Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Авиошоу на 11.10.2014
Свий
X
-
От: Авиошоу на 11.10.2014
Не знам дали е добре да ги има тук честотите на пилотите. Представи си, че случайно си седнеш на ПТТ-то баш преди някой важен "въртел" и забиеш комуникацията на хората
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Прав си, но все пак повечето портативни радиа не могат да излъчват в този диапазон (говоря за АМ ~120MHz), освен това при запаметяването на подобни канали аз ги заключвам да не може да се предава (точно заради неволно излъчване, а и не се знае в чии ръце може да ти попадне радиото).Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениеНе знам дали е добре да ги има тук честотите на пилотите. Представи си, че случайно си седнеш на ПТТ-то баш преди някой важен "въртел" и забиеш комуникацията на хората
Другият вариант е да се публикуват в списъка в клуб 'Радиолюбители', как мислите ?
Коментар
-
В bgspotters имаше такава тема за избор на скенер.Първоначално публикуван от _kalata_ Преглед на мнениеКъсно виждам темата, но нека все пак седи като архив за следващи подобни събития.
От друг форум - "130.550 MHz AM"
А сега някой ако има и предложение за евтин китайски скенер на тези честоти ще е идеално
.Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар