Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет относно Гугъл профил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

TigerHunter : Първо, моите съболезнования за баща ти.
    Второ цялата история е малко неразбираема. До тук разбирам. Ти и баща ти сте използвали един акаунт за няколко телефона и имеил. До имейлът се е стигало освен чрез телефоните, така и през компютъра.
    Моля те разяасни къде си се логнал с абв?
    Къде се вижда новия gmail, на въпросния крадец?
    Актуалния gmail account и парола за някоя социална мрежа идентични ли са? От къде някой праща покани на съпругата ти?

Стандартната процедура е през друг компютър (в случай че твоя е заразен), се сменят пароли, задава се и мобилен номер, за да може с смс да се идентифицираш. Това всичко към стандартния акаунт или имеил. Всички други връзки с абв са второстепенни. Другото, което е невъзможно да виждаш новия акаунт на този , който е придобил телефона. Не го виждам как може да се получи това, и е малко вероятно някой да ти помогне. Тия работи не се отключват, освен за доказано углавно...

Иначе физическата връзка, е по-важна. Откраднатия телефон, особено, ако е купуван от оператор е лесен да се проследи. Жалба в местното РПУ, те блокират бързо карта към оператора, тогава остава са wifi. Ako sim-картата се ползва още, може да се проследи.

Ако искаш пиши на лично, да се чуем и да ми обясниш каква точно е ситуацията.

Коментар

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      Утре ще ти пиша на лични и ще ти дам телефон, за да се чуем, че сега стана късно.

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      Щях да ти звъня днес, но въпреки че е неделя, имах камара търчане насам-натам.

Самото деяние е нагло и неприятно, едва ли патолога е взел телефона, по-вероятно е някой преди това. Най вероятно този, който го е взел го е продал веднага, иначе трябва да е много прост да го включи със текущия профил и да си го ползва така . Ако бях на твое място щях да им създам големи неприятности, не заради телефона. .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

• TigerHunter
      TigerHunter коментира
      Редактиране на коментар
      Да. Деянието е нискоморално. Не ми пука за самия апарат. Имах го от близо 4 години, бях го изплатил. Колкото до създаването на неприятности, на моменти се дразнех ужасно и ми идваше да му звънна, но се въздържах. Едно, че няма как да ми върне човека и второ, докато се справя със ситуацията, щеше да ми направи други поразии. Както беше писал на племенницата от мое име. Разгадах, как се случват нещата. Въпреки, че бях сменил паролата на профила, в телефона си оставах логнат и оттам ми е правил мизериите. Изтеглих си каквото ми беше нужно от профила и го изтрих. Направих си нов. Преди това, пак през Гугъл блокирах телефона. Явно е имало ефект, защото престана да ми влиза от него. Най-вероятно съм му върнал заводските настройки. Вчера ми беше влизал от друго андроид устройство, вероятно таблет някой, защото не ми даваше марката. Отворих браузъра да потърся една част за Ферозата и видях една страница търсения, които не съм правил аз. Тогава ми преля чашата и изтрих окончателно профила и се ънлогвах от моя телефон.
      Не знам , доколко има начини пак да ми прави мърсотии, но при най-малкото съмнение вече, ще отида в отдел "киберпрестъпления' в полицията. Знам му джи мейла, Ай Пи адреса, това, че е от Кюстендил, както и профила във фейса. Келешче младо.
      ПП: И телефонния му номер го имам записан.
      Последно редактирано от TigerHunter; 03-05-20, 19:23.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X