слагат /скобите/ новосформираната "общинска" фирма "Паркинги и гаражи".
Един познат от първите изгорели със скоби видя много зор докато я потроши, /а бяха я сложили на жена му/. Сега се е засилил да си направи по модела ключ при ключар и в свободното си време да ходи и да маха скобите. БЕЗПЛАТНО 1 Дано успее.Тази земя, по която тъпча сега,
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнениеС ключалка Мише. В Дупница ги слагат /скобите/ новосформираната "общинска" фирма "Паркинги и гаражи".
Един познат от първите изгорели със скоби видя много зор докато я потроши, /а бяха я сложили на жена му/. Сега се е засилил да си направи по модела ключ при ключар и в свободното си време да ходи и да маха скобите. БЕЗПЛАТНО 1 Дано успее..
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар