Обява

Свий
Няма добавени обяви.

QUANSHENG TG-UV

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: О! Чудо! Китайски двубандер.

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
    Владо , твоя с такава антена ли дойде ?
    [ATTACH=CONFIG]414240[/ATTACH]
    КСВ-то и е ужасно , особено за горния банд .
    Да, с такава дойде. Ми...да ти кажа - не е зле - добре се чувам с нея. Има ли по-добри варианти? Сега на ход е да взема мобилна - за колата.

Коментар

Първоначално публикуван от Владо Веков Преглед на мнение
      Точно 180лв.С доставката
      Питам защото я взех от Илиенци 175лв.
      ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Владо , твоя с такава антена ли дойде ?
        [ATTACH=CONFIG]414240[/ATTACH]
        КСВ-то и е ужасно , особено за горния банд .
        И мойта е стакава. Какви са алтернативите за други антени не много скъпи естествено.
        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Поръчал съм едни, като дойдат ще ги пробвам.
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Поръчал съм едни, като дойдат ще ги пробвам.
            Като дойдат да пишеш едно ЛС.Може да взема една ако са читави и са ти в повече.Иначе за мобилна с помоща на колегата Pacific, сме избрали Даймънд 77.От Телком са по 59лв.
            73

Коментар

Специално благодаря за Pacific за ценната помощ и за това,че успяхме да установим каква и коя мобилна антена - сиреч за кола - е най-подходяща! Жоре - Rock'n Roll Forever!!! В случая с приличен бюджет вземам Diamond 77.
              Желая успех на всички колеги!
              LZ1VLA - 73

Коментар

Като дойдат да пишеш едно ЛС.Може да взема една ако са читави и са ти в повече.Иначе за мобилна с помоща на колегата Pacific, сме избрали Даймънд 77.От Телком са по 59лв.
                73
                Аз пък имам друга молба да пише тук а не на лично та да можем всички да видим рецензията за антените!!
                LZ2DRD

Коментар

В случая с приличен бюджет вземам Diamond 77.
                  LZ1VLA - 73
                  Ако имаш някаква основа можеш да си я направиш http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=138175 .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от dzaro Преглед на мнение
                    Аз пък имам друга молба да пише тук а не на лично та да можем всички да видим рецензията за антените!!
                    Прав си колега-нека тук да спомене за антенката.
                    Ако имаш някаква основа можеш да си я направиш http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=138175 .
                    Нямам основа никаква.За това утре - 59 лв и хоп - на покрива

Коментар

Всъщност, различните основи до какви дължини или до кой модел антена са подходящи? Освен в сайта на Интегра, къде могат да се разгледа кой какво предлага? А и кой каква ползва и с каква антена?
                      Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                        Всъщност, различните основи до какви дължини или до кой модел антена са подходящи? Освен в сайта на Интегра, къде могат да се разгледа кой какво предлага? А и кой каква ползва и с каква антена?
                        Toва си е цяла отделна тема ...
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

Днес си взех Diamond SRH771 с преходник SMA-FEMALE към SMA-FEMALE, за да я ползвам с UVD1-P, но за да съм честен не мога да открия поне до сега особена разлика, а я мъчих малко на долния банд да слушам R2, докато имаше разговори на него. Явно наистина оригиналната антена си е доста читава, а дори моята на горния банд е писана като 420-520Мхз и май я водят по-зле от другите. Да не би да е заради преходника?

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
                            Днес си взех Diamond SRH771 с преходник SMA-FEMALE към SMA-FEMALE, за да я ползвам с UVD1-P, но за да съм честен не мога да открия поне до сега особена разлика, а я мъчих малко на долния банд да слушам R2, докато имаше разговори на него. Явно наистина оригиналната антена си е доста читава, а дори моята на горния банд е писана като 420-520Мхз и май я водят по-зле от другите. Да не би да е заради преходника?
                            Не е заради преходника. То и при антени от тоя вид, за ръчни станции, най-голямо значение има размера. За да усетиш разлика в другото, трябва условията да са гадни и разликата в антените да е драстична.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ясно, иначе разлика в размера си има, SRH771 е 2 пъти по-голяма от оригиналната... ще тествам още, дано не са пари на вятъра

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
                                Ясно, иначе разлика в размера си има, SRH771 е 2 пъти по-голяма от оригиналната... ще тествам още, дано не са пари на вятъра
                                След това ти изречение, сигурен бъди че парите не са на вятъра.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X