Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се комуникационно решение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Има едни "удължители" на WiFi. По спомен някъде 50 тина лева бяха. Моя е забучен директно в контакта. Ако вземеш 3-4 бр по трасето до гаража, може и да се получи. Вярно трябва да ползвате Вайбър, Телеграм, Уатсап или Тимспиик. С един ГСМ рутер в началото (в колата)
    Само като идея.

Те такъв тъп линк.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo_2026-05-13_15-06-38.jpg
Прегледи:204
Размер:258.9 КБ
ID:7038933
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Съединител - долен, ляв педал.
    Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• CAESAR
      CAESAR коментира
      Редактиране на коментар
      Ц. Не става.

Трябва ти Cell fi устройство.
    Потърси в нета. Състои се от 2 модула, които се свързват помежду си по wifi.
    Едното се поставя там където има сигнал другото където ти трябва сигнал. Ползва се в офиси, но може да свърши работа.
    Имам едно, може да ти го дам за проба.
    0+

Коментар

• drukman
      drukman коментира
      Редактиране на коментар
      Ако има ВиФи ще минат с Вайбър.

• jkd
      jkd коментира
      Редактиране на коментар
      Доколкото видях вчера, през такъв тип устройство накрая пак се прави 2g/3g/5g връзка към оператора. И ако е законно (или поне работи без да възникват проблеми ), значи и с кабела към външна антена трябва да става.

Когато се налага и няма гсм,ползваме радиостанции...в някои случаи са по удобно ,имат и недостатъци разбира се,когато ти потрябват,не са заредени....при 5 вата ...не съм имал случай да не се чуваме в рамките на километър..а слизаме под земята сравнително често.
    Когато теглим оптики ,и сме много хора,на всеки завой по една станция,златни пясъци така го окабелихме за една година,дори мургавите се научиха да ги ползват и искаха да им даваме станции..
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Когато се налага и няма гсм,ползваме радиостанции...в някои случаи са по удобно ,имат и недостатъци разбира се,когато ти потрябват,не са заредени....при 5 вата ...не съм имал случай да не се чуваме в рамките на километър..а слизаме под земята сравнително често.
      Когато теглим оптики ,и сме много хора,на всеки завой по една станция,златни пясъци така го окабелихме за една година,дори мургавите се научиха да ги ползват и искаха да им даваме станции..
      Със радио станция не можеш да набираш телефонни номера, освен ако не си във военна униформа.
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

• Roninn
        Roninn коментира
        Редактиране на коментар
        Мога и съм го правил още през 1996-97 г.Но към днешна дата ми е безсмислено

• Roninn
        Roninn коментира
        Редактиране на коментар
        Между впрочем ,в момента ползвам такива устройства,но за нуждите са с фиксиран номер или номера за набиране през радио...,лиценз е нужен за радиото при комерсиални цели.....униформа не ти е нужна ако не влизаш в 300 мегахерца в Бг.

При нас се ползват комерсиално и се плаща лиценз,в любителския обхват не съм запознат как стоят нещата....

• BatGeorgeone
        BatGeorgeone коментира
        Редактиране на коментар
        Толи, прав си, и аз това казвам - само с лиценз или разговори през Интернет, друг вариант няма.

90те години и сега нямат нищо общо с технологиите в ТелКо индустрията, тогава и други неща сме правели защото можеше, сравняваш как да добавим 10кс на 100кс мотор с как да извадим 800кс от двулитров мотор, да може, ама това го могат 1-2 човека в България и в този случай с телефонията го могат ДАНС, Мосад, ЦРУ и сигурно са общо под 10тина човека в София, говоря за хора без военна униформа. Автоджамбази крадци на коли, мафиози и други такива не се броят защото колегата му е друг бизнеса

Не съм чел цялата тема , признавам си , но в началото ти предложиха усилвател за GSМ сигнал. Имам такъв излишен , ползвах го точно със същата цел , но не знам дали мащаба е същия .
      Телефона ми го има в профила , звънни
      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X