Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтини радиостанции работещи в PMR и PLD обхвати

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтини радиостанции работещи в PMR и PLD обхвати

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Аха.

И аз съм поръчвал. WEIERWEI VEV3288 (което си е Puxing 328/777), PUXING PX777PLUS, а сега съм с WEIERWEI V1000, което е най-близко до твоето.

Чакам PX888, което би трябвало да е като WEIERWEI V1000, но по ми харесва дизайна.

Може при удобен случай да се видим, да видя що е то WOUXUN на живо. Иначе съм чел за него предостатъчно къде ли не. Пък ще ти дам да си поиграеш с V1000. Единственото, което ме спря да си взема 689-ка е че не е с врътка а с копчета нагоре-надолу за каналите.
    Става, да се разберем на лична.
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      И аз съм поръчвал. WEIERWEI VEV3288 (което си е Puxing 328/777), PUXING PX777PLUS
      Само да кажа, че съм много доволен от тези двете . Че и батериите им траят впечатляващо дълго - WEIERWEI-то два дена, а PUXING-а почти три, почти непрекъсната употреба, т.е. само без времето за сън...
      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
        Само да кажа, че съм много доволен от тези двете . Че и батериите им траят впечатляващо дълго - WEIERWEI-то два дена, а PUXING-а почти три, почти непрекъсната употреба, т.е. само без времето за сън...
        Тамън мислех да те питам как се справят.

А V1000 е с още по-голяма батерия. Мисля че с 300 или 400mAh отгоре.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
          +10
          Тодор бе така добър да ми даде едната за Украйна.
          Много добре се държат тези станцийки.
          Много добра връзка и дълъг живот на батериите при доста бъбрене.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X