Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиостанция на 54 Mhz

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Радиостанция на 54 Mhz

ЛЕНовете струват вече по 50тина лева, ако отидеш на ул. "Кукуш" 1 в сервиза на "РОСАТ" и питаш за лен на тази честота можеби ще си намериш. А колегата е прав за кварцово генерираната честота. Ако нямат 54,125 ще си поръчаш и ще ти направя кондезатори за тази честота които струват няколко лева....

Коментар

Обхвата 55 MHz - 65 MHz го ползват също и военните. Не знам до колко е разрешено да се предава там.
      Имах такава радиостанция в казармата - Р105. Изходната й мощност е 5W, с блок за усилване на мощността - 50 W. Хващаше първите безжични домашни телефони.
      По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
        Радиото се казва ЛЕН .... и на времето се произвеждаха в Благоевград ...
        Имаше на една честота , а и с няколко фиксирани.
        Около тези честоти 50 -55 MHz са Полиция, Бърза помощ, Пожарна ..... Пътно поддържане ..... или поне бяха ..

Та по принцип ЗАБРАНЕНО !!!!
        Нямаш работа там ...
        Да точно така казва се ЛЕН 10-Б и е с изходна мощност 10W. Аз имам две такива само че на 55.525 MHz, преди десетина години си говорехме с гаджето, но не съм имал проблеми, нито пък съм чул друг на тая честота.

Коментар

До: Радиостанция на 54 Mhz

Здравейте колеги.Това е телефона на българската фирма която произвежда станциите които ви интересуват.Имат и мобилни и преносими.ф.НОВЕЛ тел.958-28-57 и 850-55-83. А в този саит има употребявани Ленове.http://bazar.bfra.org

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X