Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инициали-кой, как и защо?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Тук има ли радиолюбители?

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
    КРС прави изпита, а курса с теорията къде и как?
    Май няма такива курсове. Трябва да се подготвиш сам. Изпити се провеждат епизодично в София, а в Казанлък всяка година в първата събота, или неделя на м. юни, когато е обичайната сбирка на радиолюбителите.
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
      КРС прави изпита, а курса с теорията къде и как?
      И аз не знам дали все още някой се занимава да прави такива курсове

Я попитай тук:

БФРЛ
      БИЦ "Изот"
      бул. "Цариградско шосе" - 7-ми километър
      ет. 7, стая 717
      1784 София
      България
      Телефони:
      +359 (2) 80 90 377
      +359 (89) 429 22 11

http://www.bfra.org

Коментар

Утре ще го направя. Ако наистина процедурата е бавна, не е зле за следващото лято да действам от сега
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

73 de LZ1NDI
          LZ1NDI
          DR650SE K8

Коментар

Здравейте момци LZ2KX. SK 73
            Ловът без offroad машина е като ловът без пушка.

Коментар

Здравейте и от LZ5BF. SK 73

Коментар

И в друга тема писах, но явно тук е било по-адекватно да задам въпросите си.
                Дълго търсих из нета и из форума информация и след като не можах да намеря на достъпен за мен език, моля някой да ми отговори или да ми даде линкове, или както му е удобно за няколко неща:
                1. На какви честоти могат да се слушат прогнози за времето - от България. Говоря за сериозна информация, защото години наред там, където ходим лятото с жена ми прогноза не се е сбъднала, а родители и приятели ни изпращат с СМС-и прогнозите от ТВ и радио.
                2. Мога ли да си сложа такъв приемник в джипката, евентуално от къде бих намерил такъв приемник, законно ли е, ако е незаконно какво ме чака и въобще съвети в такава посока.
                Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                  И в друга тема писах, но явно тук е било по-адекватно да задам въпросите си.
                  Дълго търсих из нета и из форума информация и след като не можах да намеря на достъпен за мен език, моля някой да ми отговори или да ми даде линкове, или както му е удобно за няколко неща:
                  1. На какви честоти могат да се слушат прогнози за времето - от България. Говоря за сериозна информация, защото години наред там, където ходим лятото с жена ми прогноза не се е сбъднала, а родители и приятели ни изпращат с СМС-и прогнозите от ТВ и радио.
                  2. Мога ли да си сложа такъв приемник в джипката, евентуално от къде бих намерил такъв приемник, законно ли е, ако е незаконно какво ме чака и въобще съвети в такава посока.
                  Благодаря!
                  124.045MHz -> София кула - летището 24ч тече информация за време, налягане видимост и какво ли още не
                  такава станция можеш да сложиш в джипката. Не е незаконно за повече инфо ми пиши на ICQ: 174301177

Коментар

айде и аз като нов тук се включвам - LZ3AX ще накарам и баща ми да се запише той е LZ1NG

Коментар

Поздрави и от мен LZ1MKS 73

Коментар

Аз съм LZ5OX . Но последните години само 145 MHz при летене.
                        NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15

Коментар

Привет и от мен , LZ3YY
                          Аз май съм повече радиолюбител отколкото off-road маниак ама покрай работата ми и благодарение на Митко, дето ни обучава все поназнайвам нещо .
                          Джорджо,сърдечен поздрав !

73, Наско
                          На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Здравейте аз съм LZ1GMD имам един адресник на любителските радиостанции в Р.Б.от 1997 г дали има издаван по актуален.
                            0877256393 LZ1GMD

Коментар

Едва ли има на хартия, погледни тук: http://qrz.bfra.org/cgi-bin/qrz.cgi
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Здравейте и от мен LZ4QP !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X