В task manager-а случайно откривам процес - 8e2c6t.exe такъв не съм виждал до момента, та се чудя процес ли е наистина или вирус и е ако е вирус с какво се лекува !Чичко гугъл не ми дава никаква информация за 8e2c6t.exe
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
8e2c6t.exe -Процес или вирус?
Свий
X
-
До: 8e2c6t.exe -Процес или вирус?
не вярвам да е процес от windows
аз ползвам Process explorer http://technet.microsoft.com/en-us/s.../bb896653.aspx за повече информация за стартираните процеси
-
Ако е вирус ( а то най-вероятно е), и да го изтриеш, нишо няма да се промени, само ще се смени името на .exe-то. Не помня кой точно беше вируса, който ги създава тия exe-та, но има 2-3 заразени файла, с нормални (уж) имена, които на практика генерират ей тая измишльотина, дето ти е в task manager-а.
Доста антивирусни не го хващат това, не знам защо, макар, че не е ново. Ако не намериш с какво да го лекуваш - яко ръчкане в system и system32, мисля, че удряше и двете папки, но не помня вече.
А, и си изчисти темпа, понякога бацила е тъпа версия и си стои само тамО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнениеВ task manager-а случайно откривам процес - 8e2c6t.exe такъв не съм виждал до момента, та се чудя процес ли е наистина или вирус и е ако е вирус с какво се лекува !Чичко гугъл не ми дава никаква информация за 8e2c6t.exe
зипни го и пращай на help@lekarstvo.comбайо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Спрях този процес всичко продължи нормално ...
Откривам два файла с подобно име
8E2C6T.EXE-096DFFDF.pf
8E2C6T.EXE-2ABC913B.pf
лошото е че се намират в C:\WINDOWS\Prefetch ..и ако не са вируси
изтриването им може ли да съсипе WINDOWS-аhttps://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc
Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.
Коментар
-
Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнениеСпрях този процес всичко продължи нормално ...
Ако не инсталирай си Аваст, за домашна употреба е безплатна, пращат ти кода за отключване по мейла след регистрация.LZ1RED
Коментар
-
Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнениеСпрях този процес всичко продължи нормално ...
Откривам два файла с подобно име
8E2C6T.EXE-096DFFDF.pf
8E2C6T.EXE-2ABC913B.pf
лошото е че се намират в C:\WINDOWS\Prefetch ..и ако не са вируси
изтриването им може ли да съсипе WINDOWS-аО879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от redair Преглед на мнениеАко не инсталирай си Аваст, за домашна употреба е безплатна...
Опитах да инсталирам Avast и вместо думи и букви излизат купища въпросителни. И после пак величайте кирилицата.
Подадох да свали версията на английски - същите въпросителни! К'во става?Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеКакви са тези безплатни програми? Намира куп грешки. Задаваш команда да ги поправи и започва да ти иска пари!
Опитах да инсталирам Avast и вместо думи и букви излизат купища въпросителни. И после пак величайте кирилицата.
Подадох да свали версията на английски - същите въпросителни! К'во става?
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеКакви са тези безплатни програми? Намира куп грешки. Задаваш команда да ги поправи и започва да ти иска пари!
Подадох да свали версията на английски - същите въпросителни! К'во става?
Колега , потърси ме на скайпа: sotirov68 и ше ти пратя един NOD32 с фикс за ъпдейти до 2050 година. За мен това е най-истинският антивирус , който не досажда и си върши работата. Ползвам го от над две години.
Поздрави
ПП: Същото важи и за автора на темата , ако го интересува...Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Estranged Преглед на мнениеОт контрол панел - regional ang language options избери bulgarian от трите падащи менюта и рестартирай. Ами сега?
в Languages, Details, Advanced: Advance support ... и така нататък.
Като му я нама чавката, половината неща пак са на маймуница. Много хора затова и използуват недоразумението ФлксТайп (леле, това го мразя яко), щото я пропускат тая чавка, а не трябва.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от juST Преглед на мнениеМного странно какъв е тоя вирус дето го има като процес в таск мениджъра o.O
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар