Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гледане на HD формат на PC - какъв player?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Гледане на HD формат на PC - какъв player?

Първоначално публикуван от misho_cg Преглед на мнение
    На 2 Гхз Целерон става в службата, с някакво интегрирано видо Унихром, За целта се сваля Мплайер компилиран за Уиндоус , има и накакво ГУИ SMPlayer, свалят се кодеците и се разархивират в директорията codecks на MPlayer, после почва яко чоплене по настройките, докато се свали натоварването на процесора под 90%

http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html

това е най добрия плейър писан някога. В момента го плзвам като основен под MAC OSX 10.62 snow leopard на мойто ПЦ
    Някой ползва ли това, изглежда най-обещаващо. Търся работеща за WinXP дистрибуция. Пробвах 5. Само това тръгна, ама субттитрите - на маймуница. Писах на дълго и широко, ама форумът се чупи и на 2 пъти си изгубих писанията.

Коментар

mplayer сам ползвал с години докато бях с по слаба кошница - проблема с субтитрите се оправя като добавиш в mplayer.conf subcp cp1251 или да добавиш в командния ред съответно -subcp 1251
      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
        mplayer сам ползвал с години докато бях с по слаба кошница - проблема с субтитрите се оправя като добавиш в mplayer.conf subcp cp1251 или да добавиш в командния ред съответно -subcp 1251
        subcp = cp1251
        Това е работещата команда. Имаш черпня, да си жив и здрав! Снощи бая време се пулих по хелповете, ама са толкова огромни, че чак не можах да се оправя.
        Обаче греда, засега няма плеър да се оправя с тая конфигурация.

Коментар

• Re: Гледане на HD формат на PC - какъв player?

mplayer го ползвам под линукс и си работи безгрижно, но си е малко линукс работа един милион настройки и опции, аз го ползвам основно от команден ред за взимане на информаци и тъмбнейли от видео файлове - дали има бъгове, ами има си

Пробвай да го настроиш на утф-8 - отвори субтитрите в нотепад + например и ги конвертирай и тях.

Коментар

Субтитрите си тръгнаха безгрижно (благодарение на persuader). Не му стига ресурс да търкаля филмите като са HD, и то само няколко от тях не ще. Пъна се като магаре на мост, че заради 5 филма не ми се хвърля щайгата, за всичко друго върши работа. Май имам PCI-E слот, ще търся нещо с CUDA или DXVA.

Коментар

• Re: Гледане на HD формат на PC - какъв player?

Е то вече без ресурс няма как да стане, освен през видео картата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X