Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Windows 7 на нотбук

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Windows 7 на нотбук

всъщност добре "пипната" 7 ца се държи почти като Екс пи за да сме честни. все пак Екс пи про си е за предпочитане . тука целия проблем е във скоростта на "запис" на евтините ССД. 7 цата компенсира доста недостатъци на Екс пи то в това отношение. ама за да съм честен аз на лаптопа със ССД съм със ХП про (разбира се със ФлашФайър и без антивирусна и е "оса") и Убунту Ремикс де (ама пак ме отказва тоя Линукс). а на нормалния лаптоп (със връткащ се ) хард съм със лицензирана 7 ца. и взе да ми харесва....;-) а ПЦ то със седмица инсталирана отдавна като излезе от любопитство. ама съм си твърд закостенял фен на Екс Пи Про. пробвах и 7 цата на ССД то.по-добре пише.ама си гълта повече ресурси и място. и някой настройки са ограничени (което за мен е огромен минус).само драйвърите му ми харесват повече.което пък не е кой знае какво при положение , че за някой хардуери е проблем даже да се ръннат и на "компатабъл" режим. а и 7 цата си е Екс пи уж ;-). ама старата изпитана ОС си бие все още. или сме традиционалисти (хаха) ?
    и все пак Екс Пи про със ФлашФайър бие по бенчмарк 7 цата де! и то в земята. без ФлашФайър 7 цата е по-бърза от ЕксПи на ССД...... труден избор......
    Последно редактирано от Tony33; 27-12-09, 02:00.
    висете отпуснато

Коментар

Проблема не ми е толкова скоростта колкото мястото. SSD-то сигурно ще го сменя и тогава това РС ще стане като самолет но пак ще остане ограничено като място.

Намерих ХР lite ама демо. Другото е за пари. Доста работи маха ама не знам дали ги трие да освободи място или просто ги маха от участие в играта.

ХР-то при инсталиране оставя една идиотска директория с файлове от процеса на инсталиране но не помня коя беше да я разкарам. Намаляване на обема ми е зора.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Имам една окълцана Виста, дето е 2 пъти по-бърза от ХР-то. По спомен май искаше 1-2 ГБ максимум за инсталация, но не знам как да ти я пратя, а и не помня от къде съм я свалял...
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Надявах се Вистата да я пропусна. Немам нерви пак да се уча.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Не е болка за умиране... Малко по-различни картинки и подредба на менюто иначе, Джамовете са си 'се Джамове...
            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
            Неизвестен мъдрец

Коментар

Как инсталираш 7-цата.
              Пробвал ли си Home premium с Windows7-USB-DVD-tool.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                ...Намерих ХР lite ама демо. Другото е за пари. Доста работи маха ама не знам дали ги трие да освободи място или просто ги маха от участие в играта.

ХР-то при инсталиране оставя една идиотска директория с файлове от процеса на инсталиране но не помня коя беше да я разкарам. Намаляване на обема ми е зора.
                Премахва файловете от диска.
                Правилното изписване е "XPlite". И аз съм го объркал по-горе. Тук споменават нещо за твоя проблем. Ако линкът не работи, ползвай търсачката на същото място. Внимателно прегледай материала, за да няма изненади!
                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Искам да сложа Уин7 на нотбука. Има ли начин да стане на диск 4Гб. Компа е Ееее с 20Gb SSD разделено 4+16 и 1.6GHz INTEL ATOM процесор. Партишъна 4 може ли да поеме уин7. Трябва ми максимално подстриган.
                  Това ще се впише идеално в 4-те гб

Коментар

Благодаря на всички за помощта. Утре почвам експериментите и ще докладвам. Ако някой може да си пусне ХРlite демото и да каже какво може да се махне от системите без да се прецакат флашки, УСБ и комуникации ще съм благодарен. Игрите и общите работи сам ще си ги подстрижа.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря на всички за помощта. Утре почвам експериментите и ще докладвам. Ако някой може да си пусне ХРlite демото и да каже какво може да се махне от системите без да се прецакат флашки, УСБ и комуникации ще съм благодарен. Игрите и общите работи сам ще си ги подстрижа.
                      Аз открай време го ползвам. Нищо не съм успял да прецакам. Единствено трябва да се внимава какво се маха. Програмата дава кратки указания кой компонент за какво служи. Ако компонента се използва от други компоненти, предупреждава. Всичко махнато може да се сложи по обратния ред. Естествено за добавянето на премахнати компоненти, ще ти трябва инсталационния диск.
                      И защо държиш на демото? Виж за работеща версия. Демото имаше някаква ограничения във функционалността ако програмата не е регистрирана.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                        ...И защо държиш на демото? Виж за работеща версия. Демото имаше някаква ограничения във функционалността ако програмата не е регистрирана.
                        $40 е разликата и трябва да го чакам. Търся нещо за бедни. Иначе демото маха това което можеш да си махнеш сам от сетинга на уиндоуса. За другите наща ти показва една комбинация от три пръста...
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

$40 е разликата и трябва да го чакам. Търся нещо за бедни. Иначе демото маха това което можеш да си махнеш сам от сетинга на уиндоуса. За другите наща ти показва една комбинация от три пръста...
                          По-горе съм дал един работещ линк. Не е ли достатъчен?

И коментаторите...

Коментар

Линка горе не е за лаици. Не ми била добре сетната огнената стена, рутера бил нам как-си и пр. а аз стена нямам и рутер също. Ама кво да права като не ставам за хакер. Ще изчакам някой познат да ми го свали. Не е спешно.

ПП бе аз ако разбирах от такива сложни линкове щях да си свърша работа без вас...
                            Вальо. О888 557Ч7Ч
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Линка горе не е за лаици. Не ми била добре сетната огнената стена, рутера бил нам как-си и пр. а аз стена нямам и рутер също. Ама кво да права като не ставам за хакер. Ще изчакам някой познат да ми го свали. Не е спешно.
                              Ето и друг линк към портативна версия работеща без инсталация ето тук

Коментар

Влагодаря. Вече се намериха добри хора и си имам всичко.

Благодаря още веднъж на замесените.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X