Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подути кондензатори на дъно - има ли значение?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подути кондензатори на дъно - има ли значение?

Набоцкай му още малко рам и "ше 'фръкне"....
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Колко още? Сега е с 1Г + 256М.

Сега вече мога да споделя, купих дъното , като съвсем работещо и почти не ползвано, от тук:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=85777
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        Колко още? Сега е с 1Г + 256М.....
        Махни 256-цата и бодни още една 1ГБ. Принципно би трябвало да върви добре и сега, щото аз на топа съм с Виста и с 1,5 ГБ РАМ и си бачка екстра, хем процесора ми е по-слаб. Ама тоя Джам7 нещо ми е странен. Хем бил по-лек, хем иска по-яка машина.
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Батко Били е написал за процесора над 1Г, Рамта тоже над или 1Г, харда може и 20Г. Други изисквания няма. Проблем са дриверите докато влезеш в нета, след това е лесно, сам си ги намира. Ама аз първо му боднах едно УСБ Вай-Фай и не можа да си го инсталира, съотетно няма нет. После го смених с един слотов линк-сис и нещата заспаха. Нямам кабели да го е...а.
          На седмака майката му е достъп до нета, след това всичко тръгва на 6.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ха честито да ти е, и със здраве да си се разхождаш из нета !
            Както се казва: "Рей се волно в морето от информация" !
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
              Хем бил по-лек, хем иска по-яка машина.
              По-лек не е, даже обратното, просто е по-добре организиран и по-малко си пречи сам.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Колко още? Сега е с 1Г + 256М.

Сега вече мога да споделя, купих дъното , като съвсем работещо и почти не ползвано, от тук:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=85777

Копирам си поста от другата тема:

Колега не знам какво да кажа.
                Така излиза, че съм ти продал видимо неработещо нещо и изрично съм го знаел.
                Знам историята на въпросто PC от където е дъното и наистина не е работило много (не е имало кой да го ползва).
                Като каза, че го искаш пуснах машинката зареди си windows-a поразцъках половин час и толкова. За външни дефекти, честно си казвам не съм гледал (още повече видимо си се държеше нормално).
                Не съм за 40 лв (от които сигурно съм дал 10 за гориво да отида до куриер да го оставя и после още веднъж да си взема парите), и не бих се злепоставил по този начин точно тук (или където и да е).
                За реванширане бих ти преложил като дойдеш във Варна, въпросната сума да я изядем в някоя кръчма.

Извинявам се още веднъж на колегата, най-вече за загубеното време (че то е най-ценно).
                Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

Мисля, че няма конфликт. Нормално е дъното да работи в един момент и после да спре - било заради промени в температурите, било заради промени в околния хардуер (процесор, памети, захранване), било защото му е дошъл ред.

Тук майстора го посъветвахме да връща дъното - ако е контактувал с теб по въпроса, е едно, а ако просто е решил да се пробва с поялника - съвсем друго. Обсъждали ли сте връщане срещу пари?

Коментар

А едно от неприятните свойства на тия кондензатори е че стареят и като не работят. Дори никой да не е ползвал дъното, пак са си стареели. Вероятно с другото захранване някак се е крепило, а с новото не е пожелало. Дори нови дъна вършат тия номера.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• До: Подути кондензатори на дъно - има ли значение?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      Мисля, че няма конфликт. Нормално е дъното да работи в един момент и после да спре - било заради промени в температурите, било заради промени в околния хардуер (процесор, памети, захранване), било защото му е дошъл ред.

Тук майстора го посъветвахме да връща дъното - ако е контактувал с теб по въпроса, е едно, а ако просто е решил да се пробва с поялника - съвсем друго. Обсъждали ли сте връщане срещу пари?
                      Последно ме пита за един диск но не е споменавал за въпросния проблем. Тази тема не я бях виждал до вчера. Найстина ми е крайно неприятно от тази ситуация, че колегата си е отворил доста работа (и не само той).
                      По принцип съм се сблъсквал с такива кондензатори но винаги е било на доста стари машини. Моята десктоп машина е с поне 2-3 години по-стара и не е изключван сигурно от миналия век и сега гледам че няма нито един мръднал кондензатор. За това и не съм обърнал внимание на въпросното дъно, още повече както казах поне половин час съм го пробвал (и не даде никакъв признак за нестабилност).
                      Предложението за реванш в някоя кръчма си важи и е напълно сериозно
                      Kawasaki 125KX 1991 -> KTM 520 EXC 2001 -> КТМ 525 SX + SM 2005 -> KTM 200 EXC 2007

Коментар

• До: Подути кондензатори на дъно - има ли значение?

Баце, то и на снимките ти се вижда, че кондензаторите са нацепени.... Не ми се вярва който и да е, имащ бегла представа от електротехника, да сметне това за нормално. Както и да е, важното е, че дъното тръгна.
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X