Обява

Свий
Няма добавени обяви.

firefox не помни паролите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: firefox не помни паролите?

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
    Колеги така и така темата е за мозилата , може ли да попитам как да направя на нея таблица от квадрачета за сайтове в тях ,старата верся бе много лесно , свалих новата и не може,ще съм много благодарен за помоща предварително.
    Не съм много сигурен, че разбирам добре какво питаш, но дали не се бъркаш с Opera?
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

И нещо което май не е споменато в темата.
      Tools --> Options --> Privacy --> Private Data --> Settings - виж дали не е зададено при излизане да изтрива кукитата и паролите. При мен лисицата е на английски, ще трябва да потърсите как са преведени менютата на български.

Прикачени файлове
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

абе по нагоре го бех написал като лични данни и хистори таа страница ама ти го направи много по-добре. и аз това виках да провери. ама като си чета и сам не мога да се разбера :-) та много добър и нагледен пост направи. ей от тук е точно... и аз нямам идея как е на бг преведено и затова го писах на лични данни.
        висете отпуснато

Коментар

Taка,вариант за решаване на проблем с деинсталация - Използва се Your Uninstaller! 2008,който тотално изчиства и от хард и от регистартура абсолютбо всичко.С него съм махал,не премахваеми програми.А в контроп панела,ADD/REMOVE programs, е сложено само за забавление.
          Your Uninstaller! 2008 е универсален чистач.Пробван е върху мозилата на съсед с подобен проблем, (оставаше опашки в регистратурата), след деинсталацията и новата инсталация,всичко си беше перфектно.
          Пътят е целта.

Коментар

аз за това съм си туикнал "прозореца" да не помни нищо никъде(доколкото може де). пробвал съм и спорните туикове и за пореден път съм се убедил как софтуерните компании ни правят на балъци.... :-). всяко действие си има противодействие ;-) даже последната ми мания е да настроя да вървят секви неща на един от тези нетбууци със евтините ССД на които твърдят че нищо не върви и заради атома и чипсета и се убеждавам че всичко е въпрос на добър контрол върху качения софтуер. просто тия компании ни направиха роби вече.... или се пробват де.... стига да ви се занимава може да се спестяват много пари от хардуер чрез оптимална потдръжка на софтуера. малко спам май стана ;-)
            висете отпуснато

Коментар

Ако си мислите че истинските настройки на Моцилата се правят от стандартните настройки то жестоко се лъжите, за тези от вас които наистина искат да "туикнат" браузера си то вземете и напишете about:config в адресното поле и се забавлявайте (само внимателно че може да се скапе всичко). Eто малко оптимизацийки за тестване
              http://lifehacker.com/software/firef...aks-209941.php
              http://lifehacker.com/5041335/useful...uration-tweaks

Коментар

е отдавна пипаме там ;-). и туиковете работят.....
                висете отпуснато

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X