Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪПРОС ЗА УОКИ ТОКИТА (Радио връзка)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

На тази цена са нещо което ще върши работа за малки растояния и най-вероятно са полуиграчки. За избор на радиостанция има писано повече тук:

http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=585
    VPetrov.photography

Коментар

еми предполагам че няма да са кой знай какво но в момента не можем да си позволим по скъпи а връзка ни трябва и то много
      сега ще им мислим некви придпазни "обвивки" че не ми се виждат прекалено здрави.
      Гледам че събин използва презерватив за да си защити гпс а от вода
      може и ние така да направим
      хем ще си имаме резервни предпазни средства ако ни срещтне някоя самодива нейде из гората

Коментар

Bluetooth Headset for ALAN Radios

Ето го материала/линка за Bluetooth слушалката:

www.alan-bg.com/alan/downloads/BPA_100.pdf

Коментар

преди време си взех комплект две станции Моторола /модела Т5412/ + зарядно и акумулатори...

Съветвам ви да не взимате същите! не бяха хич евтини, нямат "Вокс" а обхвата /пряка видимост над вода/ е около1.5-2.0км /на 2км се чува само повикването, но не и говора/

За капак батерията /3хАА само 600мАч/ на едната е дефектна... След цяла нощ зареждане, станцията умира на 3-ия час... на другата батерията е "фул"...
          Сега ще си сложа от моите АА 2300мАч та поне да издържа един ден...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Наистина тия уокитокита дето ги взех са полуиграчки, но си имат доста екстри. 8 канала с възможност за някакво кодиране (не ги разбирам много тия работи), осветен дисплей, звънене с различни тонове, хендсфри което го пробвахме и работи с гласово активиране - да не повярва човек . В градски условия хваща на около 500 до 1000 м. според експеримента който направих. За тия пари - 65лв. мога да кажа, че работи доста над очакванията ми. Да видим как ще се справи в полеви условия
            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar
              Наистина тия уокитокита дето ги взех са полуиграчки, но си имат доста екстри. 8 канала с възможност за някакво кодиране (не ги разбирам много тия работи), осветен дисплей, звънене с различни тонове, хендсфри което го пробвахме и работи с гласово активиране - да не повярва човек . В градски условия хваща на около 500 до 1000 м. според експеримента който направих. За тия пари - 65лв. мога да кажа, че работи доста над очакванията ми. Да видим как ще се справи в полеви условия
              а Моторолата е над 200лв за 2бр...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Гаден номер

Моите батерии издържаха един ден в режим стендбайи плюс около 5мин. разговор
                2010 CRF 250 R

Коментар

Гаден номер

с какви батерии са?

в е-шопа има комплект бързо зарядно + 4 батерии АА 2100мАч
                  може да си ги зареждаш и в джипа, при това за 100мин!

Коментар

Батериите са 4 броя акумлаторни ААА, комплект със зарядно.
                    Зарядното е подобно на Алкател GSM-ите - една стойка с гнезда в която слагаш укитокито и то се зарежда за около 12 часа :x Могат да се слагат и обикновени батерийки при нужда - в упътването пише да са алкални.

Няма как да си зареждам батериите в джипа за съжаление щото нямам такъв , а служебните джипки на нащо горско си имат радиостанции дето ловят на мнооого далече. Като си нависоко може да чуеш без проблеми хора дето са на повече от 100 км. а иначе като си в гората хващат на 20-30км.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

Re: MIDLAND ATLANTIC VHF 5W - 99.00 Лева

Първоначално публикуван от ALAN GPS
                      Цена: 99.00 Лева. Coming soon in METRO. УКВ портативна 5W !!!...и това не е за изхвърляне:

Аз така и неразбрах кога ще са в Метро тези станции, а пък колегата Алан не каза може ли да се купят от тяхния офис. Някой знаели нещо по въпроса?
                      no signature no problems

Коментар

Гаден номер

а какво ти е уоки-токито?

ПС: същото "бързо" зарядно става и за ААА... естествено може да зареждаш и от 220V /не само от кола 12V/

Коментар

general electrik

Съжалявам че се включвам късно По случаиност попаднах на вашия форум и доста се застоях Хареса ми ,а се включвам за токитата на GE имам такива и не съм доволен от тях въпреки,че хващат над 20 км (лично съм ги пробвал )от Пловдив до хребетите над Кричим мисля че е към 35 км та думата ми е ,че при лошо време и други смущения не може да закара и на 4 корпуса е пласмасов и всичката вода е вътре не става въобще за вашите цели
                          Тези предложени http://eshop.offroad-bulgaria.com/index.php?cPath=27_28са много надеждни направо без да се замисля си поръчах TC-1688
                          поздрави

Коментар

Re: METRO

Първоначално публикуван от ALAN GPS
                            ...освен това в момента има промоция в METRO. Комплект от 2 радиостанции + зарядно + акумулатори = 69.00 Лева без ДДС. Не са "NONAME". Моделът е: MIDLAND G5

този модел имат и VOX. как точно става номера. може ли да се купи и handsfree към тях ?

наистина ли е тази цената за всичките тези неща(2бр, станции, зарядно и батерии) защото в нета гледам че само една станция без зарядно струва около 60лв. !!!

ако този комплект наистина е за 69 лв. просто цената е убиец!!!
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

В неделя ние от пловдив си правехме преходче бяхме 8 джипа и имахме 2-кумплекта уоки токита единия комплект беше MIDLAND G5 от METRO другите моите TCM ся всеки които чете за тази марка ще си каже че са големи боклуци но изобщо не е така купих ги за 55лв.обхват 5км.да сме ги пробвали на около 2км.и хващат отлично аз лично бих ти ги препоръчал имат възможност на слушалки и handsfree малко по големи са от MIDLAND G5 имат си 8 кънала и 38чистоти имат си VOX и(или)babyfone които работи много добре та много са добри направо не вярвах че са толкова добри!!!
                              My RiDe Is My LiFe

Коментар

Главния въпрос е какъв е бил терена и с кво покритие. Значи равнина/пресечен, голо/гора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X