Обява

Свий
Няма добавени обяви.

8e2c6t.exe -Процес или вирус?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 8e2c6t.exe -Процес или вирус?

А бе вие спецовете я пишете, че и други имаме ядове с гадини
    Последно редактирано от kokoff; 24-08-09, 22:18. Причина: правопис
    Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
      А бе вие спецовете я пишете, че и други имаме ядове с гадини
      Избери сам: Линукс или Мак. След кратко свикване, животът става песен.

Друг вариант: Windows, всеки месец ъпдейти, ползване на потребителски акаунт без никакви излишни права, нормален браузър (Firefox, Opera, Safari) с неговите си ъпдейти. Изхвърляне на всякакви програми, които искат администраторски права. Никакви антивируси. Е, след кратко свикване, пак става песен. Лошото е, че подчертаните точки не винаги са лесни.

Антивирусите останаха в 2000г. И за добро.

Коментар

лошото е че да я дочакаш тая песен и вече ти се отщяло да чакаш по някога...... просто и тук си важи че идеални неща няма..... каквото и да е си трябва познаване или познат който отвреме да време да ''пипа'' това онова. мен напримерно не ме урежда да се лишавам от някой хардуерни екстри за да нямам вируси и да пиша скриптове по цял ден..... е някой не ги дразни че не им светел уайрлеса или не бил добър звука или други такива бъгчета на алтернативните ОС и за да си реша проблема трябва да пиша като луд...... знам ли не харесвам и ''прозореца'' ама си е по ''юзър френдли'' пък и алтернативите зеха да стават съизмеримо тежки и бъгави. и ми омръзна да съм със по няколко оперативни системи и да стартирам според какво ще ми трябва..... ами няма пълно спокойствие.поробиха ни.......;-)
        висете отпуснато

Коментар

Човече качи си Kaspersky! Ползвам я с години...взимаш кога от нета,има много,има и кей генератори! Все едно си си я платил и работи без проблем!

Коментар

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение
            лошото е че да я дочакаш тая песен и вече ти се отщяло да чакаш по някога...... просто и тук си важи че идеални неща няма..... каквото и да е си трябва познаване или познат който отвреме да време да ''пипа'' това онова. мен напримерно не ме урежда да се лишавам от някой хардуерни екстри за да нямам вируси и да пиша скриптове по цял ден..... е някой не ги дразни че не им светел уайрлеса или не бил добър звука или други такива бъгчета на алтернативните ОС и за да си реша проблема трябва да пиша като луд...... знам ли не харесвам и ''прозореца'' ама си е по ''юзър френдли'' пък и алтернативите зеха да стават съизмеримо тежки и бъгави. и ми омръзна да съм със по няколко оперативни системи и да стартирам според какво ще ми трябва..... ами няма пълно спокойствие.поробиха ни.......;-)
            То си има закон за пълното щастие, и тука е така. Но поне по двата начина, споменати по-горе, напълно изчезват заразите. Иначе все намира какво да не работи, навсякъде. Въпросът е да "не работи" по добрия, честен, стар начин.

Коментар

Ей ви да четете, хората са го написали, ако и на руски език. http://vicarnik.com/Vic.jsp?id=2354

Коментар

мерси за линка екстра е! ама ние му решихме проблема с Ф секюр. даже няма виц за него хахах. верно е че пълно щастие няма. много си прав за ''добрия стар честен начин''. просто тоя шпионаж отвсякъде да знаят всичко за нас взе да ми писва съвсем.... ходи се пробвай да обясниш на някой защо има такива ''безплатни'' неща като скайп и фейсбуук..... и си мислят че е много готино да има ''фейсдетекшън'' софтуер и да те разпознават автоматично по снимките.... а като кандидатсваш за работа и ония видят някъде из нета как си се натряскал на някое парти пък иди се чуди що не те 'зимат.... абе матрицата още я мислят за фантастичен филм повечето хора..... ;-).
                висете отпуснато

Коментар

Първоначално публикуван от georgi86 Преглед на мнение
                  Човече качи си Kaspersky! Ползвам я с години...взимаш кога от нета,има много,има и кей генератори! Все едно си си я платил и работи без проблем!
                  Повечето кейгени на кашпировския са бъкани с буби.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X