Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Само за мъже !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Само за мъже !

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
    Все си мисля, че умствения багаж няма пряка връзка секса. Повече помага - любов, а тя е, както е известно, сляпа и необяснима.
    А статистиката не подценявайте. Балканци, ескимоси, все тая...
    И между другото, точната самооценка(примерно по десетобалната) и публичността и, дава неподозирана свобода.
    Вярно е, без любов няма и грам удоволствие от секса, даже е гадно и отегчително.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
      Вярно е, без любов няма и грам удоволствие от секса, даже е гадно и отегчително.
      Чак пък, ти не беше ли на 40 лазарника?
      ...вечер като видиш нещо читаво/в кръчмето, примерно/, първо ще се влюбиш, после ще се сетиш, как се пълни никулденски шаран...
      Може и така да е при теб, но смени ника на "мохикан"...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Чак пък, ти не беше ли на 40 лазарника?
        ...вечер като видиш нещо читаво/в кръчмето, примерно/, първо ще се влюбиш, после ще се сетиш, как се пълни никулденски шаран...
        Може и така да е при теб, но смени ника на "мохикан"...
        Аха, чакай да видиш нещо читаво във Франция, толкова са противни, горките, че може да повърнеш. Французойките са грозни, прости и миризливи, и най-малко по 300 кила. Пушат, пият, пърдят и се татуират.
        Сладки са до към 16-17 години, след това се опрасват. Наистина, докато са ученички, може да видиш зашеметяващо красиви, вкусни парчета. М/у другото те са и най-лесни - за 1 цигара /това е съвсем сериозно /, за взимане от колежа с джипа та всички да я видят к'во яко гадже е забила, за 1 сладолед, за 1 червило .............. После като И хареса с тебе вече дори и това не трябва да правиш.
        Не ми ли вярваш? Точно по тази причина аз вече спрях да се занимавам с разни каки на моите години - те са хитри, отракани, лукави и искат обвързване.
        А малките пръдли искат само кеф и нищо друго. Братче, толкова са лесни, че чак ти е трудно да повярваш, че е станало.
        Само DIESEL !!!

Коментар

Аха, чакай да видиш нещо читаво във Франция, толкова са противни, горките, че може да повърнеш. Французойките са грозни, прости и миризливи, и най-малко по 300 кила. Пушат, пият, пърдят и се татуират.
          Сладки са до към 16-17 години, след това се опрасват. Наистина, докато са ученички, може да видиш зашеметяващо красиви, вкусни парчета. М/у другото те са и най-лесни - за 1 цигара /това е съвсем сериозно /, за взимане от колежа с джипа та всички да я видят к'во яко гадже е забила, за 1 сладолед, за 1 червило .............. После като И хареса с тебе вече дори и това не трябва да правиш.
          Не ми ли вярваш? Точно по тази причина аз вече спрях да се занимавам с разни каки на моите години - те са хитри, отракани, лукави и искат обвързване.
          А малките пръдли искат само кеф и нищо друго. Братче, толкова са лесни, че чак ти е трудно да повярваш, че е станало.
          Е тъй де, ако това е ситуацията при теб, тропосваш на ръчния "Зингер", или ходиш до Швейцария да се влюбиш, че после да имаш наблюдения, колко те държи тока?В Германия недей, живял съм там не малко..., артилерийски коне, как ги харесвахме по морето, идея нямам.Ще да е било от есграона..., или сме ги сравнявали с полякино/чехкинчетата.
          Ако Суис не те кефи, иди до Унгария, не знам дали са хуни, авари, маджари или някакви западни сибиряци мъжете им, ама жените определено са хуни, кадърни...

Коментар

Е тъй де, ако това е ситуацията при теб, тропосваш на ръчния "Зингер", или ходиш до Швейцария да се влюбиш, че после да имаш наблюдения, колко те държи тока?В Германия недей, живял съм там не малко..., артилерийски коне, как ги харесвахме по морето, идея нямам.Ще да е било от есграона..., или сме ги сравнявали с полякино/чехкинчетата.
            Ако Суис не те кефи, иди до Унгария, не знам дали са хуни, авари, маджари или някакви западни сибиряци мъжете им, ама жените определено са хуни, кадърни...
            Братче, незнам защо така казваш, германките са красиви и много мили, вечно гладни за секс и много директни, нещото което за съжаление им липсва на наш'те кукумявки в Родината. Българките искат най-напред да те изцедят, да ти се качат на главата, да те направят на маймуна и чаааааааак тогава щ'и бутне парче скучен секс, трябва да имаш супер кола, ако не си с последния телефон значи си мухъл. Българките винаги са били използвачки и тарикатки.
            Ето това в Германия го няма, там момичетата искат само любов, и то много.
            Само DIESEL !!!

Коментар

Ето това в Германия го няма, там момичетата искат само любов, и то много.
              Не знам коя провинция визираш, аз съм бил близо пет години на 30-на км. от Мюнхен, или се напиват като тараби и после не знаят къде са, или спиш с калкулатор, не да те кунди като тук за лев, но швейцарците са внедрили по една германка в часовниците си, било за среща, било за нещо обещано от предния ден.Да не пиша подробности, че ще се смаяш, има ли такива педанти по Земята..., пък щерките приличат на бащите си, а за тяхната стрикност у немачко сме чували...
              Остави я тази за любовта, рентген сутрин гледал ли те е, докато ти носи кафе?

Коментар

Не знам коя провинция визираш, аз съм бил близо пет години на 30-на км. от Мюнхен, или се напиват като тараби и после не знаят къде са, или спиш с калкулатор, не да те кунди като тук за лев, но швейцарците са внедрили по една германка в часовниците си, било за среща, било за нещо обещано от предния ден.Да не пиша подробности, че ще се смаяш, има ли такива педанти по Земята..., пък щерките приличат на бащите си, а за тяхната стрикност у немачко сме чували...
                Остави я тази за любовта, рентген сутрин гледал ли те е, докато ти носи кафе?
                E, аз пък немога да се съглася с теб, имам съвсем други впечатления.
                Само DIESEL !!!

Коментар

Първоначално публикуван от belov15 Преглед на мнение
                  Оргазмът е физическото и емоционално задоволство, което хората получават в кулминацията на половата възбуда, предаде БТА.
                  Е,на тоя пасаж се смях като щур !
                  Добре сме си ние.Ами тези,дето си нямат БТА ? Те ко ша праят ?!
                  Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                  имат право да гласуват на избори.

Коментар

Вече и казарма няма ,бебе няма да раждам ,проблеми нямам ,цикъли ,прашки ,килоти ааа няма нямааа ... вобще както се казваше хубаво е да си негър в щата Алабама

Коментар

Първоначално публикуван от madison Преглед на мнение
                      Вече и казарма няма ,бебе няма да раждам ,проблеми нямам ,цикъли ,прашки ,килоти ааа няма нямааа ... вобще както се казваше хубаво е да си негър в щата Алабама
                      Казваше се, звездите на поп-фолка бяха рокери...

Коментар

Момци ,нема жена която да не дава,има мАжага които немаже да си Посака.
                        И как я ПОТфанеш,така ЧЕ я мАкнеш.

Тетака думаше един дядо на село.
                        878511557

Коментар

Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
                          Момци ,нема жена която да не дава,има мАжага които немаже да си Посака.
                          И как я ПОТфанеш,така ЧЕ я мАкнеш.

Тетака думаше един дядо на село.
                          Не си съвсем прав. Мойта и твойта са изключения.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X