Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Само за мъже !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Само за мъже !

Мъжете изпитват оргазъм по-малко от три часа през живота си, пише в. "Стар", позовавайки се на специалисти от болницата "Гленигълс" в Сингапур.

Оргазмът е физическото и емоционално задоволство, което хората получават в кулминацията на половата възбуда, предаде БТА.

Д-р Фан Чжан Вей обяснява, че заради заетия си и забързан начин на живот двойките са сексуално активни най-вече преди брака и непосредствено след него. Ако оргазмът на един мъж продължава средно 2,5 секунди за период от 40 години /между 18- и 58-годишна възраст/ и ако мъжът прави секс два пъти седмично, това се равнява на два часа, 53 минути и 20 секунди, изчислява специалистът.

източник : http://curious.actualno.com/news_313141.html

Я сега се замислете реално струва ли си за 3 часа кеф , 40 години мрънкане и мъчения

От: Само за мъже !

Това като оправдание за непрекъснатия мерак ли е ?
    Ако хипотетично приемем, че написаното е истина, излиза че мъжете имате много да наваксвате. Хайде холан...много удобно

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
      Това като оправдание за непрекъснатия мерак ли е ?
      Ако хипотетично приемем, че написаното е истина, излиза че мъжете имате много да наваксвате. Хайде холан...много удобно
      Eй, Цвети! Някаква гузна съвест ли усещам? Пък и първият коментар в тема "Само за мъже" да е от тебе....

П.П. Шегувам се!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Значи, кво:
        Живеем, работим, за да изкараме пари, с които да сваляме гаджета. Блъскаме като луди, праиме се на гъзари.....
        И всичко това за 3/три/ часа кеф в живота.
        Ако някой се интересува от мнението Ми, то Е: Зарежете жените и се обърнете към алкохола. С Него си доставяме удоволствие по няколко часа вечер. И това, всеки ден.
        Ай, ше им се не видят и оргазмите.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Да не мислиш, че на жените им е лесно? Всеки ден прически,боя, едни грешни пари хвърлени за модни дрехи (нищо че им стоят ужасно), за фалшиви джуки (които се разтичат) за пластмасови цицки (които се изкривяват) , та глад за фигура, фитнес, маникюри, педикюр,неприятни прегледи, и т.н. И всичката бъркотия, за да се закачат за някой богат. Нищо че не може да чу.а. Бедните могат. Докато се усетят, че могат просто да се...........ат и са остарели. Баси бъркотията.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Да не мислиш, че на жените им е лесно? Всеки ден прически,боя, едни грешни пари хвърлени за модни дрехи (нищо че им стоят ужасно), за фалшиви джуки (които се разтичат) за пластмасови цицки (които се изкривяват) , та глад за фигура, фитнес, маникюри, педикюр,неприятни прегледи, и т.н. И всичката бъркотия, за да се закачат за някой богат. Нищо че не може да чу.а. Бедните могат. Докато се усетят, че могат просто да се...........ат и са остарели. Баси бъркотията.
            Не ни е лесно...каквото и да правим или не правим, видите ли тъпо и русо забравяте всичко останало...
            Основния проблем е в това, че глупостта е ценно за мъжете женско качество ...А тъпите жени не са чак толкова много, колкото са мераклиите

Коментар

Цветиии, много насериозно прие темата...
              Ако има нещо тъпо и русо-да се кандидатирам а?

Такава жена наистина е мечта, ама не всеки коже да се вреди, щастливците са малко

Като показах темата днес на жената, и тя пита-"Наистина ли толкова е кратко при мъжете?"
              И аз отговорих, че не знам-никога не съм изпитвал подобно нещо...
              Последва замеряне с възглавница(такова имаше подръка), и след това смеисца от шамари и юмруци с обвинението "много си гаден"
              Ми не съм, ама като не знам какво е това, как да го коментирам...

Ако утре пак прочете това, може да спра да пиша във форума...
              Последно редактирано от Кольо; 30-08-10, 23:36.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Цветиии, много насериозно прие темата...
                Ако има нещо тъпо и русо-да се кандидатирам а?
                Не, даже е много смешно
                И ти ли имаш да наваксваш нещо ?!

Коментар

Не, даже е много смешно
                  И ти ли имаш да наваксваш нещо ?!
                  Не знам, даже не знам какво е това оргазъм, и как се получава...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не ни е лесно...каквото и да правим или не правим, видите ли тъпо и русо забравяте всичко останало...
                    Основния проблем е в това, че глупостта е ценно за мъжете женско качество ...А тъпите жени не са чак толкова много, колкото са мераклиите
                    Како, аз мразя руси жени /говоря напълно сериозно/, мразя тъпи жени, мразя пластмасови цици, гади ми се от напомпани джуки и искам джип, а не Ферари. Вие жените, престанете да слагате всички мъже под един знаменател, защото по този начин вие самите ставате жертва на собственото си тъпоумие. Какво имам предвид ли? Добре. Ето - разговор м/у приятелки ''.......... охххх, Диди, вече незнам, ще се самоубия - изрусих се, сложих си силикон, ходя на фитнес, контя се като кукла и тоя моя ПАК ми изневерява!'' ............................
                    Ние сме такива, каквито сме, всеки е една малка вселена, имаме и хубаво и лошо в себе си. Точно тук ли е мястото да ти кажа, че съм имал дигитално гадже и в леглото е пълно дърво, а преди това бях с една кльощава, малка и с плътен глас дето ме е докарвала до състояние да незнам къде е ляво и къде дясно, да незнам на кой свят съм и да ми писнат ушите. И да ти кажа, след толкова години, ако сега ми предложат да избирам пак Нея ще взема, а оная дигиталната не ща да я видя.

Иначе, чак сега, на близо 40 години, научавам, че оргазма е 2,5 секунди . Все си мисля, че е 10-12, а?
                    Всъщност, това дали хубаво ще си полееш градината зависи и от маркуча. Кавам го, понеже чак сега забелязвам как се казва горкия доктор .

Цвети, тъпите жени са отчайващо много, повярвай ми!
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от мишоци; 31-08-10, 01:40. Причина: допълнение
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Да ти кажа честно колежке,в последно време останаха много малко мъжете търсещи глупави жени.То бива бива ама на всички ни писна от к*хи лейки.Ей на - музикалните канали - за това говоря (българските де,онез -съзвездията там,планетите).Едва ли има мъж който иска тъпа,упорита и надута к***а до себе си.Ако има да си признаят

Коментар

Но тези изчисления са за двапъти седмично.
                        Ако алкохола пречи на секса оставяш секса и готово.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                          Май не са му много точни изчисленията на доктора / ако се приложат за средностатистиеския балканец.../ А и всичко е въпрос на ситуация и приоритети.Ако човек има достатъчно други смислени причини да живее - тогава и секса и алкохола остават на заден план.Ако ги няма - избира едно от двете... / което може да си позволи ...
                          животът е магия !
                          X5 3.0d

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                            Ааааа, колега, изобщо не пречи, даже напротив. Забелязал ли си какво прави мастиката? След 2 мастики секса няма край, братко.
                            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Все си мисля, че умствения багаж няма пряка връзка секса. Повече помага - любов, а тя е, както е известно, сляпа и необяснима.
                              А статистиката не подценявайте. Балканци, ескимоси, все тая...
                              И между другото, точната самооценка(примерно по десетобалната) и публичността и, дава неподозирана свобода.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X