На тази цена са нещо което ще върши работа за малки растояния и най-вероятно са полуиграчки. За избор на радиостанция има писано повече тук:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ВЪПРОС ЗА УОКИ ТОКИТА (Радио връзка)
Свий
X
-
еми предполагам че няма да са кой знай какво
но в момента не можем да си позволим по скъпи а връзка ни трябва и то много
сега ще им мислим некви придпазни "обвивки" че не ми се виждат прекалено здрави.
Гледам че събин използва презерватив за да си защити гпс а от вода
може и ние така да направим
хем ще си имаме резервни предпазни средства ако ни срещтне някоя самодива нейде из гората
Коментар
-
Bluetooth Headset for ALAN Radios
Ето го материала/линка за Bluetooth слушалката:
Коментар
-
преди време си взех комплект две станции Моторола /модела Т5412/ + зарядно и акумулатори...
Съветвам ви да не взимате същите! не бяха хич евтини, нямат "Вокс" а обхвата /пряка видимост над вода/ е около1.5-2.0км /на 2км се чува само повикването, но не и говора/
За капак батерията /3хАА само 600мАч/ на едната е дефектна... След цяла нощ зареждане, станцията умира на 3-ия час... на другата батерията е "фул"...
Сега ще си сложа от моите АА 2300мАч та поне да издържа един ден...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Наистина тия уокитокита дето ги взех са полуиграчки, но си имат доста екстри. 8 канала с възможност за някакво кодиране (не ги разбирам много тия работи), осветен дисплей, звънене с различни тонове, хендсфри което го пробвахме и работи с гласово активиране - да не повярва човек
. В градски условия хваща на около 500 до 1000 м. според експеримента който направих. За тия пари - 65лв. мога да кажа, че работи доста над очакванията ми. Да видим как ще се справи в полеви условия
2010 CRF 250 R
Коментар
-
а Моторолата е над 200лв за 2бр...Първоначално публикуван от DimitarНаистина тия уокитокита дето ги взех са полуиграчки, но си имат доста екстри. 8 канала с възможност за някакво кодиране (не ги разбирам много тия работи), осветен дисплей, звънене с различни тонове, хендсфри което го пробвахме и работи с гласово активиране - да не повярва човек
. В градски условия хваща на около 500 до 1000 м. според експеримента който направих. За тия пари - 65лв. мога да кажа, че работи доста над очакванията ми. Да видим как ще се справи в полеви условия

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
с какви батерии са?Първоначално публикуван от DimitarГаден номер
Моите батерии издържаха един ден в режим стендбайи плюс около 5мин. разговор
в е-шопа има комплект бързо зарядно + 4 батерии АА 2100мАч
може да си ги зареждаш и в джипа, при това за 100мин!помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Батериите са 4 броя акумлаторни ААА, комплект със зарядно.
Зарядното е подобно на Алкател GSM-ите - една стойка с гнезда в която слагаш укитокито и то се зарежда за около 12 часа :x Могат да се слагат и обикновени батерийки при нужда - в упътването пише да са алкални.
Няма как да си зареждам батериите в джипа за съжаление щото нямам такъв
, а служебните джипки на нащо горско си имат радиостанции дето ловят на мнооого далече. Като си нависоко може да чуеш без проблеми хора дето са на повече от 100 км. а иначе като си в гората хващат на 20-30км.
2010 CRF 250 R
Коментар
-
Re: MIDLAND ATLANTIC VHF 5W - 99.00 Лева
Първоначално публикуван от ALAN GPSЦена: 99.00 Лева. Coming soon in METRO. УКВ портативна 5W !!!...и това не е за изхвърляне:

Аз така и неразбрах кога ще са в Метро тези станции, а пък колегата Алан не каза може ли да се купят от тяхния офис. Някой знаели нещо по въпроса?no signature no problems
Коментар
-
а какво ти е уоки-токито?Първоначално публикуван от DimitarГаден номер
Моите батерии издържаха един ден в режим стендбайи плюс около 5мин. разговор
ПС: същото "бързо" зарядно става и за ААА... естествено може да зареждаш и от 220V /не само от кола 12V/помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
general electrik
Съжалявам че се включвам късно По случаиност попаднах на вашия форум и доста се застоях Хареса ми ,а се включвам за токитата на GE имам такива и не съм доволен от тях въпреки,че хващат над 20 км (лично съм ги пробвал )от Пловдив до хребетите над Кричим мисля че е към 35 км та думата ми е ,че при лошо време и други смущения не може да закара и на 4 корпуса е пласмасов и всичката вода е вътре не става въобще за вашите цели
Тези предложени http://eshop.offroad-bulgaria.com/index.php?cPath=27_28са много надеждни направо без да се замисля си поръчах TC-1688
поздрави
Коментар
-
Re: METRO
този модел имат и VOX. как точно става номера. може ли да се купи и handsfree към тях ?Първоначално публикуван от ALAN GPS...освен това в момента има промоция в METRO. Комплект от 2 радиостанции + зарядно + акумулатори = 69.00 Лева без ДДС. Не са "NONAME". Моделът е: MIDLAND G5

наистина ли е тази цената за всичките тези неща(2бр, станции, зарядно и батерии) защото в нета гледам че само една станция без зарядно струва около 60лв. !!!
ако този комплект наистина е за 69 лв. просто цената е убиец!!!Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
В неделя ние от пловдив си правехме преходче бяхме 8 джипа и имахме 2-кумплекта уоки токита единия комплект беше MIDLAND G5 от METRO другите моите TCM ся всеки които чете за тази марка ще си каже че са големи боклуци но изобщо не е така купих ги за 55лв.обхват 5км.да сме ги пробвали на около 2км.и хващат отлично аз лично бих ти ги препоръчал имат възможност на слушалки и handsfree малко по големи са от MIDLAND G5 имат си 8 кънала и 38чистоти имат си VOX и(или)babyfone които работи много добре та много са добри направо не вярвах че са толкова добри!!!
My RiDe Is My LiFe
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар