Първоначално публикуван от ittso
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на оригинален и евтин Windows 10 Pro, за стар лаптоп
Свий
X
-
Ъхъм, и после ти изписва "Нашата програма вече не поддържа вашата версия на Уиндоус
И когато решиш да стартираш самия лаптоп, може да отидеш и да си изпиеш кафето преди да спрат да се разхождат въртящите се кръгчета по екрана 

Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
-
Вероятно ще прозвучи като коледна магия, но документ написан на Уърд 98 визуално е неразличим от документ написан на Уърд 2098.
Коментар
-
...и като трябва да отвориш доумент, писан на Уърд 2098 с Уърд 98, разбираш че няма никаква магия, ми козата си сака пръч.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВероятно ще прозвучи като коледна магия, но документ написан на Уърд 98 визуално е неразличим от документ написан на Уърд 2098.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- 1 like
Коментар
-
Я да ви разсея малко от кавгата
То темата приключи по същество , ама да ми дадете акъл .
Някакъв ъпдейт ми извади син екран . Ресторнах до преди 10-а дена работи , ама пак се ъпдейтна говното. Ресторнах пак , спрях нета , спрях ъпдейтите , затрих ъпдейтите от последната седмица и за сега работи .
Дайте акъл как да разбра кой точно ъпдейт ми чупи джама ?Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!
A1+
Коментар
-
Разрових се и попаднах на това инфо: За Windows 10 - aктуализацията KB4528760 е важна за уязвимости и сигурност но и причинява срив при изтегляне и води до появата на „син екран на смъртта”.Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнениеЯ да ви разсея малко от кавгата
То темата приключи по същество , ама да ми дадете акъл .
Някакъв ъпдейт ми извади син екран . Ресторнах до преди 10-а дена работи , ама пак се ъпдейтна говното. Ресторнах пак , спрях нета , спрях ъпдейтите , затрих ъпдейтите от последната седмица и за сега работи .
Дайте акъл как да разбра кой точно ъпдейт ми чупи джама ?
Та погледни дали имаш такъв ъпдейт KB4528760 и махни отметката.
Коментар
-
Да попитам за Windows 11 Pro на моя си лаптоп, за в бъдеще при покупка на нов лаптоп с Windows, за да използвам моя си акаунт, трябва ли да съм свързан задължително с OneDrive?
Аз съм го премахнал и не съм обвързал текущия ми акаунт с Windows 11 Pro с OneDrive?
Коментар
-
Питането ми е породено от факта, че когато инсталирах Windows-a на двата стари лаптопа, и на двата не искаха да приемат моя съществуващ акаунт, все ми изписва че било заето, трябвало нов имейл адрес, та затова се сетих да попитам какво трябва да направя, за да ме приема с моя си акаунт при нов лаптоп, съгласете че не удачно да си правя всеки път нов имейл адрес, за да ме впишат като нов акаунт при всеки един нов лаптоп който купя за в бъдеще живи и здрави?Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнениеДа попитам за Windows 11 Pro на моя си лаптоп, за в бъдеще при покупка на нов лаптоп с Windows, за да използвам моя си акаунт, трябва ли да съм свързан задължително с OneDrive?
Аз съм го премахнал и не съм обвързал текущия ми акаунт с Windows 11 Pro с OneDrive?
Искам да стане така както е при смартфоните, всичката ми информация, снимки, контакти, настройки, приложения и т.н. са обвързани с моя си акаунт, като при всеки един нов смартфон който купя, просто си въвеждам моя акаунт и всичко се синхронизира, при Windows-a как става работата, ако не друго, поне само акаунта да ми се запазва без нищо друго?Последно редактирано от Еделвайс; 21-12-22, 20:37.
Коментар
-
Еделвайс прекалено много мнения, голяма част некомпетентни или от домашни факири. Никой да не се обижда, всеки с екпертизата си.
Мойте две думи: този лаптоп е по-мощен от 40% от новите в магазинната мрежа на цена до 1000 лв. Не го сменяй.
Разликата в цената на Windows-a е описана многократно, при всеки продавач. Основната е, че "евтините", можеш да ги инсталираш само един път (легално), което тебе те устройва.
Решение: купувам ти едно SSD, слагам ти лицензиран Windows 10 Pro и каквото е нужно и се виждаме, за да го монтирам в лаптоп-а. Ако прецениш - лични.;-)
Grand Cherokee I - 5.2 - супер беше!
нула 999 нула 3 нула 9 нула 3
- 2 likes
Коментар
-
16 годишния лаптоп няма как да е по-производителен, от повечето евтини нови лаптопи. Отдавна е морално остарял. Лично аз бих му шляпнАл един лайнукс, ако няма нещо силно обвързващо с линдолса. Интерфейса му най-вероятно е на SATAII, та на SSD може и да живне мааалко, в сравнение с диска...
-
Със SSD ще живне МНОГО. Точно същото упражнение лично съм го правил 5-6 лаптопа на приятели core 2 duo си е доволно приличен процесор за непретенциозни ширпотребски дейности. И в момента на пазара има много сравними, че дори и по-бавни нови. Разликата е че новите харчат много по-малко ток и са по-компактни.
-
Благодаря за жеста, но не е необходимо, HP-ProBook, наистина си върви прилично, да не кажа голяма дума много добре и учудващо бързо, колкото до Леновото - 16 годишния лаптоп за който предлагаш да инсталираме SSD-диск, там се заиграх за спорта и за тръпката да подкарам 10-ката, изпитах голямо удовлетворение и кеф като успях го подкарам и тръгнаПървоначално публикуван от ikristiqn Преглед на мнениеЕделвайс прекалено много мнения, голяма част некомпетентни или от домашни факири. Никой да не се обижда, всеки с екпертизата си.
Мойте две думи: този лаптоп е по-мощен от 40% от новите в магазинната мрежа на цена до 1000 лв. Не го сменяй.
Разликата в цената на Windows-a е описана многократно, при всеки продавач. Основната е, че "евтините", можеш да ги инсталираш само един път (легално), което тебе те устройва.
Решение: купувам ти едно SSD, слагам ти лицензиран Windows 10 Pro и каквото е нужно и се виждаме, за да го монтирам в лаптоп-а. Ако прецениш - лични.
Леновото реших да го използвам за архив, качих на него от другите два лаптопа, всичките ни семейни снимки и видео, винаги е хубаво да имаш един и същ архив на колкото се може повече места, техника е и ако единия се прецака, поне имам алтернативи.
Още веднъж благодаря все пак за жеста, весели Коледни и Новогодишни празници!
Последно редактирано от Еделвайс; 22-12-22, 11:35.
Коментар
-
Коментар
-
Ами хайде да го похваля. Макар и да си признавам, че ми е трудно да оценя резултата. Общо взето нещата са по-скоро досадни - next --> next --> next --> ok и има работеща дограма.
Трудното идва след това, но и без това почти никой не се занимава с него...
Коментар
-
Ами напъни се маааалко и прояви въображение, импровизирай, то така лесно не става....Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение.....Макар и да си признавам, че ми е трудно да оценя резултата. ..
Търпението е добродетел. Всяко нещо с времето си. Едно по едно. Хубавите неща стават бавно, бързането е срам за майстОра...Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение....Общо взето нещата са по-скоро досадни - next --> next --> next --> ok и има работеща дограма.
Трудното идва след това...
Главното е, че колегата има напредък и развитие.-Чем занимаетесь по жизни?
-Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.
Коментар
-
Да отметна още една точка, частта с интернет пазаруването, заради което отнесох сума ти критики от вас заради недоверието ми към такива плащания
, та ето какво направих за мое собствено успокоение и решение:
Изкарах си втора сметка с дебитна карта Visa, която ще си стои празна, като при интернет плащания, ще влизам към онлайн банкиране от там отивам на превод между собствени сметки, от там ще захранвам от основната ми дебитна карта към втората дебитна карта Visa, с точната сума за дадения продукт при интернет плащане, така и да стане някакъв фал, в най-лошия случай ще изгоря само със съответната захранена сума за дадения онлайн продукт, та така ще ми е по-спокойно, доволен съм че си намерих решение което да ме устройва на мен лично като спокойствие при бъдещо интернет пазаруване
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар