Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ, жена ми учи испански !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ, жена ми учи испански !

Ама вие сте герои! Аз едва издържам 20-минутното пребиваване на жена ми в банята. Дребното е само на 2 месеца и още някой ден в плюс, но за тази "възраст" отлично се оправя с мен. С други думи, изискването е много просто: да не се пуска в легълцето и през цялото време да се правя на възможно най-голям идиот. Колкото по-успешно си изкокоря очите, изплезя езика и т.н., толкова шансът са се замени звукът с променлива честота с някаква полуусмивка, е по-голям...
    Искам рецепта и как да сверя биологичния им часовник и будилникът вместо в 6 сутринта, да се включва към 8(по-голямята дъщеря най-късно в 6,30 вече ме дърпа да ставам, за да пускам анимационен филм, а през това време дребното вече изпява третата ария от не знам коя опера)

Коментар

Никога не съм имал проблеми с гледането на детето, а не е да не ми се е случвало
      Може би не съм баща за пример, но от рано разбрах, че има "заместители" който ти дават половин час "Покой". Пример още на няколко месеца децата се "зомбират" с "ТелеТъбиси-те" - не знам как са го правили това филмче, НО Деиства, за по късните години, си има други заглавия... ако това не помага - има разходки, паркове, колела (аз много я носех на гръб в специална раница - тя се кефи или заспива, аз спортувам и разпускам). Чувал съм и за други методи, но каквото не съм практикувал, не мога да препоръчвам
      И най-важното, след време остават само добрите спомени... малко като от казармата

П.С.
      Развесели ме!

Коментар

Мдаа...
        Да видя и аз какво ме чака
        Моята почва интензивен курс (6 месечен) по английски... 3 пъти седмично вечер до 21:00, включително събота...
        Каката, естествено е на хотел в къщи (щото само трябвала да учи и никакви други задължения няма) - чака да се сложи масата, идва да хапне, след което става и си заминава...
        Дребното пък без телефона ми с игричките не сяда да вечеря (Тате.. имаш ли батерия на телефона ?... след отговора "не, нямам" следва - Бе купи си бе тате, купи си.. че и се изучи напоследък - аааа, не е червено, имаш...) , което пък означава, че трябва да и тикаш лъжицата в устата иначе не поема...

Коментар

Никой не засече истинската причина. От името е.

Нашето второто е Яна, скоро ударихме шест месеца - е няма такова зверче. Стопи ни лагерите отвсякъде. А мислехме че кака и е диваче. Блажени са вярващите...
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
            .... още на няколко месеца децата се "зомбират" с "ТелеТъбиси-те" - не знам как са го правили това филмче, НО Деиства,
            Реших да опитам и аз и след дълго ровичкане успях да сваля няколко серии на Турбо-Тъпис и доволен изчаках жената да замине на "училище". По принцип повече от 5-6 минути не се зазяпва по филми. Половин час ги изучава тия дебили и накрая замери чудесният ми нов телевизор с чудесният ми нов телефон. От тогава, пусна ли ги започва да врещи като диво прасе. Забелязах,че се зазяпва по животинки та и пуснах Микрокосмос ( http://www.imdb.com/title/tt0117040/ ). Мен лично тоя филм ме хипнотизира и мога да го гледам стотици пъти. Оказа се, че и с малката е така. Е, не издържа дълго но 20-тина минути да ми в кърпа вързани
            Дори го изтеглих в блу-рей формат и всяка сутрин и вечер преди лягане пищим, цвъртим, лигавим се и пълзим по земята като голи охлюви за ужас на всички испанополуговорящи .
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
              Никой не засече истинската причина. От името е.
              Знаех си,че има нящу гнило в цялата работа. Сега трябва да си трая, щото тва име аз го измислих, въпреки енергичните протести на жената. Леля и Яна била кукуриго
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ако в екстремни случаи ти се налага да я успокояваш с телевизия - смъкни и Kipper the Dog. Божествено филмче, прекрасно направено, и най-вече - филмче в което никой не крещи фалцетно в изблик на криворазбрана радост. Всички говорят съвсем тихичко. Почти като "Зайчето с карираниет уши".
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X