Обява

Свий
Няма добавени обяви.

firefox не помни паролите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• firefox не помни паролите?

От известно време,не ми помни никакви никове и пароли във никакви сайтове

Смених мозилата с най-новата версия-пак същата работа...
    Гледам,има отметка там дето пише помнене на пароли,ама...
    някой ако има идея къде и какво да барна,да казва....че да не барна целия комп през терасата
    Да не зависиш от "Органи" в България....

До: firefox не помни паролите?

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
    От известно време,не ми помни никакви никове и пароли във никакви сайтове

Смених мозилата с най-новата версия-пак същата работа...
    Гледам,има отметка там дето пише помнене на пароли,ама...
    някой ако има идея къде и какво да барна,да казва....че да не барна целия комп през терасата
    Като я сменя изтри ли я тотално или я записа върху старата? Изтрий всичко свързано с Мозилата и си я изтегли наново. Сложи си отметката да помни паролите и би трябвало да се оправи.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Като я сменя изтри ли я тотално или я записа върху старата? Изтрий всичко свързано с Мозилата и си я изтегли наново. Сложи си отметката да помни паролите и би трябвало да се оправи.
      Ами изтрих я старата нацяло...освен пак да пробвам

Всъщност,неиска да ме пуща автоматично със всяко посещение,иначе,като започна да си въвеждам ника,ми го изкарва,и паролата си излиза....ама трябва да въвеждам вссеки път...

дали го обясних...

Коментар

Влез в TOOLS ->OPTIONS->SECURITY -> и слагаш отметка на Remember pasword for sites
        Виж също така,в Exceptions,дали нямаш сайтове,на които е забранено да помнят пароли.Ако е така,имаш долу дясно на прозорчето - remove all
        Успех
        Пътят е целта.

Коментар

Обясни го, да.
          Влизаш в настойките на Лисицата, оттам в "Лични данни" (катинар с забранителен знак). В полето с курабийките имаш два бутона. Цъкаш на бутона "Изключения" и си въвеждаш всички сайтове, в които искаш да влизаш автоматично. И естествено в сайтовете си отмяташ с тикче, че искаш да те помни.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
            Влез в TOOLS ->OPTIONS->SECURITY -> и слагаш отметка на Remember pasword for sites
            Виж също така,в Exceptions,дали нямаш сайтове,на които е забранено да помнят пароли.Ако е така,имаш долу дясно на прозорчето - remove all
            Успех
            Колега, ако четете внимателно ще видите, че колегата вече си е сложил отметката да помни паролите.
            Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
            Обясни го, да.
            Влизаш в настойките на Лисицата, оттам в "Лични данни" (катинар с забранителен знак). В полето с курабийките имаш два бутона. Цъкаш на бутона "Изключения" и си въвеждаш всички сайтове, в които искаш да влизаш автоматично. И естествено в сайтовете си отмяташ с тикче, че искаш да те помни.
            Грешка! Катинарчето не е на "Лични данни" , а на "Сигурност". Става дума за Firefox версия 3.5.2.

Колега FBravo, като си инсталирате новата Мозила, направете настройките си в
            "Сигурност" така:

Последно редактирано от Тихомир; 13-08-09, 16:35.

Коментар

много добре ама не е нито едно от гореизброените. това си е бъг на мозила. трябва си преинсталация. ама след деинсталацията отиваш във юзър и намираш апликейшън дата фолдера, в него намираш мозила фолдъра и го триеш. губиш си вси4ки буукмаркс и настройки така (ама буукмарковете може да ги съхраниш отделно и да си ги адднеш после). ако не изтриеш тоя апликейшън фолдер новата инсталация си го адва и си тръгва по стария начин. иначе си караш като мен и си цъкаш без да влиза автоматично.... което е по-принцип правилния начин.или пробвай все пак да не си чекнал да ти трие личните данни и хисторито (то е отделна опция която не трие и запомнените пароли) след всеки рестарт.... само да те предупредя че ако имаш някакви сертификати качени на браузъра така както ти казавам и те изхвърчат и трее ги качваш пак. ти си прецени. успех.а на мен по някога ми работи тая функция и със спряна история а по някога не..... ама по добре без история...... а понякога не работи и със история включена.,,,,
              Последно редактирано от Tony33; 14-08-09, 00:09.
              висете отпуснато

Коментар

Колега, ако четете внимателно ще видите, че колегата вече си е сложил отметката да помни паролите.
                Чета внимателно Основно идеята е ми е да се стигне до:
                А това ,че бъг,не знаех,при мен го няма
                Пътят е целта.

Коментар

Колеги така и така темата е за мозилата , може ли да попитам как да направя на нея таблица от квадрачета за сайтове в тях ,старата верся бе много лесно , свалих новата и не може,ще съм много благодарен за помоща предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от dhx Преглед на мнение
                    много добре ама не е нито едно от гореизброените. това си е бъг на мозила. трябва си преинсталация. ама след деинсталацията отиваш във юзър и намираш апликейшън дата фолдера, в него намираш мозила фолдъра и го триеш. губиш си вси4ки буукмаркс и настройки така (ама буукмарковете може да ги съхраниш отделно и да си ги адднеш после). ако не изтриеш тоя апликейшън фолдер новата инсталация си го адва и си тръгва по стария начин. иначе си караш като мен и си цъкаш без да влиза автоматично.... което е по-принцип правилния начин.или пробвай все пак да не си чекнал да ти трие личните данни и хисторито (то е отделна опция която не трие и запомнените пароли) след всеки рестарт.... само да те предупредя че ако имаш някакви сертификати качени на браузъра така както ти казавам и те изхвърчат и трее ги качваш пак. ти си прецени. успех.а на мен по някога ми работи тая функция и със спряна история а по някога не..... ама по добре без история...... а понякога не работи и със история включена.,,,,
                    Значи, точно същия проблем като на колегата го имах преди 3-4 месеца. Изтрих всички файлове на мозилата и я инсталирах наново и се оправи. Не съм си играл да местя буукмарковете и да трия апликейшън фолдъра защото не знаех че трябва. Но и без да правя това проблема се оправи. А че е бъг на мозилката съм повече от съгласен.

Коментар

Значи, точно същия проблем като на колегата го имах преди 3-4 месеца. Изтрих всички файлове на мозилата и я инсталирах наново и се оправи. Не съм си играл да местя буукмарковете и да трия апликейшън фолдъра защото не знаех че трябва. Но и без да правя това проблема се оправи. А че е бъг на мозилката съм повече от съгласен.
                      Значи,китайски неразбирам
                      Моя комп е на Български....
                      аз направих така: влязох в ц-програми-и там папката мозила я изтрих цялата,после инсталирах новата версия,и пак същото...

апликейшъни и буукмаркове ненамирам....само да ги набараам

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                        Значи,китайски неразбирам
                        Моя комп е на Български....
                        аз направих така: влязох в ц-програми-и там папката мозила я изтрих цялата,после инсталирах новата версия,и пак същото...

апликейшъни и буукмаркове ненамирам....само да ги набараам
                        А от контрол панела изтри ли я? Или пропусна? Ако си я изтрил само от C/Program files , а си забравили да я изтриеш и от контрол панела все едно нищо не си изтрил.

Коментар

А от контрол панела изтри ли я? Или пропусна? Ако си я изтрил само от C/Program files , а си забравили да я изтриеш и от контрол панела все едно нищо не си изтрил.
                          Ами,като я изтрих,после я търсих да я наритам и от контрол панела-добавяне и премахване...,обаче я намаше там

Коментар

Това са с Aplication папката в нея се съхраняват данните за текущия профил на моцилата както и отметките за даден потребител настройки на самата Моцила както и съответните запомнени пароли на различните сайтове. Повече инфо има тук http://support.mozilla.com/en-US/kb/Profiles също така може да пробваш да си направиш нов профил по описанието дадено тук http://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles като активираш профила пробвай пак дали става същото мазало а именно с изтриването на горе посочената папка ти дефакто затриваш своя профил, ако и създаването и изтриването на дадения профил не помогне пробвай да стартираш Моцилата в safe mode от Старт менюто там дето пише Mozilla Firefox (Надежден режим) или ако е на английски в скобите пише safe modе дали всичко ще тръгне нормално и кажи резултата тук, като краен случай и ако това не помогне деинсталирай Firefox и чисти направо данните за моцилата в регистрите иначе няма как, ето още малко инфо тук за деинсталация http://kb.mozillazine.org/Uninstalling_Firefox, а и пипането на регистрите е само в най-краен случай.

Коментар

След деинсталация пусни Registry mechanic или подобна програмка и тя ще очисти остатъците. После рестарт и си я инсталираш на чисто ....
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X