От: Помощ за Език
По принцип скоро бях чел че 7-цата може да прави някаква емулация на средата на XP като целта е точно да се постигне пълна съвместимост с дадена програма. Предполагам че говориш за т.к.нар compatibility режим който също го има и XP за съвместимост с по ранните версии като 95 и 98. Аз говоря за ето това: http://windows.microsoft.com/bg-BG/w...indows-xp-mode което е малко по различно.
Но за флашване на телефон не бих рискувал с такива емулации че я вземе нещо да му скимне софтуера и да прецака нещата.
П.С.
По темата. Ако някой може да щракне един скриншот на настройките за български език както аз направих но за Windows 7 поне да дозапълним темата и за двете системи, защото и ако под Win 7 не се направи тази настройка се явява същия проблем с майуминици на субтитрите и имената на разни програми на български език.
Първоначално публикуван от HD
Преглед на мнение
Но за флашване на телефон не бих рискувал с такива емулации че я вземе нещо да му скимне софтуера и да прецака нещата.
П.С.
По темата. Ако някой може да щракне един скриншот на настройките за български език както аз направих но за Windows 7 поне да дозапълним темата и за двете системи, защото и ако под Win 7 не се направи тази настройка се явява същия проблем с майуминици на субтитрите и имената на разни програми на български език.
.... Аз искам да знам, що точно тоя ми върти номера, иначе си ползвам плеъра на Вистата и няма ядове. Преди съм пробвал на десктопа с ХР и като сложа Флекса, изкарва субс на кирилица....
Коментар