Жената от близо 3 месеца ходи два пъти в седмицата на курсове по испански и ме зарязва за 2 часа, рано сабахлян в безмилостните ръце на 1.5 годишната ми дъщеря. Малкият крокодил сутрин се държи като пиян англичанин на шепа екстази. Ако по същото време се е събудило и кучето на комшиите, шансовете жена ми да ме свари жив, значително намялават. Понеже Яна (дъщеря ми ) и кучето са на една възраст ,един акъл и с една и съща диагноза (определена от мен след задълбочени проучвания като най-обикновена шизофрения ) започват дълги разговори през стените с местене в различни стаи на галоп. Аз съм неотлъчно зад говорещия с кучета, понеже все още е слаб шофьор и трудно взима завоите. Това продължава, докато комшиите не се събудят и пребият дребния кокер шпаньол-досадник.Аз за жалост съм от тия, които смятат, че децата не требе да се бият и съвсем убедително се преструвам,че всичко е временно, заслужено и напълно естествено. Нещата следват нормалния си ход и след търчането зад невидимото куче идва мой ред. Воден за ръката, съм принуден да сядам на всякакви места, където тя се навира с лекота. Ако се справя със задачата, ми се връчват стари кредитни карти, лъжици, най-различни по размер кутийки и всякакви таквизи нищо не значещи вещи с който въпреки буйното си въображение не мога да измисля как да си играя. Тая убавина е съпроводена с подскачане във всички посоки, крясъци на радост, които биха убили кокера, който живее в стената за секунди и окуражително замеряне с играчки и памперси. Като се наиграя хубаво идва ред на най-кошмарната част - храненето. Тая работа с храненето винаги ме е озадачавала. Все още псувам тоя, дето е решил,че жената не трябва да кърми първите 15 години. На Крали Марко баща му да не е бил по-прост. Ако си поиска ядене и му дам, обикновенно не яде. Седна ли аз да се храня, идва и си избира неща за които ако майка му разбере ще ме утрепе с голи ръце. Кисели краставици и моркови, лук, лимони, хляб с горчица, сланина, шкембе чорба и все ей такива отбрани детски храни. При отказ се разразява буря в която вероятноста да оцелея е минимална. Нахранвам го с "всички гадости, които прилежно складирам" и го подгонвам за да му сменя памперса. Апартамента е 100 квадрата но дребния успява да отблъсква атаките ми и да сменя бойното поле със завидна лекота. Толкова бързо сменя тактиката, че понякога имам чувството,че водя битка на няколко фронта,с няколко противника. Хубавото е че врагът сутрин почти не яде и бързо губи сили. Обикновенно удържам грандиозна победа и воплите на победените огласят махлата дълго след това. Понякога толкова дълго,че обидения, който живее в стената не издържа и всичко започва от начало. Каквото и да се случи след това не може да ме уплаши, понеже до пристигането на подкреплението остават броени минути. Още с отварянето на входната врата се хвърлям в банята с кълбо, изкъпвам се със студена вода, превързвам раните, намествам счупените крайници и се изнасям на кик-даун, преди жената да е питала защо въпреки забраната пак сме ползвани ядрено оръжие в малкия ни спретнат апартамент .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ, жена ми учи испански !
Свий
X
-
Помощ, жена ми учи испански !
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!Тагове: Няма
-
От: Помощ, жена ми учи испански !
Е, герой ли си мислиш, че си?След още 1,5 г. глей къв филм ша е с въпросването и защотването, да не говорим колко ша й е убаво да става каде 6 сабале (щото требело да си ляга рано според майка й)... И да те събути с татииий айде ставаййй, рано е (което е = късно е, врем е и т.н.)...
Иначе си го описал бъш ка требе, похвално
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение...ме зарязва за 2 часа, рано сабахлян в безмилостните ръце на 1.5 годишната ми дъщеря. Малкият крокодил сутрин се държи като ...
И за кокер шпаньолите- всичките са си така! Аз затова никога няма да си взема такова куче, и без това вече си имам терариум...
Коментар
-
Маллллееее аз живея в това измерение от 6 години....на толкова е големия а малкия на 2 години...две момчета.....само че с това уточнение че те са на двата фронта а аз се явявам арбитър който не иска да има нищо общо с войната.....А бе весело трябва да е в една къща....до сега много жертви са паднали и телевизори и лсд монитори и чисто новия ми лаптоп за 2180 лв . и на 3 дни.....купона е пълен....! Миналата седмица влизам в хола и покрай мен прелита новия ми телефон и се разбива на батерий,капаци в другия край в стената, а двамата се чудят защо съм там и им преча...та значи гледали рекламата на ония с тигана как една жена скача от един стол и отлепва една пържола от тиган...само че моите използват скок от масата върху скейборд на който от другия край стои моя гсм.......Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
droba мога много добре да разбера какво изпитваш... Единственото, което не си описал е как се киха с пълна с пюре/попара/мляко/бисквитки/кифла/луканка/крем супа (и каквото друго се сетиш, а най-вероятно и няма да се сетиш - например хартиени салфетки) уста... Ефекта е ... ... чудя се дали да напиша поразителен или поразяващ. Все ще е вярно
Коментар
-
Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение... Единственото, което не си описал е как се киха с пълна с пюре/попара/мляко/бисквитки/кифла/луканка/крем супа ...
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Трябва ти баба като тая дето аз имам - при положение,че имам брат близнак и сестра 18 месеца по-малка от нас и сме били буйни деца / меко казано / майка ми успява да се оправи с малкия ми син на 2 годинки без да и мигне окото.От днес имам и подрьжка по десния фланг - другата баба дойде малко на гости.
И БРЕ КУРОРТЕЕЕЕЕЕ,пием една бира па малкия да реве на баба си,че му е кисело млякото.Тия дни му купувам и телевизор за неговата стая и поне до 10 не искам да му вуждам очите.TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеЖената от близо 3 месеца ходи два пъти в седмицата на курсове по испански и ме зарязва за 2 часа, рано сабахлян в безмилостните ръце на 1.5 годишната ми дъщеря. Малкият крокодил сутрин се държи като пиян англичанин на шепа екстази. Ако по същото време се е събудило и кучето на комшиите, шансовете жена ми да ме свари жив, значително намялават. Понеже Яна (дъщеря ми ) и кучето са на една възраст ,един акъл и с една и съща диагноза (определена от мен след задълбочени проучвания като най-обикновена шизофрения ) започват дълги разговори през стените с местене в различни стаи на галоп. Аз съм неотлъчно зад говорещия с кучета, понеже все още е слаб шофьор и трудно взима завоите. Това продължава, докато комшиите не се събудят и пребият дребния кокер шпаньол-досадник.Аз за жалост съм от тия, които смятат, че децата не требе да се бият и съвсем убедително се преструвам,че всичко е временно, заслужено и напълно естествено. Нещата следват нормалния си ход и след търчането зад невидимото куче идва мой ред. Воден за ръката, съм принуден да сядам на всякакви места, където тя се навира с лекота. Ако се справя със задачата, ми се връчват стари кредитни карти, лъжици, най-различни по размер кутийки и всякакви таквизи нищо не значещи вещи с който въпреки буйното си въображение не мога да измисля как да си играя. Тая убавина е съпроводена с подскачане във всички посоки, крясъци на радост, които биха убили кокера, който живее в стената за секунди и окуражително замеряне с играчки и памперси. Като се наиграя хубаво идва ред на най-кошмарната част - храненето. Тая работа с храненето винаги ме е озадачавала. Все още псувам тоя, дето е решил,че жената не трябва да кърми първите 15 години. На Крали Марко баща му да не е бил по-прост. Ако си поиска ядене и му дам, обикновенно не яде. Седна ли аз да се храня, идва и си избира неща за които ако майка му разбере ще ме утрепе с голи ръце. Кисели краставици и моркови, лук, лимони, хляб с горчица, сланина, шкембе чорба и все ей такива отбрани детски храни. При отказ се разразява буря в която вероятноста да оцелея е минимална. Нахранвам го с "всички гадости, които прилежно складирам" и го подгонвам за да му сменя памперса. Апартамента е 100 квадрата но дребния успява да отблъсква атаките ми и да сменя бойното поле със завидна лекота. Толкова бързо сменя тактиката, че понякога имам чувството,че водя битка на няколко фронта,с няколко противника. Хубавото е че врагът сутрин почти не яде и бързо губи сили. Обикновенно удържам грандиозна победа и воплите на победените огласят махлата дълго след това. Понякога толкова дълго,че обидения, който живее в стената не издържа и всичко започва от начало. Каквото и да се случи след това не може да ме уплаши, понеже до пристигането на подкреплението остават броени минути. Още с отварянето на входната врата се хвърлям в банята с кълбо, изкъпвам се със студена вода, превързвам раните, намествам счупените крайници и се изнасям на кик-даун, преди жената да е питала защо въпреки забраната пак сме ползвани ядрено оръжие в малкия ни спретнат апартамент .
Коментар
-
Благодаря за добрите думи, да ви се връща
Идеята за бабата я дъвчем от половин година но тва си е нож с 2 остриета,че и повече. Бабата е животно специално и си сака специална потдръжка. Години 10 ми трябваха да науча жената да не чисти и подрежда, където не и е работа. Още толкова да не ми се бърка като готвя. Дърт съм вече да дресирам още една. Тая битка ще я изгубя най-позорно и дресираният ще съм аз. Не мойм се опрай с 3 жени ни с приказки, ни с бой. Малката наскоро беше с 38 градуса температура и беше като памук. Ако мога да потдържам бабата и майката перманенто на тия градуси може и да устискам фронта. Инък взимам дъщерята под мишница, развивам вентила на газовата печка и излизаме на разходкаО, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Да беше наел преводач!!!.Курсове по испански-те ти сега курсове! А това с бабата-сакън,немой!
п.п Менюто на детето е трепач!!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Хих! Мойта ходи на танци. При което нашия крокодил 20-ина минути след излизането рони крокодилски сълзи, и се чува до към 3 етажа нагоре и надолу, и отказва да чува въобще. Та, оставям го да се нареве, а той после сам си измисля какво точно му се прави. А след час и половина като си дойде жената се разминаваме с бясна скорост на вратата, щото на мен ми се пуши та знае ли се.
Тия дребните ще ни видят сметката, ще знаеш!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар