Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Линукс и фотошоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Линукс и фотошоп

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Вярно, възможността да пускаш тежките неща на съседната машина е хубаво нещо, но никой нормален човек не го ползва
    Офтопик, ама...

Еееее, как да не се ползва?! От години винаги имам поне няколко графични приложения от отдалечени машини или локалната виртуална, пуснати на Х сървъра стартиран под уиндоус. Невероятно удобство за ОС предназначена за сървъри. Просто още по дизайн не е предназначена за десктоп и всякакви опити в тази насока се увенчават само с частичен успех.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

До: Линукс и фотошоп

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      Офтопик, ама...

Еееее, как да не се ползва?! От години винаги имам ...
      Нормалните хора, казах. Не аз и ти.

п.с. нищо си му няма на ОС-а и за десктоп, проблемите са изцяло в графичния стек. И в тежкия традиционализъм, разбира се. Обществото на отворения код по отношение на тежкото наследство е по-тромаво и от Windows.

Самият Линус е казал - предпочитаме еволюционните промени. А там (в Хикса) си требе революция. Имам предвид, революция от мащаба на Mac OS 9 => Mac OS X. Те смениха базата (беше си и ред, няма какво да се лъжем), а ГНУ/Линукс трябва да смени доста от надстройката (не е истина, от кога и е ред).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X