Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Флашка - проблем.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Флашка - проблем.

Мерси много !

Коментар

между другото, относно на ваденето на флашките "в движение", тоест без да се ползува сейф ремув. Може, но задължително проверете настройките на ОС - кеширането върху флаша трябва да е забранено! Write-ahead или нещо такова се водеше.
      Достъпа до флаша е мъничко по-бавен, но пък няма проблем просто да го издърпате от USB порта, когато вече не ви трябва.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

"Ваденето в движение" по принцип е проблем предимно за работа с Win2000. Без указания в горния пост начин - губи се всичко, което е копирано след започване на работа с флашката, старото съдържание остава.
        Публикувайте отговор

Коментар

Не съм съвсем съгласен. Освен кеширането, има и тъй нареченият "отложен запис" (delayed write). Казваш на файла да се копира, той казва - копирах се а в същото време копирането продължава на заден план. Прекъсването на процеса също е потенциален проблем. Та, вадете флашките по правилния начин. Два клика повече едва ли ще омаломощят някого.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Той това е проблемният кеш - на запис. На четене колкото и да кешваш, проблем няма.

Коментар

Кеша при запис на флашка е също като - тука има, тука нема и някой в (малкия и мекия) е приложил алгоритмите за работа с локалните устройства и при USB а това се отнася и за дисковите устройства.
              Знам, че не съм цвете за мирисане, и характера ми не е златен, ма вчера една черна котка кат ми напрай път и си плю три пъти през рамото, зех да се замислям!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X